Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
Dobre
Raczej bez szału.
Cytat: Master_666 w Marca 20, 2017, 16:47:41 pmRaczej bez szału.Powiedziałbym "typowe" dla Sylvana
Do sprzedania Vitarka Sidekick przed wypadkiem sprawna i bardzo mocno doinwestowana.Dwa pierwsze zdjęcia przedstawiają auto przed wypadkiem.Przed wypadkiem wszystko działało jak należy,klima napędy wszystko sprawne,silnik po remoncie miesiąc przed wypadkiem.,Ksiązka serwisowa.Od 2012 r do 2016 zainwestowane w samochód zostało 18000tysięcy złotych.Uszkodzenia widoczne na zdjęciach.Możliwy tani transport na terenie Polski.
To ogłoszenie to jest mistrzostwo https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-vitara-suzuki-vitara-sidekick-offroad-doinwestowana-terenowka-okazja-ID6yOxyL.html#3f702fd509CytujDo sprzedania Vitarka Sidekick przed wypadkiem sprawna i bardzo mocno doinwestowana.Dwa pierwsze zdjęcia przedstawiają auto przed wypadkiem.Przed wypadkiem wszystko działało jak należy,klima napędy wszystko sprawne,silnik po remoncie miesiąc przed wypadkiem.,Ksiązka serwisowa.Od 2012 r do 2016 zainwestowane w samochód zostało 18000tysięcy złotych.Uszkodzenia widoczne na zdjęciach.Możliwy tani transport na terenie Polski.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)PrzedPoSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Wiesz ja nie mam akurat problemu jak na razie z wyglądem. Laski podrywaja mnie nawet jak pracuje w gumofilcach ujebany w blocie.
Cytat: Kyokushinman w Kwietnia 09, 2017, 22:53:00 pmWiesz ja nie mam akurat problemu jak na razie z wyglądem. Laski podrywaja mnie nawet jak pracuje w gumofilcach ujebany w blocie.Niby Leszke, a to jednak Kyo.
Cytat: Master_666 w Kwietnia 09, 2017, 22:58:54 pmCytat: Kyokushinman w Kwietnia 09, 2017, 22:53:00 pmWiesz ja nie mam akurat problemu jak na razie z wyglądem. Laski podrywaja mnie nawet jak pracuje w gumofilcach ujebany w blocie.Niby Leszke, a to jednak Kyo.Perła!
Cytat: Xell w Kwietnia 10, 2017, 17:07:52 pmCytat: Master_666 w Kwietnia 09, 2017, 22:58:54 pmCytat: Kyokushinman w Kwietnia 09, 2017, 22:53:00 pmWiesz ja nie mam akurat problemu jak na razie z wyglądem. Laski podrywaja mnie nawet jak pracuje w gumofilcach ujebany w blocie.Niby Leszke, a to jednak Kyo.Perła!Ten moment w którym xell propsuje twojego wpisa
Cytat: Leszke w Kwietnia 10, 2017, 20:22:10 pmCytat: Xell w Kwietnia 10, 2017, 17:07:52 pmCytat: Master_666 w Kwietnia 09, 2017, 22:58:54 pmCytat: Kyokushinman w Kwietnia 09, 2017, 22:53:00 pmWiesz ja nie mam akurat problemu jak na razie z wyglądem. Laski podrywaja mnie nawet jak pracuje w gumofilcach ujebany w blocie.Niby Leszke, a to jednak Kyo.Perła!Ten moment w którym xell propsuje twojego wpisa Spoko spoko, twoje też zdarzało mi się propsować jakbyś poszukał. Tylko teraz: głupio ci, czy nagle poczułeś się (niezasłużenie) mądry?
