Autor Wątek: Nintendo DS  (Przeczytany 57553 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

LapTop

• Gość
Nintendo DS
« Odpowiedź #120 dnia: Marca 22, 2005, 14:05:24 pm »
Von zay, Widać że delikatnie dążysz do pokazania "DS to zabawka dla dzieci" :?

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
Nintendo DS
« Odpowiedź #121 dnia: Marca 22, 2005, 14:14:09 pm »
Cytat: "LapTop"
Von zay, Widać że delikatnie dążysz do pokazania "DS to zabawka dla dzieci" :?

Nie ja, akurat mam i lubie DeeSiątko (hmm... i najbardziej przeraża mnie to, że "lubie" prawdopodobnie wynika z tego że "mam"). TO NINTENDO robi wszystko by średnia wieku nabywców tej konsolki wynosiła poniżej 8 lat.

Mar

• Towarzysz
Nintendo DS
« Odpowiedź #122 dnia: Marca 22, 2005, 14:47:44 pm »
Bo Marian jak na dzisiejsze standardy JEST NUDNY

jesli sie nie lubi platwormówek to faktycznie,ale tylko wtedy
największa zaleta Mario to własnie to,że się nie nudzi :)
i uwierz,że i ludzie mający 20 lat albo i więcej (!)  lubią i grają w wąsacza.

Ja również, bo na horyzoncie nie ma niczego wartego uwagi (oprócz Metroida, którego nie wiedzieć czemu Nintendo nie chce szybko wydać).

kilku killerów jest w drodze (Lost in Blue,Mario Kart,Pro Evolution Soccer,Advance Wars,Kirby,Metroid).
A obecna oferta jest dość ciekawa. Z ok 20 dostępnych tytułów mam 6 i tylko jedną grę uważam za średnią,reszta jest rewelacyjna!

co przy kulturalnym zwrocie "ożesz k*.*", który prawie zawsze wyrywa się osobie przy której odpalono PSP, jest kiepskim efektem...

hmmm...ja taka reakcje miałem jak DSa zobaczyłem :)
a jak kumpel mi pokazał PSP to powiedziałem "i to jest niby to cudo?!" :?

(hmm... i najbardziej przeraża mnie to, że "lubie" prawdopodobnie wynika z tego że "mam")

ja lubię ze wzgędu na fakt że jest to dla mnie konsola idealna!
i dzięki temu nie bede juz wydawał kasy na żaden inny sprzęt :)

TO NINTENDO robi wszystko by średnia wieku nabywców tej konsolki wynosiła poniżej 8 lat.

średnia wieku graczy konsolowych w USA i Japonii to 30 lat.
Graczy Nintendo też można znaleść w tej grupie wiekowej (!)

LapTop

• Gość
Nintendo DS
« Odpowiedź #123 dnia: Marca 22, 2005, 15:29:20 pm »
:shock: Dobrze sie czujesz :?:  gracz poniżej ośmiu lat (nie każdy :wink: )Prędzej zrobi dziure w ekranie niż użyje go do gry :? To że PSP jest "najlepsze :evil: " to kwestwia gustu wieć nie zaśmiecaj tematu o DS PeeSPekiem :evil:  :evil:  :evil:  :evil: .
Jak widać uważasz PSP za cud, a mam pytanie grałeś? jeśli tak to zwracam honor. jeśli nie to nie psuj tematu o DS PSP o którym nic nie wiesz.

Tarniak

• Gość
Nintendo DS
« Odpowiedź #124 dnia: Marca 22, 2005, 18:26:53 pm »
Ale farmazony. Popieram Von Zaya. Bo tak naprawdę jaką grupę docelową wybrało Nintendo? Ludzie dorośli, pracujący i dzieci. Tyle, że NDS nie wypalił, taka prawda, zapowiedzi nie ma, gry w PESa sobei stylusem nie wyobrażam, a i technicznie sprzęt odbiega od Gizka i PSP. Na mnie DS zrobił wrażenie, nawet przyciągnął, ale trzeba być ślepym, zacietrzewionym konserwatywnym do bólu, oddanym jak reprezentacji Polski, fanem Ninny' by uważać, że PSP ssie parówczana.

