No to pokaż mi w którym momencie napisałem coś co nie jest prawdą. Czekam.
PS. O to jaką mam pracę to się nie martw. Stać mnie na wszystko czego potrzebuję. Nawet na TV od Sony. :p
a czy ja sie martwie o Twoja prace, martwi mnie tylko niski poziom wykwalfikowania pracownikow, nie umniejszajac Tobie:) mowisz ze Sony to najlepszy tv lcd jaki jest, a to jest nie prawda bo Panasonic pod w-i-e-l-o-m-a wzgledami jest przed Sony(poza poziomem czerni). Jak i to ze Plazmy maja problemy z obrazem, to drugie pomowienie, moze trafiles na wadliwy tv, albo na jakis z starszej generacji, poza tym nie oszukujmy sie ale plazmy samsunga czy lg to nie sa plazmy, na ktore warto wydac pieniadze(lepsza jest z Panasonica w tym przediale cenowym), jak i to ze Panasonic wlaczy z Pioneerem o nr. 1 i te firmy sa na bardzo wysokim poziomie. Zacytuje CI cytata z pewnej gazety audiofilskiej, zrodlo to Hi Fi Choice"Król full HD-Nowy 50calowy tv Panasonica to imponujacy przyklad perfekcyjnego zastsowania technologi plazmowej. Nawet jesli utrzyma tron na chwile(pionner nie spi) to obecnie jest to niekwestionowany krol full HD" Dlaczego sony nie anagazuje sie w technologie plazmowa, chyba przez to ze nie potrafi ja, jak te dwie firmy zastosowac, i nastawilo sie na segment lcd, bo tansze w produkcji, mniej skomplikowane, no i bumm mass media idzie na lcd, ale wiekoszsc lcd to krok wstecz(poza rozdzielczoscia), a nie do przodu. Taka jest prawda. Sony juz nie jest potentatem na rynku i juz nie jest nr. 1. Tv samsunga to wg. mnie i wiekoszsci forum hdtvpolska, tv do podziwiania jego wykonania ale nie obrazu.Takie tv nadajace sie do konsoli(tanie, oferujace zadawalajaca jakosc w grach). Chcesz czy nie ale z moich linkow jasno wynika, ze sa lepsze tv niz sony, itd. Wiec jesli chcesz komus pomoc, to nie mow glupstw. Oczywiscie kazdy wezmie to co mu sie osobisice spodoba, ale wmawiaj czegos co jest klamstwem.
PS. jesli ja osobiscie mial bym brac lcd to philips lub panasonic, ale i tak nie kupie lcd bo plazmy sa duzo lepsze;) zbieram na Panasonica TH-42PY70P
co do moich rzeczy to mam sprzet audio na poziomie(pianocraft), tv(crt hdtv)-lepszy obraz niz wiekszosci lcd, x360 poki co mi wystarczy. Na ps3 poki co nie ma gier ktore by mnie przyciagnely-czekam na getaway, heavy rain, gt5 czy okaza sie tak dobre by kupic konsole-czas pokaze. Lepiej bys kupil x360 za 550zł to okazja! promocja trwa do jutra;)