http://www.gameonly.pl/newsy/9990Co jest takiego ładnego w tej grze? Design KOSZMARNY a i wykonanie takie sobie. Wyraźnie widać "ząbki", tekstury takie sobie, jak na next-gena raczej słabe.
[walker: ostrzezenie za glupia prowokacje]
to ze gra sie tobie nie podoba nie oznacza ze ma slaba grafike hipokryto, trzeba byc chyba slepym albo nie wiem zeby mowic ze ta gra ma slaba grafike, mozna czegos nie lubic ale to juz przesada O_o,a jak dalej bedziesz prowokowal do wojenek to oczekuj kolejnych "nagrod"
moze ci sie nie podobac design, ale tekstury i grafika sa ladne i o to sie rozchodzi, wiec gadanie ze grafika jest biedna jest czysta prowokacja, a to konczy sie ostrzezeniem, koniec dyskusji
Komentarze są chyba od tego żeby wyrazić swoje zdanie na jakiś temat i niekoniecznie trzeba wyłapywać ostrzeżenia za to, że moderator ma inne. Zdaje sobie sprawe że igram z ogniem, ale ktoś chyba nadużywa swojego stanowiska.
Do tego straszenie ostrzeżeniem
konsolko za nie do końca poprawną pisowanie po polsku... Walker chyba za bardzo się wczuwa. Nic do niego nie mam, ale nie wiem czy jest wystarczająco obiektywny aby być modem.
Pozatym zażalam się na [Zgłoś do moderacji] - moderator mógłby chociaż czytać zgłoszony post przed skasowaniem.
PS: Ponieważ mam już dwa ostrzeżenia i gdyby komuś nie spodobał się ten post - PA!