Składam zażalenie na zachowanie moderatorów - Tarniaka i Miazgi.
[Głos z lodówki: Przyjęte]Przepraszam, ale wydaje mi się, że forum jest dla użytkowników - to my je tworzymy i to dzięki nam ono żyje, więc jeśli my chcemy, żeby znalazł się tutaj taki temat, to chyba mamy prawo do zamieszczenia go.
Topic nie łamie żadnego z punktów regulaminu więc nie wiem dlaczego został usunięty. Panowie Tarniak i Miazga mogą się nie zgadzać, ale ich zadaniem jest chyba pilnowanie pożądku, którego temat nie naruszał. Sorry Panowie, ale nie jesteście pępkiem świata i to, czy chcecie pomagać innym czy wręcz przeciwnie - macie ich w d*pie nie ma tu znaczenia...
Akcja jest zakrojona na ogromną skale - temat jest na wielu forach przyklejony - nie wiem dlaczego GameOnly musi być inne. Jeśli ktoś uważa że to fake a nie chce dzwonić, żeby przypadkiem komuś nie dodować konta, może iść do punktu krwiodactwa i się dowiedzieć o co chodzi.
Przykro mi, że takie zamieszanie zrobiło się właśnie na GameOnly
[Głos z lodówki: Nam też jest przykro]_Music, skoro krew można oddać w każdmy punkcie w Polsce, akcja na 100% jest zarejestrowana.
Aha! Proszę, żeby zażalenia nie rozpatrywały i nie komentowały osoby, na które się zażalam.