Autor Wątek: Nasze Clipy  (Przeczytany 24187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Nasze Clipy
« dnia: Marca 29, 2006, 12:30:00 pm »
Wczoraj na uczelni zaswital mi pewien pomysl, sprawa jest prosta, jest dzial Art Works, to dlaczego nie mialo by byc dzialu o clipach video, ktore sami robimy. Tak zeby was zachecic do zabawy, a musze przyznac ze naprawde bawilem sie swietnie robiac moj pierwszy clip (pierwsza recenzje mam juz za soba wiec przyszedl czas na pierwsze video :). Wbrew pozorom nie trzeba nam do tego ani profesjonalnego sprzetu ani kasy, wystarczy miec komputer (to chyba kazdy z nas ma) jakis program (jest taki w XP w standardzie) i jakas kamerke lub aparacik cyfrowy, a jesli tego nie posiadacie to mozna urzyc materialow z netu, jedyne czego potrzebujecie to sa checi i pewnie czas, ale nie jest to tez az tak czasochlonne jakby sie wydawalo. Jesli macie checi, ochote czujecie sie na silach lub tez nie to zachecam was do zrobienia takiego clipu, chociaz jednego.

To jest moj pierwszy video clip jaki zrobilem, jest to trailer gry Untold Legends 2, materialy nakrecilem sam, zreszta wszystko macie po filmie w napisach, czego uzywalem na czym pracowalem a takze macie podziekowania :) Najwiekszym problemem bylo chyba dopasowanie obrazu do muzyki, wiadomo, ze jesli mamy gotowy film to latwiej jest skomponowac do niego muzyke niz nakrecic film do gotowej kompozycji, wiec to byl najtrudniejszy element, ale mysle ze calkiem niezle to wyszlo.
Sciagnijcie i ocencie sami, plik ma okolo 48 mega, jest na szybkim serwerze, wiec szybciutko sie sciagnie.

Jedyna prosba jaka do was mam, to abyscie za pierwszym razem ogladali ten film w oryginalnych wymiarach, czyli w Media Playerze trzeba ustawic wielkosc obrazu na 100%, a za kazdym nastepnym razem to ogladajcie go sobie jak chcecie :)

Czekam wiec na wasze opinie a takze na wasze prace, kto wie ilu tu utalentowanych mlodych rezyserow sie kryje :)

Oto Link do pliku:
http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=3HRCUB0QVCYCR1U57GHMUBL1AF

Zrobilem jeszcze jeden upload:
http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=1J0YNWP9T8P0Q2P36DJR0HYE7K

Napiszcie czy i co wam sie podobalo a co nie, czy muzyka byla zgrana z obrazem, czy montaz jest w miare ok i takie tam :) podkreslam to jest moj pierwszy clip, w zyciu nawet kamera urodzin nie krecilem czy innych okazyjnych chwil :) spodziewajcie sie wiecej clipow, jak tylko znajde troche czasu to zrobie nastepny.

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
Nasze Clipy
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 29, 2006, 12:33:11 pm »
a tu taki inncy klip

troche off-top ale muzyczka fajna :)

http://rapidshare.de/files/16478671/spot_M1.wmv.html

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
Nasze Clipy
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 29, 2006, 14:56:37 pm »
niewiem czy to to ale co tam:

http://arnburg.w.interia.pl/1.wmv

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 30, 2006, 01:47:14 am »
Master_666
Twoj link nie dziala :(

coolandtrendy
Twoj takze :(

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Nasze Clipy
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 30, 2006, 16:44:59 pm »
A w tym temacie wrzucamy tylko filmiki zwiazane z grami, czy moze mozna dawac linki do swoich produkcji odbiegajacych tematyka od konsol?

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
Nasze Clipy
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 30, 2006, 17:39:05 pm »
dawaj co masz. Temat jest o klipach nie o klipach z grami=P

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Nasze Clipy
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 30, 2006, 17:39:51 pm »
A w tym temacie wrzucamy tylko filmiki zwiazane z grami, czy moze mozna dawac linki do swoich produkcji odbiegajacych tematyka od konsol?

No oczywiście że nie tylko związane z grami.
Z checią zobaczył bym jakiś amatorski film/filmik wykonany przez forumowiczów.

lupinator

• Gość
Nasze Clipy
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 30, 2006, 21:14:26 pm »
Pobrałem ten pierwszy (chyba) i jest naprawdę dobry!  :D Montaż, napisy i całe "sklejenie" tego jest świetne ;) Muzyka bardzo dobrze dobrana, robiąca nastrój.  :mrgreen:  Red rób więcej takich dobrych recek i filmików bo wychodzi Ci to dobrze. Jedyna wada to jakość obrazu.

mejs

• Gość
Nasze Clipy
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 30, 2006, 21:46:10 pm »
Fajny, bardoz fajny Trailer. Dobrze dobrana muzyka. Oczywiście jakośc jak to przedmówcy mówili wiele do życzenia pozostawia ale ogólnie wypada świetnie.

