No właśnie, dwóch gości od dłuższego czasu jedzie kurwami, grożeniem śmiercią i ch** wie jeszcze czym, a inni przyklaskują. Rozumiem, że może Londek nie jest jakiś pierwszych lotów i nie jest tu popularny, ale to jest trochę przesada. A Londka zbanowaliście za wyzwiska które były w ch** mniejsze kalibrowo.
Szkoda, ale od dłuższego czasu to forum to taki kurwidołek pod przywódctwem dwóch -asów(a zwłaszcza tematy w których ci użytkownicy regularnie się wypowiadają) którym się wydaje, że to jest ich i oni będą decydować kto pisze i o czym pisze, swoją drogą nie przypomina to cenzury ?
Iras też powinien dostać bana już dawno, tylko wtedy miałbym dwa życia na sumieniu, a tak to tylko jedno.
@Iras
Masz racje to forum nie jest moje, jednak mam możliwość banowania za złamanie regulaminu, który to był łamany wielokrotnie, a teraz to już w ogóle było przegięcie pały. Forum nie było moderowane do momentu zbanowania Londka, o którego to bana sami wnioskowaliście, a teraz oburzenie. Jacy hipokryci
I Juras nie dostał bana na rzecz londka, a na rzecz kultury której zarówno on i ty nie posiadacie. W sumie przypomina to jakiś sfrustrowanych hejterów.
Można powiedzieć komuś, że się myli nie obrażając go w taki sposób. I jeszcze ten szantaż, trochę jak dziecko.
Jak chcecie proszę bardzo windo masz admina ściągaj bana, ale jak dla mnie, nawet jak to mnie nie dotyczy to trochę niedobrze mi się robi czytając takie gówno wylane na ekran komputera. Chodzi tylko o to, żeby spuścić z tonu. W sumie nie dziwię się czemu to forum umarło.