Dzis przeszedłem God of War 2 (tak wiem opózniony zapłon)
Cóż mogę napisać? Pomimo, iż gra ma prawie 2 lata na karku to wbiła mnie w ziemię totalnie - coś pięknego
Już część pierwsza była bardzo dobra ,ale to co zobaczyłem w kontynuacji przerosło moje najsmielsze oczekiwania.Sequel "Boga Wojny" jest o wiele bardziej spektakularny, filmowy i poprostu lepszy od pierwowzoru.Bardzo ucieszyły mnie liczne walki z bossami oraz subossami, kilka nowych możliwości jak huśtanie się na łańcuchu oraz ciekawe bronie (młot barbarzyńcy chociazby).Z czarów miażdzący jest Atlas Quake
Grafika również uległa poprawie w co trudno uwierzyć
Myślałem ,że God of War obok Resident Evil 4 są najlepiej wygladajacymi tytułami na PlayStation 2 i nic wiecej nie da sie już wycisnąć z tej poczciwej konsoli....a tu masz
Co prawda różnica między GoW a GoW 2 nie jest jakas miażdżąca ,ale nowe filtry, efekty graficzne, bardziej nasycona kolorystyka oraz nieco lepsze tekstury sprawiły,że w nowe przygody Kratosa grało mi się niezwykle dobrze
Od jutra zaczynam Titan Mode
Mam pytanie odnośnie odblokowanych strojów: narazie są dwa ,ale nie mam pojecia co nacisnąć zeby Kratos miał je na sobie podczas kolejnej rozgrywki.NIe da się nacisnąć X wybierajac strój , przycisk START też nie daje rezultatów ,a wiec?