dante2003

• Obywatel
  • **
Nintendo DS
« Odpowiedź #125 dnia: Marca 22, 2005, 19:08:56 pm »
Nindendo podało że średnia wieku posiadaczy DS to 20 lat, z czego 1/3 to kobiety.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Nintendo DS
« Odpowiedź #126 dnia: Marca 22, 2005, 19:09:56 pm »
srak... :|

zapowiedzi nie ma, w planach wydawniczych jest tylko kilka ciekawych tytułów, które zresztą ukażą sie dopiero za kilka miesięcy. Co do gier które teraz są dostepne, to jedna jest dobra (warioware - chociaż i tak spodziewałem sie wiecej.. pierwowzorowi na gba do piet nie dorasta), a druga niezła (mario). Reszta do śmieci (gry ogólnie przyjete za słabe - to, ze jednemu napaleńcowi [hi Mar :) ] sie podobają, nie znaczy za wiele). Nie ma w co grać na tej maszynce, jej potencjał się marnuje, na wykorzystanie ekranu dotykowego mam 1001 pomysłów, a jakoś producenci sie na razie nie wykazuja kreatywnością.

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #127 dnia: Marca 22, 2005, 19:21:01 pm »
Cytat: "Miazga"
zapowiedzi nie ma, w planach wydawniczych jest tylko kilka ciekawych tytułów, które zresztą ukażą sie dopiero za kilka miesięcy. Co do gier które teraz są dostepne, to jedna jest dobra (...), a druga niezła (...). Reszta do śmieci (gry ogólnie przyjete za słabe - to, ze jednemu napaleńcowi sie podobają, nie znaczy za wiele). Nie ma w co grać na tej maszynce, jej potencjał się marnuje

Zupełnie identycznie jest niestety z PSP(proszę zwrócić uwagę, które fragmenty zacytowałem). Ogólnie obydwie konsolki to na razie nędza, trzeba poczekać do E3, żeby się przekonać, która konsola będzie oferować więcej.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Nintendo DS
« Odpowiedź #128 dnia: Marca 22, 2005, 20:05:07 pm »
Cytat: "TNW"
gry w PESa sobei stylusem nie wyobrażam

Od razu musi byc stylus :/ on moze byc ciekawie wykorzystywany np. do karnych, roznych, strzałów z wolnego, a w dolnym ekranie idealnie by sie nadawała mapka boiska, bez niej nie wyobrazam sobie gry w PESa. Ale nie o to biega w tym tremacie...

Nierozumiem ludzi co gadają ze DS jest kierowany do dzieciarni, dajcie spokoj i nie uwarzajcie sie za takich dorosłych i powaznych ludzi. Przeciez srednia graczy mowi sama za siebie. No ja dokładnie niewiem jak to jest z tą srednią, tylko wiem ze w japonii jest wysoki sredni wiek, ale wierze tym co tutaj podają ;) Napewno wielu dorosłych ludzi chciałoby powrócic do czasów dzieciństwa gdzie sie zyło bez zmartwień i problemów (których nie brakuje). Powrót do zabawy i odstresowania się moze zapewnic DS :)

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Mar

• Towarzysz
Nintendo DS
« Odpowiedź #129 dnia: Marca 22, 2005, 20:32:48 pm »
trzeba być ślepym, zacietrzewionym konserwatywnym do bólu, oddanym jak reprezentacji Polski, fanem Ninny' by uważać, że PSP ssie parówczana.

owszem,jestem fanem Nintendo,ale nie fanatycznym (mam tylko GameBoye i DSa,reszta ich konsol mnie nie zachwycila :) )
Natomiast w PSP nie ma NIC co by trafiło w mój gust! Mnie cyferki i miliony poligonów nie rajcują,dlatego trudno mi się pozytywnie wypowiedzieć o tej konsoli  :?

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #130 dnia: Marca 22, 2005, 20:46:25 pm »
Ehh...niektorzy chyba problemow nie maja. Moze ja jestem inny, i chce sobie pograc na DS ? no i mam wiecej niz 8 lat ! niesamowite... Nie uwazam, ze PSP to gowno, wrecz przeciwnie, to super sprzet, ale ja akurat sklaniam sie do DS. Jestem nienormalny ?

