Autor Wątek: Księga zażaleń  (Przeczytany 429465 razy)

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
Odp: Księga zażaleń
« Odpowiedź #320 dnia: Września 25, 2006, 17:05:08 pm »
Iras ja ci powiem tyle, zachowujesz sie jak dziecko, dostales ode mnie ostrzezenie, a moglem cie zbanowac wystarczylo zebym wybral sobie kilka twoich komentarzy i za kazdy dal ostrzezenie, po drugie nie jestes oredownikiem dobra na swiecie wiec trzymaj sie swojej dupy, po trzecie sprawa Konsolko, ktory zachowuje sie jak bot reklamowy wklejajac same teskty po angielsku i linki, sory ale na tym forum jest i sie o to zakladam duuzo osob nie znajacych angielskiego w  wystarczajacy sposob, wiec jezeli sie wkleja post w calosci po angielsku to trzeba chociaz go strescisc i juz, nie dalem mu ostrzezenie wiec twoje wymysly sobie wsadz gleboko, kiedys mi ktos powiedzial tak:

nie chcialbym zebys zostal policjantem, bo ten zawod ma to do siebie ze tzreba gnoic ludzi, bez wzgledu na wlasne zdanie i poglady

z moderatorstwem jest podobnie, sa pewne reguly i doskonale wiem ze osoby "poszkodowane' beda mialy zawsze problem, dostales ode mnie warna a teraz latasz jak ze sraczka, spokojnie jestes juz na celowniku, jedno podkniecie i cie nie ma i tak zrobie to specjalnie i tak zrobie to zgodnie z regulaminem

kolejna sprawa KAZDY koment zgloszony do moderacji jest czytany, i nie chcialbys byc na moim miesjcu czytajac czasami ponad godzine komentrzy bo jakis duren sie bawi i kilka wszystkie po kolei...

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #321 dnia: Września 25, 2006, 17:17:25 pm »
No to ja się wtrącam i mam 3 zażalenia
1- Kafei nie powinien dostać ostrzeżenia za wypowiedz o GOWie. Screeny nie są jakieś piękne żeby musiały się podobać każdemu. Wyraził swoje zdanie i dostał warna co jest jakąś pomyłką

2-Walker nauczyłbyś się od Zielarza ze zanim daje się warna to lepiej ostrzec kogoś i dać mu szanse poprawy a ty jestem modem raptem chwilkę i dałeś więcej warnow niż FAX przez cale życie.

3- Nie kłam Walkerze ze wszystkie zgłaszane komentarze są czytane bo Master wczoraj to sprawdził i został usunięty całkiem normalny komentarz.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #322 dnia: Września 25, 2006, 17:18:43 pm »
Zacznijmy od konsolko - wszyscy wiemy że on nie potrafi dobrze pisać po polsku i wszyscy wiemy że dla 99,9% użytkowników GameOnly nie jest to pdoblem - jest całkowicie niegroźny, z nikim się nie kłuci a zawdzięczamy mu mase ciekawych informacji!

Boli Cie że pisze o Sony? Ide o zakład że gdyby wklejał niusy związane w MS nie przeszkadzałoby Ci to. Zresztą tak samo zgnoiłeś Kofei bo skrytykował gre na X360. Gdzie jesteś jak niektórzy jadą z grami na PS3 które swoją drogą wyglądają świetnie?

Jak chcesz dawać ostrzeżenia za "prowokacje" (jak to nazywasz) to patrz kto faktycznie prowokuje a kto wyraża swoje zdanie, które akurat jest inne niż większości. Netcut - kolejne konto Logina - jedzie po wszystkim na PS3 ale Ty tego nie widzisz! A może nie chcesz widzeć?

PS: Pozatym mówie Ci, nie strasz mnie warnem i banem - jedno ostrzeżenie dostałem jeszcze zanim zostałem zbanowany i ono zniknie bo nie powinienem go mieć.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #323 dnia: Września 25, 2006, 17:24:48 pm »
Cytat: "lupinator"
No to ja się wtrącam i mam 3 zażalenia
1- Kafei nie powinien dostać ostrzeżenia za wypowiedz o GOWie. Screeny nie są jakieś piękne żeby musiały się podobać każdemu. Wyraził swoje zdanie i dostał warna co jest jakąś pomyłką

2-Walker nauczyłbyś się od Zielarza ze zanim daje się warna to lepiej ostrzec kogoś i dać mu szanse poprawy a ty jestem modem raptem chwilkę i dałeś więcej warnow niż FAX przez cale życie.

