Ile dałeś za tego sticka? Ja mogę dysk podłączyć, ale jakieś problemy z napisami są zazwyczaj, albo się rozjeżdżają, albo w ogóle nie wczytuje.
Ja dałem w bundlu z klawiaturką i stacją dokującą 390zł. Sam sitck kosztuje 260zł:
http://allegro.pl/smart-tv-dongle-measy-u2c-z-kamera-hd-i-bluetooth-i3525109185.htmlPowiem tak - stacja dokująca to gówno nie z tej ziemi, a kamerka też chujnia i wątpie byś z tego korzystał. Jednak musisz dokupić jakiś HUB USB, bo jak masz podpiętą myszkę bezprzewodową (no, chyba, że BT to wtedy nie ma problemu) to nie da rady podpiąć USB (chyba, że do USB on to go, ale wtedy musisz mieć kabel USB -> USB OTG, a to już lepiej kupić sobie hub). Ja tą stację dokujacą używam włąśnie jako hub, bo w sumie całkiem spoko jest 2 USB używam do nadajnika klawiatury oraz myszki, no a 3 wraz z miejscem na SD używam do podpinania pena z filmami/ karty ze zdjęciami.
Przykleiłem sobie tak za tv, dzięki czemu nie widać go + podpiąłem zasilanie do USB TV, dzięki czemu nie musze ręcznie wyłączać - sitck sam się włącza równocześnie z TV oraz z nim wyłącza
Najlepiej go jeszcze zrootować Finless ROM i wtedy to już jest pełen serwis. Filmy FullHD chodzą jak marzenie z napisami w MX Player - najlepszy. Jedynie trzeba ręcznie wgrać mu kodek DTS do dźwięku przestrzennego jeśli masz bezpłatną wersję z marketu, ale to 1 minuta roboty. Pendrivy działają w formacie NTFS, więc wystarczy podpiąć go i od razu można oglądać. Jak się nie ma napisów, to można napiprojekt z Google Play ściągnać i jest ;p