LapTop

• Gość
Nintendo DS
« Odpowiedź #131 dnia: Marca 22, 2005, 20:48:29 pm »
Cytat: "blancio_"
Ehh...niektorzy chyba problemow nie maja. Moze ja jestem inny, i chce sobie pograc na DS ? no i mam wiecej niz 8 lat ! niesamowite... Nie uwazam, ze PSP to gowno, wrecz przeciwnie, to super sprzet, ale ja akurat sklaniam sie do DS. Jestem nienormalny ?

Dokładnie! nie da sie tego lepiej ująć  :wink:

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 80
Nintendo DS
« Odpowiedź #132 dnia: Marca 22, 2005, 20:52:57 pm »
... hy, niektórzy z Was przypominają mi zatwardziałych fanów Rozrzutnika Obornice (zespół piłkarski ligii okręgowej), kochający swą drużynę całym sercem i ponad wszystko ... inni natomiast jak żywo kreują się na zacietrzewionych miłośników Barcelony czy innego międzynarodowego kylera piłkarskiego ... skończcie już z tym przerzucaniem się durnymi argumentami, bo coraz bardziej zaczyna to przypominać dyskusję grupy pececiarzy o walorach sprzętowych ich składaków ... cheers ;)

admin Świata Nintendo

• Gość
Nintendo DS
« Odpowiedź #133 dnia: Marca 22, 2005, 21:16:21 pm »
Ja powiem tylko tyle, że śmieszą mnie texty o tym jak DS okazał się porażką (na razie na Świecie sprzedało się ponad 4,5 miliona dwuekranowych konsolek) - każdey życzył by sobie takiej "porażki". I naprawdę mówcie co chcecie. Ci którzy cieszą się z posiadania DSa i tak nie zmienią zdania po Waszych wypowiedziach (chyba, że nie mają za grosz własnego ja), a Ci którzy jeszcze nie mają najlepiej wyrobią sobie opinię po prostu grając.

A co do zapowiedzi to oprócz Lost in Blue, Pro Evo, Golden Eye, Katamari Damacy, Famicom Wars DS : Battle of Omega Land, Shogun Warrior (to tylko kilka "ciekawszych" tytułów) opracowywanych jest obecnie ponad 200 tytułów. No faktycznie "porażka"  :lol:  :lol:  :lol:

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #134 dnia: Marca 22, 2005, 21:23:56 pm »
I tak najważniejszą zapowiedzią jest Age of Empires 2.;)

LapTop

• Gość
Nintendo DS
« Odpowiedź #135 dnia: Marca 22, 2005, 21:26:31 pm »
Cytat: "xelloss"
I tak najważniejszą zapowiedzią jest Age of Empires 2.;)

I Lost in Blue 8)

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Nintendo DS
« Odpowiedź #136 dnia: Marca 22, 2005, 21:40:00 pm »
A co do zapowiedzi to oprócz Lost in Blue, Pro Evo, Golden Eye, Katamari Damacy, Famicom Wars DS : Battle of Omega Land, Shogun Warrior (to tylko kilka "ciekawszych" tytułów) opracowywanych jest obecnie ponad 200 tytułów. No faktycznie "porażka"  

famicom coś tam - jesień. Pro evo - jeśli w ogóle, to nie wiaodmo kiedy. Lost in blue - też druga połowa. A reszta to nie jakieś hity, które by mnie tzymały przy konsoli.

admin Świata Nintendo

• Gość
Nintendo DS
« Odpowiedź #137 dnia: Marca 22, 2005, 21:52:22 pm »
Cytat: "Miazga"
famicom coś tam - jesień. Pro evo - jeśli w ogóle, to nie wiaodmo kiedy. Lost in blue - też druga połowa. A reszta to nie jakieś hity, które by mnie tzymały przy konsoli.