P.S. Fajnego masz Grubaska :D

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Nasze Clipy
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 31, 2006, 01:40:23 am »
Cytat: "Red_aka_madfrog5"
Master_666
Twoj link nie dziala :(

coolandtrendy
Twoj takze :(

dziala, dziala i kto jak kto ale Ty powinienes znac angielski :)

1. klikasz link
2. wybierasz opcje free
3. czekasz kilkadziesiat sekund az serwer pozwoli ci sciagnac plik

:D

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 31, 2006, 04:28:55 am »
Tak tez robie cool :) a po uplywie tych kilkudziesieciu sekund wyskakuje mi napis  Upload file :)

Tematyka filmow jest dowolna, umieszczajcie co tylko chcecie, byle bylo to zrobione przez was samych :)

Lupinator :) co znaczy chyba? serio to jest moj pierwszy clip jaki zrobilem, z lapa na serduchu :)

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
Nasze Clipy
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 31, 2006, 13:22:13 pm »
Red, super clip :wink:
Skoro powiadasz, że to Twoja pierwsza produkcja, to tym bardziej brawo :P. Muzyka fajna, ujęcia również :wink: jedyne do czego mogę się przyczepić, to jakość filmu, ale i ta jest do zniesienia :).

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Nasze Clipy
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 31, 2006, 14:58:44 pm »
Red a w jakim porgogramie obrobiłeś ten filmik?

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 31, 2006, 15:15:32 pm »
Pisze w napisach :) ktorych pewnie nikt nie ogladal :) w najprostszym jaki moze byc :)

lupinator

• Gość
Nasze Clipy
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 31, 2006, 16:08:30 pm »
Lupinator  co znaczy chyba?

Zapomniałem w który link wszedłem xD myślałem  ze to dwa filmy a nie ten sam ;)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 01, 2006, 09:25:01 am »
heheh, a ja myslalem ze watpisz w to, ze jest to moj pierwszy film, male nieporozumienie :)

Zaczolem zbierac materialy do mojej drugiej, ze tak powiem produkcji, nieco bardzie ambitnej, zobaczymy czy cos z tego wyjdzie, Streets Of Detroit bedzie nosic tytul i bedzie czyms na wzor krotkiego filmiku dokumentalnego, pokazujacego Detroit od najgorszej strony.

Niestety czesc ujec bedzie krecona podczas jazy lub z samochodu, nie chce narazac zycia dla filmu.
Jedna rzecz bedzie wam sie podobac na pewno, bedzie to muzyka, bezapelacyjnie uwazam ze wybralem nejlepszy mozliwy kawalek do tego typu video. Poza tym, nie bedzie tam moich komentarzy ani naracji, bedzie kilka krotkich zdan ludzi ktorzy sie tu urodzili i mieszkaja przez cale zycie, dopelnieniem tego beda slowa piosenki, ktore oddaja wszystko co sie dzieje w tym miescie, to tak jakby taki spiewany komentarz. Powinno byc niezle.

Teraz dwie kwestie, jaki obraz bardziej preferujecie 16:9 czy 4:3? I jaki powinien byc sredni rozmiar pliku zeby nie sprawial wam problemow podczas sciagania? tak pytam za wczasu, produkcja jeszcze troche potrwa, ale chcialbym sie niejako dostosowac tez do was.

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Nasze Clipy
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 12, 2006, 12:51:32 pm »

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 12, 2006, 13:03:56 pm »
Heheheh moze nie fajna ale smieszna i pasuje do filmu :) a kolesie tym samochodzikiem to niezle numery wyprawiaja najbardziej rozwalil mnie motyw jak podjechali pod radiowoz policyjny i ten typek zaczol w niego tluc :)

BTW: W koncu wrocilem :) nie bylo mnie troche w domu ale nadrobie zaleglosci szybciutko :)

Cosmaty

• Gość
Nasze Clipy
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 21, 2006, 00:19:22 am »
Przedstawiam Wam moją pierwszą [i najprawdopodobniej ostatnią] twórczość w zakresie tematu.
Klip dotyczy gry Tekken 5 której nie lubię jakoś się tak składa ;) , ale na ten czas kiedy miałem w domu tuner TV to tylko udało mi się zgrać fragmenty właśnie z T5 oraz z GT4. Nie ma w nim mega_hiper_10000000000_hit_combo, niestety nie potrafię takowych wykonywać, wybaczcie... ;)
Video jest poskładane w mega programie do edycji wideo zwanym MS Movie Maker.

