Co powiecie o Orionie i Funai? Ostatnio ostro się reklamują, faktycznie to taki shit w porównaniu do "normalnych" tv jak samsung, lg czy sony?
Hegemonia Sony wcale taka oczywista nie jest. Panel Samsunga z innymi bebechami z ceną Sony. Nie twierdzę, że są złe , czy nawet przeciętne. Sam posiadam Bravię, ale też mam Sharp'a i prezentuje się lepiej, a kosztuje mniej.
Wcale nie jest powiedziane, że tv z niższej półki są wyjściowo gorsze. Fakt, nie ma porównania do Pioneer (choć z drugiej strony Samsungi po 4k , czy właśnie tv od Sony również nie mają), ale też nie jest tak, że są tak tragiczne jak rodzina M. Jackson'a.
Bravia FAX'a klękła już nie raz, a Daweoo mojego kolegi ma się już długi czas jak najlepiej. To trochę jak z butami. Jak ktos powie, że adidas jest pro, bo .... bo to adidas i już i tylko z tego tytułu jest lepszy od innych, to jest w błędzie.
Pytanie Music ile zamierzasz przeznaczyć na stosowny tv? Radzę tym samym dołożyć nieco gotówki, ponieważ on będzie służył dłużej niż konsola obecnej generacji.
Osobiście proponuję plazmę. Jak plazma to tylko Panasonic (PY8). Innej opcji nie ma - no chyba, że Pioneer, albo Hitachi, ale to już 16k.
Jeśli chcesz na prawdę porządny LCD śmiało możesz kupić Sharpa, czy też Panasonic.
Jak planujesz kupić dobry LCD i przy tym nie wykosztować się, polecam Viera. 32' HDR można nabyć za mniej, niż dałeś za PS3.
Będziesz zadowolony tak pod kątem samego wykonania, jak i wyświetlanego obrazu.
Piter_neo
Yes, OK
Powiedzcie mi co kupić Soniaka 46z4500 200hz czy plazme Panasonic TX-P42V10, a może Samsunga z podświeltleniem LED?
Testował ktoś tego Soniaka 200hz?
Zdecydowanie plazmę Panasonic.