Famicom coś tam to DSowa wersja Advance Warsa, Pro Evo oficjalnie potwierdzone przez Konami. Jestem pewny, że z ponad 200 tytułów z pewnością co najmniej kilkanaście trafi w Twój gust. Ale to Twój biznes. Mi się wydaje, że naprawdę jest w co grać. Czego z kolei o PSP ja osobiście nie mogę powiedzieć - od razu uprzedzajać zarzuty o fanboystwo - po prostu gry z DSa lepiej do mnie trafiają. I chyba o to chodzi - niech każdy wybierze konsole dla siebie :)

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #138 dnia: Marca 22, 2005, 21:52:26 pm »
Miazga - a jakie to hity mają trzymać przy PSP? Przy NDS może mnie utrzymać AoE2, a przy PSP nie widzę niczego takiego. :roll:

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #139 dnia: Marca 22, 2005, 22:04:48 pm »
kup sobie okulary i jakiś implant domózgowy :D
 jedna gra na PSP warta jest 20 z DS'a, taka prawda ... ale, ale, ja także czasem lubię pograć przez kilka minut w popierdółki typu Warioware, jednak chcąc zagrać w jakieś poważne gry, na dłużej niż 20 minut trzeba pomysleć o kupnie PSP ... naturalnie jedni wolą popykać przez 5 minut w autobusie do szkoły, inni natomiast chętnie stoczą godzinną potyczkę z jakimś bossem na 3 godzinnym wykładzie ...

szczurek

• ZMP-owiec
Nintendo DS
« Odpowiedź #140 dnia: Marca 22, 2005, 22:16:49 pm »
Cytat: "kun"
jedna gra na PSP warta jest 20 z DS'a, taka prawda

istnieją trzy prawdy, prawda, nieprawda i gówno prawda. Zgadnij do której zaliczam to twoje zdanie? :C

a troche mniej brutalnie: mnie gry z pspka nie ruszają i....już. Wcale nie będe gadał farmazonów, że jedna DSowa gra jest warta 20 PSPowskich [bo nawet tyle niema, ale cii :b].

Może skonczmy juz rozmawiać o konsoli Sony w temacie o DSie?....

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #141 dnia: Marca 22, 2005, 22:27:20 pm »
kun - dla ciebie poważną grą jest jakaś pedałkowata konwersja z PS2, dla mnie AoE2. Co tu nie mówić, wiążę z tą grą duże nadzieje. :)

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #142 dnia: Marca 22, 2005, 22:39:27 pm »
... hy, niektórzy z Was przypominają mi zatwardziałych fanów Rozrzutnika Obornice (zespół piłkarski ligii okręgowej), kochający swą drużynę całym sercem i ponad wszystko ... inni natomiast jak żywo kreują się na zacietrzewionych miłośników Barcelony czy innego międzynarodowego kylera piłkarskiego ... skończcie już z tym przerzucaniem się durnymi argumentami, bo coraz bardziej zaczyna to przypominać dyskusję grupy pececiarzy o walorach sprzętowych ich składaków ... cheers ;)

:lol:  :lol: Naprawde kun, nie uwazaj sie za jakiegoś speca, który zawsze ma doskonałe argumenty, na dodatek sądzisz ze reszta pisze same głupoty. Naprawde jesli z czyms sie nie zgadzasz to skomentuj to i sam sypnij konkretnym komentarzem.

jedna gra na PSP warta jest 20 z DS'a

LooooooL :lol: argumenty innych forumowiczów według ciebie są durne, a według mnie twoja wypowiedz jest żałosna.

Ofkors masz swoje zdanie no i lajcik, ale nie musisz pisać i czuć się jako najmądrzejsza osoba na forum. To, ze ktos ma inne zdanie niz twoje nie oznacza, ze jest w błędzie. Nie kazdy musi miec taki sam tok myslenia jak twój.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #143 dnia: Marca 22, 2005, 22:40:56 pm »
jesteście zbyt brutalni ;( pedałkowata, powiadasz xelloss? jesteś mega brutalny ... ale NIC to!! przeca nawet zmęczonemu koniowi ciągnącemu wóz z węglem czasem trafia się marchewka na drodze! nieszczęsny, gdyby tylko woźnica ściagnął mu ze łba te wredne i czarne klapki, zapewne nie raz i dwa sięgnął by pyskiem do porastającej pobocze świeżej trawki ... MIŁOŚĆ!!!!