Muzyka: Aneka - Japanese Boy
Czas: 4 min.

Bądźcie wyrozumiali, jest to moja pierwsza próba zabawy w montowanie czegokolwiek...

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 21, 2006, 04:15:32 am »
Napewno nie mozesz zakonczyc swojej kariery na jednym klipie :) wiec nie bedzie to twoja pierwsza i ostatnia produkcja, muzyka swietnie dobrana :) naprawde az wywolala usmiech na moje zmeczonej po pracy twarzy (nie pracowalem twarza jakby co :) coz moge powiedziec o samym klipie, wszystko dobrze poskladane, z racji tego ze nie byl to ani film, ani reklama, ani prezentacja tylko clip wiec za bardzo rozpisac, czekam na fil numer  :)
Dobra robota Cosmaty i ogromne brawa za same checi. Tak trzymac :)

Havana

• Tajny współpracownik
  • PSN - Havcio
Nasze Clipy
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 21, 2006, 09:13:01 am »
Cytat: "Cosmaty"
Przedstawiam Wam moją pierwszą [i najprawdopodobniej ostatnią] twórczość w zakresie tematu.
Klip dotyczy gry Tekken 5 której nie lubię jakoś się tak składa  , ale na ten czas kiedy miałem w domu tuner TV to tylko udało mi się zgrać fragmenty właśnie z T5 oraz z GT4. Nie ma w nim mega_hiper_10000000000_hit_combo, niestety nie potrafię takowych wykonywać, wybaczcie...  
Video jest poskładane w mega programie do edycji wideo zwanym MS Movie Maker.

Muzyka: Aneka - Japanese Boy
Czas: 4 min.

Bądźcie wyrozumiali, jest to moja pierwsza próba zabawy w montowanie czegokolwiek...

wykonanie 5/10
MUZYKA 10/10

muzyka rox staaary :]

Havana

• Tajny współpracownik
  • PSN - Havcio
Nasze Clipy
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 22, 2006, 10:59:39 am »

pierwszy filmik z TTT z jimem kazamą

kolejny filmik, teraz z julia

i ten z Wangiem

wszystko jest z Taga wiec to daaawne dzieje

a w najblizszym czasie wrzuce montaz nalesnika z FF8

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Nasze Clipy
« Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 22, 2006, 11:07:14 am »
Te combosy w tekkenie sa beznadziejne O_o podbic przeciwnika i juz nie ma pol energii co najmniej. Zero obrony dla przeciwnika. Jugle rox. Czy jak to sie nazywało ;)

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Havana

• Tajny współpracownik
  • PSN - Havcio
Nasze Clipy
« Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 23, 2006, 09:44:04 am »
Cytat: "Ako"
Te combosy w tekkenie sa beznadziejne O_o podbic przeciwnika i juz nie ma pol energii co najmniej. Zero obrony dla przeciwnika. Jugle rox. Czy jak to sie nazywało

widze ze nie jestes entuzjasta tekkena...

coż nie kazdy moze powiedziec o sobie ze "wiem o co chodzi" i nei krytykuje reszty

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 27, 2006, 00:10:14 am »
Tutaj macie link do tej mojej pierwszej reklamy, dalem na google, wiec juz nie musicie sciagac, jesli ktos nie widzial to zachecam do obejzenia.

Filmik do sciagniecia byl w lepszej jakosci ale wiadomo wszystko co trafia na google traci na jakosci, czasami sporo. Ciagle pracuje nad tym moim filmem dokumentalnym, prace posuwaja sie do przodu, co prawda wolno ale zawsze, najgorzej z czasem na krecenie materialow, ale cos moze przykombinuje.

davidson88

• ZMP-owiec
Nasze Clipy
« Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 27, 2006, 13:47:29 pm »
obejzałem i co moge powiedziec...

