Marcinps2 - ty sobie słownik kup, a nie LCD.
A no i nie trzeba mieć panelu LCD, żeby się cieszyć z grania na next-genie. Głupie pieprzenie, na zwykłym telewizorze kineskopowym i tak gry wyglądają świetnie (a wiele osób m.in. tutaj powiedziało, że się "nie opłaca").
Dokładnie!! Mnie też dziwi to gadanie, 'nie masz HD to nie kupuj X0, bo nic nie zobaczysz, a grafa będzie jak z PSX' bo to bzdura, grafika i na CRTkach jest bardzo ładna - tutaj chodzi tylko o rozdzielczość, bo HD obsluguje wiekszą, tak naprawde.
Swoją drogą tak sie zastanawiam czy wogóle jest sens wydawać 8.000zł na 42-calowy telewizorek HD jeżeli dany osobnik w domu ma tylko Xboxa 360 z urządzeń które możemy w pełni wykorzystać podłączając je pod HD. Ja na przykład mam zwykłe: DVD,PS2,PS1,TV,SATELITKE a tylko X360 obsługuje HD. To załkładając, że teraz sobie kupie taki HD za 8k i przyda mi sie on tylko do X360 bo reszta urządzeń w domku nie tylko nie obsluguje HD ale i na LCD będzie gorzej wyglądała niż na CRT tak wiec sami rozumiecie.. Dlatego ja osobiście na razie rozmyślam nad zakupem większego monitorka 21'-22' CRT do PCta z dwoma wejsciami VGA i podpiąc pod niego PC i X360 (i uzyskam rozdzielczość jak na HD) a reszte urządzeń zostawić na CRT TV z którym najlepiej współpracują. A TV HD zakupie nieco później lecz TV CRT zostawie i tak do PS1,PS2 i innych urządzeń które nie będą dobrze współgrały z LCD.
pozdro