3- Nie kłam Walkerze ze wszystkie zgłaszane komentarze są czytane bo Master wczoraj to sprawdził i został usunięty całkiem normalny komentarz.

1. screeny a sama gra, coz Kafei napiusal o grze nie napisal ze " screeny sa takie i atkie" tylko ze gra jesat takla i taka, mala roznica a jednak O_o

2.lupi od poczatku dalem raptem TRZY ostrzezenia, wiec nie rob z siebie blazna jak nie znasz sytuacji, dla Irasa zrobilem wuelka przysluge bo moglem go bez problemu zbanowac, ale dalem mu ostrzezenie calosciowe, wiem jestm okrutny :(

3. nie klamie ja sie odnioslem do koemntarzy ktre ja sprawdzam, co robia inni nie wiem

Iras: z tym ze zrobiles ze mnie fanboja MS to mnie rozwaliles po calosci :lol: naprawde nie masz juz argumentow widze O_o

EDIT: w sprawie konsolka, nie wiedzialem ze on nie potrafi po polsku wiec  sprawa wyjasniona

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #324 dnia: Września 25, 2006, 17:25:16 pm »
Wszyscy powinniście sobie coś spalić, bo głupoty gadacie. Walker, ostrzeżenie niesłuszne, zdecydowanie.
Cytat: "Iras"
Netcut - kolejne konto Logina - jedzie po wszystkim na PS3 ale Ty tego nie widzisz! A może nie chcesz widzeć?

Oj nie gadaj bzdur, nikt nie jest w stanie nadążyć za tym kretynem i jego kontami; wątpie by było to celowe "przeoczenie".

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #325 dnia: Września 25, 2006, 17:31:38 pm »

Wszystkie są czytane- jeśli ktoś o to jeszcze raz zapyta, to proszę o wydruk tego posta i niech ma tą kartkę kiedy będzie pytał znowu.

wszyscy wiemy że on nie potrafi dobrze pisać po polsku

Z jakiego kraju jest konsolko? Jeśli z Polski to nie ma dla niego taryfy ulgowej. Słownik w rękę i będzie za 10 lat dziękował za ten impuls.
Jeśli nie z Polski, to można przeżyć i jest ok.
Proste i jasne.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #326 dnia: Września 25, 2006, 17:33:10 pm »
Cytat: "Walker"
2.lupi od poczatku dalem raptem TRZY ostrzezenia, wiec nie rob z siebie blazna jak nie znasz sytuacji,

To z calym zyciem FAXa nie musiales brac tak bardzo serio, przeciez nie licze ile kto daje warnow xD
dla Irasa ...

Mi tu bardziej chodzilo o Kafeiego, sprawa Irasa to swoja drogą
. nie klamie ja sie odnioslem do koemntarzy ktre ja sprawdzam, co robia inni nie wiem

No własnie, dawaj warny debiolom ktorzy zglaszaja wszystkie komenty a nie niewinnym/emu

Dobra ja juz koncze bo nie lubie takiej malo przyjemnej atmosfery

Peace & love xD

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #327 dnia: Września 25, 2006, 17:35:30 pm »
Konczac sprawe, zdjalem Kafeiowi ostrzezenie, chociaz nadal uwazam ze mu sie nalezy :roll:

niestety nie widac kto zglasza komentzrze wiec sciganie tych co sie bawia i kilkaja wszystkie jest w tym momencie nie mozliwe neistety :/

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #328 dnia: Września 25, 2006, 17:42:53 pm »
screeny a sama gra, coz Kafei napiusal o grze nie napisal ze " screeny sa takie i atkie" tylko ze gra jesat takla i taka, mala roznica a jednak O_o

:lol:

Pisał o grze na podstawie zamieszczonych screenów - chyba logiczne? Nie potrafisz się inaczej wytłumaczyć?

lupi od poczatku dalem raptem TRZY ostrzezenia, wiec nie rob z siebie blazna jak nie znasz sytuacji, dla Irasa zrobilem wuelka przysluge bo moglem go bez problemu zbanowac, ale dalem mu ostrzezenie calosciowe, wiem jestm okrutny

Tak, dałeś trzy ostrzeżenia - jedno mnie (dzięki za łaskę  :lol:  ), drugie Kofei a komu trzecie? Coś się słabo starasz, bo kilka osób chyba bardziej zasługuje na warny niż ja i Kofei...

