Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
Ryo pewnie przybrał na masie od tamtego czasu i wygląda groźniej od lwa
hahahahaha stupid iSheeps
Hehe magia znaczków na obudowie durnota robi swoje.
Fakt nie jestem super oczytany w tematach Blender itd, sam miałem doczynienia więcej z profesjonalnym oprogramowaniem jak LightWave 3D jeśli wiesz o czym ja piszę. (...) nie twierdzę, że jestem specem bo nim nie jestem ale czuję, że mam znacznie większą wiedzę w tym temacie niż Ty
http://www.fakt.pl/Moze-sprawdzic-co-sie-dzieje-z-twoja-kupa-Jak-,artykuly,177336,1.html
TED. Dawno sie tak nie usmialem na filmie. Polecam.
Fajny, ale dla mnie tylko do momentu Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)porwaniaPozniej to kicha.
Jestem skazany na wieczną samotnosć
Cytat: svonston w Września 15, 2012, 07:17:37 amFajny, ale dla mnie tylko do momentu Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)porwaniaPozniej to kicha.Ale na tym tekście opluliśmy się z duperką browarem:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Takie pozytywne opinie o tym filmie, a mnie się z reklamówek kojarzy z dennym amerykańskim humorem, rodem z american pie. Mylę się i warto iść jednak?
Jestem skazany na wieczną samotnosć .
A MOŻE JAK Z FLASHEM LECIAŁ W PRZESTWORZACH TO NIE BYŁO ZABAWNE?
ALBO JAK WSZEDŁ RYAN REYNOLDS Z TYM GEJEM?
Nie podzielam do końca chłopaki waszego entuzjazmu co do filmu
Hejt ode mnie obligatoryjnie
No i czekam na fale hejtu jak teraz napiszę, ŻĘ MILA KUNIS JEST W ch** PRZECIĘTNA
Ale najpierw zapoznaj się z:Piękny chłopiec w sukience, a że Tarniak, to na pewno będzie props
Cytat: Kert w Września 15, 2012, 19:50:38 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ale najpierw zapoznaj się z:Piękny chłopiec w sukience, a że Tarniak, to na pewno będzie props Przeciętna toże.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ale najpierw zapoznaj się z:Piękny chłopiec w sukience, a że Tarniak, to na pewno będzie props
Cytat: tarniak w Września 15, 2012, 16:38:23 pmA MOŻE JAK Z FLASHEM LECIAŁ W PRZESTWORZACH TO NIE BYŁO ZABAWNE?Było.Cytat: tarniak w Września 15, 2012, 16:38:23 pmALBO JAK WSZEDŁ RYAN REYNOLDS Z TYM GEJEM?Było.Czyli nie jest z Tobą tak źle jak przypuszczałeś.