Iras ja ci powiem tyle, zachowujesz sie jak dziecko, dostales ode mnie ostrzezenie, a moglem cie zbanowac wystarczylo zebym wybral sobie kilka twoich komentarzy i za kazdy dal ostrzezenie, po drugie nie jestes oredownikiem dobra na swiecie wiec trzymaj sie swojej dupy, po trzecie sprawa Konsolko, ktory zachowuje sie jak bot reklamowy wklejajac same teskty po angielsku i linki, sory ale na tym forum jest i sie o to zakladam duuzo osob nie znajacych angielskiego w wystarczajacy sposob, wiec jezeli sie wkleja post w calosci po angielsku to trzeba chociaz go strescisc i juz, nie dalem mu ostrzezenie wiec twoje wymysly sobie wsadz gleboko, kiedys mi ktos powiedzial tak:
nie chcialbym zebys zostal policjantem, bo ten zawod ma to do siebie ze tzreba gnoic ludzi, bez wzgledu na wlasne zdanie i poglady
z moderatorstwem jest podobnie, sa pewne reguly i doskonale wiem ze osoby "poszkodowane' beda mialy zawsze problem, dostales ode mnie warna a teraz latasz jak ze sraczka, spokojnie jestes juz na celowniku, jedno podkniecie i cie nie ma i tak zrobie to specjalnie i tak zrobie to zgodnie z regulaminem
kolejna sprawa KAZDY koment zgloszony do moderacji jest czytany, i nie chcialbys byc na moim miesjcu czytajac czasami ponad godzine komentrzy bo jakis duren sie bawi i kilka wszystkie po kolei...