-muzyka swietnie dopasaowana (nie konkretnie do akcji ale do klimatu gry)
-kiedy na ekranie jest napis np:"pieciu wojownikow" wg mnie powinni byc oni wlasnie pokazani
- troche za malo urozmaicenia (troszke za ciemno- nie wiem moze taka jest cała koncepcja gry - nie grałem)
- ogulnie rzecz biorac (pomijjac te drobne niedoskonałosci) filmik mi sie bardzo podoba, super ze wogule wpadłes na taki pomysł...mam nadzieje ze wkrotce uraczysz nas nowymi filmikami :wink:

Osobiscie czekam tez na ten filmik o Detroit :)
We lack the motion to move to the new beat

Morden

• Towarzysz
Nasze Clipy
« Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 27, 2006, 13:50:15 pm »
Muzyka jesli sie nie myle pochodzi z filmu Avalon. Klip mi przycial po chwili, ale uslyszalem pierwsze trzy sekundy wokalu i zgaduje ze to z Avalon wlasnie.

No i te efekty przejscia prosto z Movie Maker'a :)

P.S. - Tez moge dac kilka linkow do moich klipow. Glownie gameplay z roznych tytulow.

01 - Mala dawka bullet hell. - DivX

http://rapidshare.de/files/16765911/stb2.avi.html

http://www.sendspace.com/file/5cxc4r - Alternatywny link

02 - Pierwszy etap Border Down na najwyzszym stopniu trudnosci i Border Red [Jedna skucha i narazie]. - DivX

http://rapidshare.de/files/16119186/BorderDown_DivX.avi.html

http://www.sendspace.com/file/cy9gub - Alternatywny link

03 - Weekendu ktoregos zorganizowalem maly turniej. W klipie widac czesc z moich rund gdzie przyklepuje znajomka. Combo w plecy i tak dalej. Slychac jak meczy przyciski starajac sie cos zrobic. - Windows Media

http://www.sendspace.com/file/rl8lev

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Nasze Clipy
« Odpowiedź #27 dnia: Maja 09, 2006, 15:19:06 pm »
Jakimi programami robicie Clipy? Mam oczywiscie Windows MOvie Maker, jest bardzo prosty w obsludze i fajny, ale mi wyskakuje blad po jakims czasie i dupa blada...
Pozniej sciagam jakies inne, ale to byly jakies gówienka (szczegolnie Maker od Sony jakis:D). Teraz sciagnałem kolejny fajny programik "Studio 9" Pinnacle Studio Trial i mam problem. Filmiki, które do niego wzucam strasznie piszcza :? az uszy bola... Wiecie czy da sie cos na to poradzic? Badz mozecie polecic inny programik latwy w obsludze.

EDIT:
Wpadłem własnie na genialny pomysł! Przyciszam dzwiek z kazdego filmiku do zera! Jestem geniuszem :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #28 dnia: Maja 09, 2006, 15:30:57 pm »
Lol Ako doprawdyjestes geniuszem, ja na poczatku bawilem sie Movie Makerem, ale teraz przezucilem sie na profesjonalne oprpgramowanie, bodajze najlepsze dostepne na rynku do montazu filmow i obrobki dziweku.
Zakupilem sobie pakiet Soniaka w ktorego sklad wchodza Vegas 6.0, DVD Architect 3.0 i Acid Xpress 5.0. Naprawde polecam. tym mozna zdzialac cuda :)

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Nasze Clipy
« Odpowiedź #29 dnia: Maja 10, 2006, 00:39:31 am »
Mój pierwszy Clip. Przyznam, ze miałem troche je**** sie z nim :) Głównym zalozeniem na poczatku było oczywiscie pokazanie bramek w PES5, ale juz Clip zrobiłem, milej bedzie sie ogladało.
Z przymruzeniem oka na clip patrzcie ;) No i ofkors podziwiajcie bramki :)

http://rapidshare.de/files/20060411/PESonlyByAko.mpg.html

P.S jak zapodac filmik na video.google???

Renshu Clan

Morden

• Towarzysz
Nasze Clipy
« Odpowiedź #30 dnia: Maja 10, 2006, 09:26:03 am »
W sumie pilka sie nie interesuje, ale klip obejrzalem z czystej ciekawosci. Kilka uwag na sam poczatek: Za dlugie wstawki ze zdjeciami zawodnikow. Kazdy zdazy przeczytac i zobaczyc kto to gdy cos takiego pokazesz przez 2/3 sekundy, a jak nie, to sobie moze zapauzowac ostatecznie.

Druga sprawa to robienie filmiku z ekranu TV. Robilem to wiele razy i wiem ze problemem moze byc odswiezanie. Jesli korzystasz z EyeToy, recznie ustaw czulosc tak, by nie bylo ani czarnych, ani bialych pasow. Opcja "cancel flicker" tez sporo daje, szczegolnie w grach 50Hz.

