Co do Androida to nie byl bym taki pewien czy to bedzie aktualne przez lata.
Ja mówię o aplikacjach, a nie o samym systemie
Jak zwykle nie wiesz co piszesz... Na moim donglu sprzed 3 lat dalej mam najnowszą wersję netflixa, spotify, facebooka, youtuba, google maps itp.
Urządzenie obsługuje Kodi i spokojnie sobie dźwięk odpalę. Zresztą, ja nie jestem audiofilem co słyszy każde (oczywiście wyimaginowane) różnice w dźwięku.
Zresztą do tego mam opcję BT (transmittera) z telefonu/laptopa itp. więc również super opcja, zwłaszcza, że za sam transmitter BT ostatnio dałem 85zł, a tutaj za niewiele ponad dwa razy więcej mam milion innych funkcji
Na swoim TV ogladam content z napisami po USB i nie mam zadnych problemow. Ogladam content poprzez streaming z Amazon Prime i nie mam zadnych problemow. Ogladam filmy na BD i tez nie mam zadnych problemow.
O łaaał. Ciekawe czy wszystkie kodeki Ci tv odpali. AC3, MOV, MKV, Mp4 z różnymi bitratami i jakieś inne dziwactwa, których nawet nie znam. Jak będziesz potrzebował kodeka to pewnie tak łatwo się ściągnie? Albo jakiś kodek, który potrzebuje "licencji"? Równie dobrze mogę powiedzieć, że na PS4 wszystko sobie poustawiam i odpalę, a tak naprawdę wiele contentu po prostu nie działa, bo brak kodeków/licencji itp. Na androidzie z rootem można zrobić wszystko.
Bo bedzie mial gowniane 7.1. Przeciez jego jakosc zalezy GLOWNIE od ampli. Pudelko tylko umoliwia przeslanie sygnalu, co zreszta da sie tez zrobic bez pudelka, bezposrednio do TV.
Co za człowiek. Panie, a jak mam apli to co, tez będzie gówniane? Najpierw pieprzysz o HDr, że nie będę miał jesli nie kupię tv dobrego, bo inen mają 8bit itp, w ogóle jedno wielkie WTF? O czym Ty piszesz? Kogo to interesuje? To ja Ci napisze:
Podpinam ustrojstwo do TV HDR UHD ALLLIAAANCEBLACKBERRYAPROVED za 30tys. + amplituner za 20tys + głośniki za 40tyś.
Będe miał dobry dźwięk? Tak? Będzie git? Jak sobie FLACa odpalę będę miał dźwięk?
ło matko, nie skończyłem odpisywać na pierwsze posty i przychodzą od ciebie kolejne głupkowate, zupełnie nie na temat.
EDIT: Oczywiście można uznawać to urządzenie za zbędny bajer - i się nie dziwie, bo jak ktoś np. tylko jpgi ogląda to wystarczy mu smart tv, ale te Twoje uwagi są jakieś z kosmosu i w ogóle omijają temat z daleka. W każdym temacie piszesz o swoich tv 4k za 5tys i tv 4k za 8tys itp. a to w przypadku android boxa nie ma nic wspólnego