A poważnie to pokaż mi konkretne komentarze w których tak grzesze. Nie mam zamiaru się ze wszystkimi zgadzać i wszystkiego chwalić ale nic niezgodnego z regulaminem nie robie.

nie klamie ja sie odnioslem do koemntarzy ktre ja sprawdzam, co robia inni nie wiem

Nie napisałeś że chodzi Ci tylko o komentarze, które Ty sprawdzasz - "mala roznica a jednak O_o"

Fakt jest taki, że znika masa normalnych komentów i na tą sytuację napisałem zażalenie.

Iras: z tym ze zrobiles ze mnie fanboja MS to mnie rozwaliles po calosci  :shock:  naprawde nie masz juz argumentow widze O_o

Nie wiem czy jesteś fanbojem MS czy Nintendo ale za Sony mocno nie przepadasz (pamiętam Twoje wypowiedzi na czacie podczas E3) - nie jesteś obiektywny i przekłada się to na Twój stosunek do niektórych użytkowników. Zresztą inaczej napewno nie przyczepiłbyś się Konsolko - on NIKOMY nie przeszkadza!

Tarniak - dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć  :wink:

_Music - nie wiem skąd jest Konsolko - Wy to możecie sprawdzić po IP - jednak patrząc że po polsku pisze mocno wspomagając się translatorem a niusy po angielsku raczej dobrze rozumie chyba Polakiem nie jest.

PS: Sprawa dla mnie też jest zamknięta.

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
« Odpowiedź #329 dnia: Września 25, 2006, 19:01:54 pm »
Dobra teraz robimy akcję:

TARNIAK NA MODA!! 8)

ps: kto zrobi sygnaturki ??  :lol:

OT: w sumie to Walker trochę za bardzo się wczuł. Traktujcie to trochę mniej poważnie a nie wklejać komus warny za bzdety 8)

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #330 dnia: Września 25, 2006, 19:04:48 pm »
Cytat: "ÓFO"
Dobra teraz robimy akcję:

TARNIAK NA MODA!! 8)

ps: kto zrobi sygnaturki ??  :lol:

OT: w sumie to Walker trochę za bardzo się wczuł. Traktujcie to trochę mniej poważnie a nie wklejać komus warny za bzdety 8)

Niechce zabardzo spamowac ale wydaje mi sie że Tarny jest modem przynajmniej tak pisze :) . Walker może sie wczuwać byle bym nie dostał bana i nie został z nim sam na forum bo reszte zbanował :wink: .
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #331 dnia: Września 25, 2006, 19:06:29 pm »
ehhh wkleilem JEDNEGO warna o ktorego jest rozroba, a tu od razu ze jestem mega potworem , rozdaje warny na lewo i prawo ( raptem 3 od poczatku jak jestem modem), tak jestem wsiekly i zly, ojeju, bojcie sie, rozdaje warny oooo :roll:  :roll: , ale dobrze skoro juz mnie beierzecie za takiego to czemu nie, zaczne dawac warny wedlug regulaminu oczywiscie, i sie zdziwicie jaki ja bylem caly czas milutki, a jaki moge byc O_o

EDIT: P A R A N O J A

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
« Odpowiedź #332 dnia: Września 25, 2006, 19:26:38 pm »
Skończmy to. Walker doskonale spisuje sie jako moderator. Regulamin jest po to by go przestrzegać. Naszym zadaniem jest pilnowanie, aby wszyscy to robili. Czasem może zdarzyć się jakaś pomyłka, jednak pamiętajcie - jesteśmy tylko ludzmi.

Może przynudzam, ale dziwi mnie taka nagonka na Walker. Już od początku wszyscy patrzyli na naszego nowego moderatora krzywym okiem. Ludzie wrzućcie na luz. Temat (mam nadzieję) można uznać za zamknięty.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #333 dnia: Września 25, 2006, 20:37:04 pm »
Dla mnie Walker jest elo cool i rasta jako moderator ! tak trzymaj wypatruj bugi userów syp warny a rozkręcimy to forum ;) :wink: (bez ironi tutaj)
Zresztą większośc warnów jest słuszna choć co do jednego mojego bym sie nie zgodził.  :roll:

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #334 dnia: Września 25, 2006, 20:54:58 pm »
Jak gdzies wczesniej wyczytalem, postepuj dobrze, pomagaj,  a warn zostanie usuniety ! :P
hmm za co byl moj....
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #335 dnia: Września 25, 2006, 20:58:05 pm »
A koum kiedy kolwiek ost był zdjęty prócz Tarnemu (który swoją droga jest moedem....)? Wszyscy inni to tylko po tym jak bana dostali odblokowano konta.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #336 dnia: Września 25, 2006, 20:59:47 pm »
A koum kiedy kolwiek ost był zdjęty prócz Tarnemu

MI?