już dobrze Ako? ... no już, juuuż, daddys got ya :D

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Nintendo DS
« Odpowiedź #144 dnia: Marca 22, 2005, 22:49:36 pm »
hyyyhy kocham was chłopaky :mrgreen:

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #145 dnia: Marca 22, 2005, 22:52:22 pm »
w końcu wiosna porą miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!

jelop

• Przodownik pracy
Nintendo DS
« Odpowiedź #146 dnia: Marca 22, 2005, 22:55:50 pm »
geeeee jak ja trafiłem a to forum  :shock:   hehehe

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
Nintendo DS
« Odpowiedź #147 dnia: Marca 22, 2005, 23:11:56 pm »
Ja w kwestii tardżetu konsolki...

Kiedy pokazuje kumplom produkty firm takich jak Microsoft, Sony - spoko, na pierwszym zapuszczam Ninja Gaiden, a na drugim Tekkena czy innego Snejka. Krew się leje, jęki, konanie, jestem gość. Natomiast jak przychodzi kolej na Nintendo... no bez jaj... jak bardzo te gry nie byłyby fajne, to ludzie gdy widzą Mario krzyczącego "Mario" a zaraz potem grzybki, kwiatuszki, kolorki jak w burdelku (taki burdel dla dzieci) to kumple patrzą jakoś tak z politowaniem raz na mnie raz na ekran, a mnie krew zalewa...

A na DS nie ma obecnie gierki którą mógłbym pokazać czarnuchom z mojego getta, tak by mnie nie zwymyślali od lalusiowatych białasów...

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #148 dnia: Marca 22, 2005, 23:15:32 pm »
Czujesz sie jakis niedowartosciowany czy cu ? Mnie szczerze gowno obchodzi co sobie o mnie mysli jakis leszek. Jego problem.

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #149 dnia: Marca 22, 2005, 23:17:49 pm »
jesteście zbyt brutalni ;( pedałkowata, powiadasz xelloss?

wiem, ostro dorzuciłem do pieca 8)  :lol:

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #150 dnia: Marca 22, 2005, 23:24:01 pm »
od dziś: brutalność = Xelloss!!!! najbrutalniejszy user na tym forum - NALEŻY SIĘ BAĆ!!!!

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #151 dnia: Marca 22, 2005, 23:24:34 pm »
Cytat: "blancio_"
Czujesz sie jakis niedowartosciowany czy cu ? Mnie szczerze gowno obchodzi co sobie o mnie mysli jakis leszek. Jego problem.

Tak samo jak mój kolega, pokazałem mu Burnouta3 i myslalem ze sie zasika z podniety, a mu się nie spodobało, nie zauwazyl nic nadzwyczajnego w grafice, ani dynamice :lol: i co, mi tez teraz ma sie nie podobac B3? chociaz ze nie przepadam za nim :)

Ale tu od razu widać, kto jaką firme i rodzaj gier trawi. Np. Von Zay nie lubi Nintendo, wiec bedzie jechał po nim jak tylko sie da. Ale troche wyrozumiałosci do wszelkich rzeczy co z wiązanych z konsolą, w koncu napewno kazdy tu obecny jest ich fanem :wink: Ja np. nie przepadam za microsoftem (X'em). Czy pisze w jakich postach jakie te Xpudło to dziadostwo?

Renshu Clan

dante2003

• Obywatel
  • **
Nintendo DS
« Odpowiedź #152 dnia: Marca 22, 2005, 23:32:09 pm »
Cytat: "Von Zay"
Ja w kwestii tardżetu konsolki...

Kiedy pokazuje kumplom produkty firm takich jak Microsoft, Sony - spoko, na pierwszym zapuszczam Ninja Gaiden, a na drugim Tekkena czy innego Snejka. Krew się leje, jęki, konanie, jestem gość. Natomiast jak przychodzi kolej na Nintendo... no bez jaj... jak bardzo te gry nie byłyby fajne, to ludzie gdy widzą Mario krzyczącego "Mario" a zaraz potem grzybki, kwiatuszki, kolorki jak w burdelku (taki burdel dla dzieci) to kumple patrzą jakoś tak z politowaniem raz na mnie raz na ekran, a mnie krew zalewa...