Jesli uzywasz aparatu cyfrowego, to dziwne ze az takie pasy wyskoczyly, bo niezbyt przyjemnie oglada sie filmik na ktorym polowa ekranu zasnuta jest czernia.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Nasze Clipy
« Odpowiedź #31 dnia: Maja 10, 2006, 12:52:55 pm »
Bramki widac całkiem dobrze i o to własnie chodziło. Pasek czarny na polowe ekrany tylko raz sie trafił, pozatym wszystko jako tako jest dobrze, czasem sie gdzies paseczek nawienie. Ale to juz nie moja wina, po prostu cyfrówka tak ma. A żeby bylo mniej pasków, to bramki były nagrywane z małym zoomem, cos tam dało :)

Renshu Clan

Morden

• Towarzysz
Nasze Clipy
« Odpowiedź #32 dnia: Maja 10, 2006, 13:18:37 pm »
Cytat: "Ako"
Bramki widac całkiem dobrze (...) pozatym wszystko jako tako jest dobrze

Hehe, no wazne ze sam jestes ze swojej pracy zadowolony. Moje klipy ktos widzial? W sumie w moich chodzilo raczej o gameplay niz o profesjonalnosc montazu. VD i nic wiecej. No... w klipie z bijatyki [Daraku] jest kilka "przejc" i jedna plansza.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Nasze Clipy
« Odpowiedź #33 dnia: Maja 10, 2006, 23:15:30 pm »
Piszac, ze wszystko jako tako jest dobrtze widac, nie chodziło mi o Clip w ogółu tylko o bramki. Bo one sa raczejk główna atrakcja tego clipu :D Clip tak przy okazji, przynajmniej juz zapoznałem sie z programem dobrze i nastepnym razem sprawniej bedzie wszytko przebiegało.

Renshu Clan

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 11, 2006, 20:44:08 pm »

Co bede mowil, ogladac i oceniac :D

Pancake99

• Obywatel
  • **
Nasze Clipy
« Odpowiedź #35 dnia: Listopada 12, 2006, 19:11:36 pm »
Przy powstawaniu filmiku pomógł Faza99

Mix z VIII i X finala:

Tarniak

• Gość
Nasze Clipy
« Odpowiedź #36 dnia: Listopada 12, 2006, 19:47:44 pm »
Jeśli mogę zapytać, to jak to jest robione? Wyciągane z FMV czy łot? :) Czy to jakieś mpeg z netu pomieszane?

Pancake99

• Obywatel
  • **
Nasze Clipy
« Odpowiedź #37 dnia: Listopada 12, 2006, 21:18:24 pm »
Jesli chodzi o psx'a to filmiki mozna w bardzo latwy i intuicyjny sposob "wyciagac" przy pomocy programu prosto z plyty z gra, w przypadku ps2 jest juz troszke trudniej. Owszem sa programy ale trzeba uzyc kilku zeby "wyciagnac" filmik i  chwike nad tym  posiedziec,wiec lepiej zgrywac obraz bezposrednio z konsoli na kompa po przez karte vivo.

fazanaldo

• Obywatel
  • **
Nasze Clipy
« Odpowiedź #38 dnia: Listopada 13, 2006, 00:25:15 am »
Cytat: "Pancake99"
Przy powstawaniu filmiku pomógł Faza99

na forum znany (albo i nie) jako fazanaldo :P
a w kwestii wyciagania filmikow to tak jak pisze nales z psx nie ma problemów, a cale pierwsze demko z ff10 bylo ściągnięte z sieci
DRES GENERATION MEMBER

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
Nasze Clipy
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 17, 2006, 12:11:45 pm »
Zrobilem nowy clip i chcialem sie nim pochwalic. Chcialem zaznaczyc ze jestem z niego cholernie dumny, jest to bowiem najlepszy clip jaki zrobilem i bardzo was prosze o jego ocene i komentarze, nie tylko na forum ale na Google i Gametrailers tez. Jakosc jest o niebo lepsza niz wszystkich moich filmow do tej pory. Mam wersje HD ale google samo zmienia na taka badziewna jakosc.
Niedlugo pojawi sie ten clip na Gametrailers.com i mam nadzieje ze bedzie w takiej jakosci jaka mam, jesli nie to moze chociaz troszke lepsza niz na google ale i tak w porownaniu do moim innych clipow to niebo a ziemia. Jeszcze raz prosze was o komentarze i wasze opinie, ktore jak zawsze wiele dla mnie znacza.

Rumble Roses XX Sexy and Evil Google Video srednia jakosc

Rumble Roses XX Sexy and Evil Gametrailers extra jakosc
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=27970

Milego ogladania :)