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #337 dnia: Września 25, 2006, 21:01:54 pm »
Cytat: "Derek"
MI?

XD i kofiemu czy jak mu tam=p ale to nie z upłyuwem czasu tylko przez wykłucanie się a to co innego

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #338 dnia: Września 25, 2006, 21:04:40 pm »
Mnie nie zdjeli nawet jak z banicji wróciłem  :evil:

Cytat: "Master_666"
Jak gdzies wczesniej wyczytalem, postepuj dobrze, pomagaj, a warn zostanie usuniety !

:lol:

lewik

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #339 dnia: Września 25, 2006, 21:26:56 pm »
Radzę skończyć tu spamować. Więcej radzić nie będę.

Na niektórych stronach 50 % redaktorów się obija, a drugie 50 % ciężko pracuje. Na szczęście u nas jest odwrotnie - www.neogo.pl

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #340 dnia: Września 26, 2006, 22:40:59 pm »
A może by zauktalizować okładki czasopism? A jak to nie w tym temacie to sory. Nie mogłem sie zdecydować czy na ,,co zmienić na gameonly" czy tu.  :D

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #341 dnia: Października 01, 2006, 00:47:03 am »
Czy da sie cos zrobic, abym w SB nie pisal jako "Gość"?

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #342 dnia: Października 01, 2006, 11:59:06 am »
Wystarczy się zalogować.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #343 dnia: Października 01, 2006, 12:07:47 pm »
Zażalam się na moderatora Walkera - rozdał ostrzeżenia za MAŁY offtopic w temacie o Resistance, ale siebie nie ukarał (bo pewnie modom wszystko wolno) chociaż miał w nim swój udział wyzwając mnie od wróżek.

Czy zamiast czepiać się tego co napisałem, nie można było przypomnieć żebyśmy wrócili na właściwy temat?  :evil:

PS: I zażalam się że ktoś zamknął "System Wars"  :evil:  Każdy musi sie z każdym zgadzać i w żadnym topicu nie można się poprzekrzykiwać? Bez sensu  :x

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #344 dnia: Października 02, 2006, 16:52:38 pm »
Jeśli jakiś moderator zamyka temat to fajnie by było gdyby sie do tego przyznawal piszac ostataniego posta. :p

mateo

• Gość
« Odpowiedź #345 dnia: Października 02, 2006, 17:19:00 pm »
Zażalam się na moderatora Walkera - rozdał ostrzeżenia za MAŁY offtopic w temacie o Resistance, ale siebie nie ukarał (bo pewnie modom wszystko wolno) chociaż miał w nim swój udział wyzwając mnie od wróżek.

Czy zamiast czepiać się tego co napisałem, nie można było przypomnieć żebyśmy wrócili na właściwy temat?  :evil:

PS: I zażalam się że ktoś zamknął "System Wars"  :evil:  Każdy musi sie z każdym zgadzać i w żadnym topicu nie można się poprzekrzykiwać? Bez sensu  :x

Zgadzam się z Irasem !
Pewien moderator miał chyba ciężki dzionek dzisiaj :/
Sam brał udział w temacie o HS..
Ehh co za koleś  :roll:
Nie chce dostać drugiego ostrzeżenia , udzielam tylko moje zdanie !

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
« Odpowiedź #346 dnia: Października 02, 2006, 17:26:46 pm »
moim zdaniem dobże że został zamknięty temar System Wars. Były tam tylko i wyłącznie kłutnie fanbojów.  

Po co ten temat, i tak wiadomo że PS3 jest najlepsze.

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #347 dnia: Października 02, 2006, 20:23:47 pm »
Cytat: "lupinator"
Jeśli jakiś moderator zamyka temat to fajnie by było gdyby sie do tego przyznawal piszac ostataniego posta. :p

A niby nie napisał jako ostatni...?

Zamknąłem. Wszystkie 3 konsole bądą na rynku - będziesz mogł racjonalnie i sensownie "wojować".

