Lepiej się wstrzymaj, bo jak masz zgwałcić tv tymi śmiesznymi ustawieniami, lepiej żeby ten egzemplarz poszedł w inne ręce
A Ty może się nie wpie**alaj już do tych ustawień bo prawie wszyscy znajomi moi mają tak samo a nawet kilka osób na forach ma także podobnie przynajmniej na ppe ba nawet tutaj jest 2 osoby
. Powtarzam to po raz kolejny jakbym miał grać na takim jak Ty, czy kinowym to nie grałbym w ogóle w gry na past genach. Jak mam grać w obraz jak na PS2 i grafiki nie widzieć to muszą mi płacić do tego bo za chu** to by nie przeszło. Jarajcie się dalej kinowym czy trybem gra ja na tych ustawieniach grafy nie widzę.
Leci na nich wszystko o kilka klas w dół zwłaszcza jakość tekstur, szczegółów, czerni, ostrość obrazu ba nawet animacja, zęby macie większe także sukcesu Tobie i innym podobnym życzę. Lepiej Panie żeby te wszystkie tv osoby myślące podobnie do ciebie odsprzedały i kupiły sobie crt hd bo nie wykorzystujecie ich potencjał w ogóle. Ja cały czas kombinuje z ustawieniami i zmieniam je praktycznie do każdej gry, ale tylko dotyczy to jasności i nasycenia reszty nie ruszam bo jest idealna aby pokazać grafe w grze. Większość tutaj i tak gra nic nie zmieniając w tv i to jest największy błąd. Xbox 360 ma kapitalny scaler do 1080p także niektóre gry wyglądają na nim lepiej niż w 720p niweluje zęby i powiększa nasycenie barw np. FIFA WC 14, NFS Rivals, Borderlands 2, DOA5:U i większość gier, dlatego na tym ustawieniu głównie gram. Niektóre trochę gorzej np. MGS5, FC3, GTA5, PES14 czy VF5:FS i trzeba zmienić na 720p w konsoli oraz zmniejszyć jasność i zwiększyć nasycenie. PS3 ma tragiczny scaler i niektóre gry wyglądają jak mydło Metro:LL, Ninja Gaiden Sigma, Crysis 2 i jeszcze wiele innych dlatego wybór tylko 1080p w konsoli to wielki błąd. Oczywiście niektóre gry dają rade np. MGS4 ale to wyjątki.
Tak kapitalny TV jak Brava W900 musi być dobrze ustawiony i na pewno nie na tryb gra czy kinowy bo szkoda tylko tego tv i tyle kasy dawać w błoto.
Także Kert więcej już nie poruszaj z mną tego tematu i ustawiaj sobie telewizory do gier tak jak na forum hd tv
.
Mógłbym pisać i pisać na ten temat bo wiem bardzo dużo, ale to nie ma sensu bo nastawienie jest tylko negatywne. Także powodzenia i ustawiajcie sobie jak chcecie
.