Istnieją w historii narodów książki przełomowe. Takie, które definiowały znacznie społecznego buntu na całe pokolenia. Książki ludzi wielkich, wyprzedających swoją epokę i wiodących lud na barykady. Takim dziełem niewątpliwie zostanie "Buntownik" Mateusza Kijowskiego. A że poza nim niewiele osób go przeczyta - trudno. Oto cena bycia w awangardzie walki z reżimem.Istnieją w historii narodów książki przełomowe. Takie, które definiowały znacznie społecznego buntu na całe pokolenia. Książki ludzi wielkich, wyprzedających swoją epokę i wiodących lud na barykady. Takim dziełem niewątpliwie zostanie "Buntownik" Mateusza Kijowskiego. A że poza nim niewiele osób go przeczyta - trudno. Oto cena bycia w awangardzie walki z reżimem.
Mateusz Kijowski chyba tak mocno wierzy w swoją dziejową misję i nagonkę na jego osobę, że prewencyjnie zapowiada, iż jego dzieło nie ukaże się w Polsce i nie będzie dostępne w żadnej sieci sprzedaży. Myliłby się jednak każdy, że oto wraca cenzura, która jak w latach PRL zmusza działaczy opozycji do publikowania w drugim obiegu. Wyjaśnienie tego stanu rzeczy jest o wiele bardziej proste - gdyby Kijowski wydał "Buntownika" nad Wisłą, zyski z jego sprzedaży zająłby komornik na poczet spłaty zadłużenia alimentacyjnego. Ot i cała tajemnicza oraz represjonowanie.
Z dnia na dzień skromny informatyk, borykający się z trudnościami życia codziennego hipster z pod Warszawy stał się postacią rozpoznawalną na całym świecie. Przywódcy Unii Europejskiej, szefowie partii opozycyjnych w Polsce, dziennikarze zarówno krajowych jak i światowych mediów – wszyscy zabiegali o kontakty z ‚buntownikiem’ Kijowskim" (pisownia oryginalna - przyp. M.M.) - czytamy i chyba jednocześnie przecieramy oczy ze zdumienia.
CytujIstnieją w historii narodów książki przełomowe. Takie, które definiowały znacznie społecznego buntu na całe pokolenia. Książki ludzi wielkich, wyprzedających swoją epokę i wiodących lud na barykady. Takim dziełem niewątpliwie zostanie "Buntownik" Mateusza Kijowskiego. A że poza nim niewiele osób go przeczyta - trudno. Oto cena bycia w awangardzie walki z reżimem.Istnieją w historii narodów książki przełomowe. Takie, które definiowały znacznie społecznego buntu na całe pokolenia. Książki ludzi wielkich, wyprzedających swoją epokę i wiodących lud na barykady. Takim dziełem niewątpliwie zostanie "Buntownik" Mateusza Kijowskiego. A że poza nim niewiele osób go przeczyta - trudno. Oto cena bycia w awangardzie walki z reżimem. CytujMateusz Kijowski chyba tak mocno wierzy w swoją dziejową misję i nagonkę na jego osobę, że prewencyjnie zapowiada, iż jego dzieło nie ukaże się w Polsce i nie będzie dostępne w żadnej sieci sprzedaży. Myliłby się jednak każdy, że oto wraca cenzura, która jak w latach PRL zmusza działaczy opozycji do publikowania w drugim obiegu. Wyjaśnienie tego stanu rzeczy jest o wiele bardziej proste - gdyby Kijowski wydał "Buntownika" nad Wisłą, zyski z jego sprzedaży zająłby komornik na poczet spłaty zadłużenia alimentacyjnego. Ot i cała tajemnicza oraz represjonowanie.CytujZ dnia na dzień skromny informatyk, borykający się z trudnościami życia codziennego hipster z pod Warszawy stał się postacią rozpoznawalną na całym świecie. Przywódcy Unii Europejskiej, szefowie partii opozycyjnych w Polsce, dziennikarze zarówno krajowych jak i światowych mediów – wszyscy zabiegali o kontakty z ‚buntownikiem’ Kijowskim" (pisownia oryginalna - przyp. M.M.) - czytamy i chyba jednocześnie przecieramy oczy ze zdumienia.
Piękne: dziewczyny na kanadyjskim uniwersytecie ochoczo podpisują petycję by zakazać kobietom głosowania:
(myli im się "suffrage"="prawo głosu" z "suffer"="cierpieć")