Cytat: "mateo"
Pewien moderator miał chyba ciężki dzionek dzisiaj :/

Bo zupa była za słona :x

Wiem... jestem zły i podły :wink:

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #348 dnia: Października 03, 2006, 19:17:23 pm »
Ponawiam zazalenie- wciaz pisze jako Gość na SB. Da sie cos z tym zrobic?

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #349 dnia: Października 03, 2006, 19:21:52 pm »
Możę używaj IE 6.0... Jak byłem u dziadzia na kompie (a co :P) to nic niemogłem pisac w SB na firefoxie a na IE mogłem pisać.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #350 dnia: Października 04, 2006, 21:46:08 pm »
I tu rodzi sie kolejne zazalenie (wiem, czepiam sie :D)- czy nie daloby sie zrobic tak, aby korzystajac z Opery w SB pojawial sie nick, a nie "Gość"?

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #351 dnia: Października 04, 2006, 21:48:40 pm »
Zainstaluj najnowszą wersje przeglądarki. Chyba pomoże=p

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #352 dnia: Października 12, 2006, 23:08:58 pm »
!!!
Skladam zazalenie na dragonek, misterbuu czy jak temu botu szlo:)

1. stylistyka pisania :( -
2. niewymiarowa sygnaturka :( -
3. animacja w podpisie :((((  -

3 - ( 3 ostrzezenia ) czyli banik :P ?
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #353 dnia: Października 12, 2006, 23:09:39 pm »
4. Multikonto.

Żegnamy 8).

netcut_

• Gość
« Odpowiedź #354 dnia: Października 19, 2006, 11:14:22 am »
Ja się pytam jak to jest na tym forum. Miałem czyste konto, żadnych ostrzeżeń i nagle zostałem zbanowany ni stąd ni stamtąd. Tacy fanboje-recydywiści jak np iras mają po 2 ostrzeżenia i dalej piszą głupoty więc powinni zostać już dawno zbanowani. Ale jakims cudem(ciekawe jakim) nikt ich nie banuje i sobie ciągną dalej na przekroczonym limicie(ostrzeżenia na kredyt czy jak). Jak ktoś jest fanbojem sony i pisze głupoty do tego to jakoś mu to uchodzi. A jak ktoś ma odmienne zdanie i pisze w ten sposób że nie obraża nikogo tak jak robi to np iras to dostaje bana BEZ OSTRZEŻENIA.Ot tak poprostu.Bo może podaje niewygodne fakty dla PS3 fanbojskiego ogółu? Nie rozumiem takiej niekonsekwencji.

Ring

• Budowniczy socjalizmu
  • Że niby coś.
« Odpowiedź #355 dnia: Października 19, 2006, 12:23:37 pm »
Za multikonta są bany, przecież dobrze o tym wiesz.

netcut_

• Gość
« Odpowiedź #356 dnia: Października 19, 2006, 13:46:41 pm »
Jakie multikonta!!! Przecież ja piszę tylko z jednego konta od dłuższego czasu jako Netcut. A to że jacyś fanboje sony sobie myślą że KAŻDY kto ma inne zdanie niż oni i napisze coś przeciwko PS3 to ta sama osoba to co ja na to poradzę. Jak mam konto które działa to piszę tylko z niego. Co za sens pisać na raz z kilku? Nie rozumiem. Poza tym admin jak ma jakieś pojęcie o swojej robocie to może bez problemu sprawdzić i potwierdzić że piszę tylko z jednego konta które działa. No chyba że dostanę jakiegoś bana z kosmosu którego nikt nie potrafi wyjaśnić to zakładam drugie z którego piszę. Ale przecież tylko z jednego na raz.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #357 dnia: Października 19, 2006, 14:14:55 pm »
Cytat: "netcut_"
Przecież ja piszę tylko z jednego konta od dłuższego czasu jako Netcut.

Tak mietku, tak.

Pako

• Towarzysz
« Odpowiedź #358 dnia: Października 23, 2006, 01:16:45 am »
Dlaczego z masterdechy został zdjęty ban?

[Głos z lodówki: Miałem dobry dzień, nic poza tym]
Pamiętajcie, na GameOnly są zawsze równi i równiejsi... no nie Lewik?

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #359 dnia: Października 24, 2006, 21:01:11 pm »
http://www.gameonly.pl/forum/viewtopic.php?p=140875#140875

Czy to nie konto numer 20 kolegi miecia/logina/netcuta?  :roll:

I druga sprawa - moglibyście dać jeszcze jedną szansę Wudiemu? Player01 pisze troche komentarzy i widać że wyrósł z pewnych zachowań  :wink: