Mam za soba ponad dwie godziny gry i jestem...ZASZOKOWANY co ta gra soba prezentuje. Spodziewałem sie dobrej kontynuacji pierwszej czesc, ale to co zaserwowało mi dwie pierwsze godziny gry powaliło mnie. Kratos jest zaje^#scie wsciekły za numer ktory wycieli mu bogowie. Nie obchodzi go nikt i nic
Jeszcze nie miałem okazji grac taką postacją. Kratos rulez!
To jak rozprawia sie z tymi biedakimi ktorzy stana na jego drodze to juz zupełnie inna bajeczka ^^
Graficznie to jest chyba numer jeden na PS2. Padajace promienie słoneczne przez okna, unoszacy sie kurz, czy sniezyca 0_o. Mimo ze gram na X360 od roku i na PS3 od miesiaca, GoW2 nie ma sie czego wstydzic, baa... niekore "next-genowe" tytuły powinny pochylic głowe i udac sie do kontu
Brawa dla ludzi z Sony, dokonali czegos niezwykłego na tak starym sprzecie.
Muzyka tak jak w pierwszej czesci jest swietna. D.D 5.1 i jazzzzda
Ale to co robi najwieksze wrazenie to ten cały ROZMACH z jakim toczy sie gra (wszystko chodzi płynniutko) Po tych ponad dwoch godzina Kratos mnie pozamiatał (zupełnie jak swoich przeciwnikow ;P). Gra idelana, ktorej mozna wystawic maksymalna ocene? tak jak to uczynił PSXE i N+. Na chwile obecna jak najbardziej tak, jezeli przez reszte czesc gry to szalone tempo nie zwolni to jak dla mnie bedzie to najlepsza gra na PS2 (zaraz obok MGS3)
PS. Po ukonczeniu gry mamy mozliwosc wyboru filmikow ktore ukazały sie podczas gry?. Bo trzeba powiedziec ze sekwencje FMV to pierwsza liga, wykonane sa swietna, dodatkowo sa baaaardzo brutalne ^^
PS2. Gram na PS3 i procent problemow wynosi...zero