Skoro porównujesz konsole stacjonarne: ...a na trzeciej wybiega zombiak i krzyczy "brain...", za nim biegnie pani co się w kulkę zamienia
 :)
A na poważnie: fakt, na DS nie ma wielu gier "dla czarnuchów", ale takie będą w przeciągu roku. To jest normalna sytuacja. Konsole stacjonarne przez pierwszy rok istnienia teżcierpiały na brak hitów.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #153 dnia: Marca 22, 2005, 23:34:48 pm »
A co ja czarnuch jestem!?!?!?!?!? :)
gram w gry dla białasów :)

Renshu Clan

dante2003

• Obywatel
  • **
Nintendo DS
« Odpowiedź #154 dnia: Marca 22, 2005, 23:38:45 pm »
Cytat: "Ako"
A co ja czarnuch jestem!?!?!?!?!? :)
gram w gry dla białasów :)

Przeczytaj całą wypowiedź Von Zaya, którą cytowałem.

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Nintendo DS
« Odpowiedź #155 dnia: Marca 22, 2005, 23:40:04 pm »
Ako - dzisiaj bycie czarnuchem nie zależy od koloru skóry :wink:

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
Nintendo DS
« Odpowiedź #156 dnia: Marca 22, 2005, 23:45:38 pm »
Ekhm...
Tyle że na Sony - pierwszym hitem był Tekken Tag, na pudło - Halo, na Nintendo - Luigi's Mansion.

I wypraszam sobie jakobym nie lubił firmy Nintendo. Za czasów gejmboja adwansowego bawiłem się przednio, kiuba też uważam za bardzo udany zakup (Residenty, Stare Warsy, Metroidy i z drugiej strony po kryjomu Pikminy oraz Zeldy). Dopiero pierwszym zgrzytem w moich stosunkach z tą firmą jest właśnie DS. A jadę po Nintendo, bo licze że mnie jakiś Yamauchi usłyszy i weźmie sobie do serca moje narzekania. Przecież jak ich oleje to stracą 10% swoich fanów w Polska...

dante2003

• Obywatel
  • **
Nintendo DS
« Odpowiedź #157 dnia: Marca 22, 2005, 23:46:49 pm »
Cytat: "xelloss"
Ako - dzisiaj bycie czarnuchem nie zależy od koloru skóry :wink:

Your right, Nigga :)
Ako- zagraj w GTA:SA+Def Jam Fight for New York to sam zostaniesz czarnuchem.

dante2003

• Obywatel
  • **
Nintendo DS
« Odpowiedź #158 dnia: Marca 23, 2005, 00:17:51 am »
Cytat: "Von Zay"
Ekhm...
Tyle że na Sony - pierwszym hitem był Tekken Tag, na pudło - Halo, na Nintendo - Luigi's Mansion.

Co to ma do rzeczy?

I wypraszam sobie jakobym nie lubił firmy Nintendo. Za czasów gejmboja adwansowego bawiłem się przednio, kiuba też uważam za bardzo udany zakup (Residenty, Stare Warsy, Metroidy i z drugiej strony po kryjomu Pikminy oraz Zeldy). Dopiero pierwszym zgrzytem w moich stosunkach z tą firmą jest właśnie DS. A jadę po Nintendo, bo licze że mnie jakiś Yamauchi usłyszy i weźmie sobie do serca moje narzekania. Przecież jak ich oleje to stracą 10% swoich fanów w Polska...

Wcześnie się zraziłeś. Pogadamy za rok jak ukażą się wszystkie hity.

Szczupak

• Pionier
  • *
Nintendo DS
« Odpowiedź #159 dnia: Marca 23, 2005, 00:29:50 am »
A na DS nie ma obecnie gierki którą mógłbym pokazać czarnuchom z mojego getta, tak by mnie nie zwymyślali od lalusiowatych białasów...

Teraz nie ma, ale w przyszłości będzie dużo fpsów i rtsów (chyba, że nie lubisz takich gier). Na nds'a będą też pewnie gry point n' click, ktore są podobno "prawdziwym wyzwaniem".
"To nie moje są słowa, to legenda ludowa"