Obecnie jestem w tej planecie zaatakowanej przez piratów (bombardowanko z nieba). 90% broni mam na 5 levelu, plus wszystkie mozliwe wykupione dopałki z sklepu dla broni. Obecnie zbieram kase (śrubki) na broń którą dostajemy zaraz po miotaczu (nie wiem jak się nazywa, ale jest kureeeewsko droga ^^)
Planeta gdzie musieliśmy odbić tą dziewoje z więzienia, daje rade. Zwłaszcza samo więzienie i różne kosmiczne szumowiny wyciągające, macki przez kraty
Genialny klimat
Zimowa planeta, jeżeli chodzi o kolory i to jak prezentuje się niebo, cała otoczka tego miejsca... geniusz panów z Insomniac.
Sądzę że 3/4 gry mam juz za sobą. Moge stwierdzić z całą pewnością, że jest to najlepsza gra na PS3 (zaraz obok MotorStorm) w jaką do tej pory przyszło mi grać. A za kilka dni Uncharted, ciekawe czy gierka przebije tą znakomita grę
Opublikowane: Listopad 25, 2007, 17:43:35
David Jaffe o najnowszym Ratchecie.Love this damn game- my GOTY so far! The R&C games have always been fun but I always got bored a few hours in. But this one is just so damn good...the pace, the graphics, the difficulty...it's just a great game all around, a real celebration of all that is great about the medium.
I never was a massive Ratchet fan before, but this thing has made a true fan out of me
Dobrze prawi, polać mu!