Osty zostały rozdane, chyba nie musze tlumaczyc czym sie zakonczy dalsze kontynuowanie "dyskusji" w powyższy sposob? Po raz kolejny zasmieciliscie (zeby juz nie pisac rozjebaliscie) temat Zeldy. Głownym powodem tego jest tropik (i ja Cie generalnie rozumiem, ale prosze tez zebys zakonczyl ten prowokacyjny sposob pisania postow bo to juz ktorys raz I TO W TYM TEMACIE, nastepne razy beda zakonczone banem i to zebys pamietal i zebys pozniej nie plakal w ksiedze zazalen).
Odnosnie beceta: nastepna taka chamska zmiana cytatu zakonczy sie banem, teraz poki co daje Wam po oscie. Dziekuje za uwage.
Pozwól że nie zgodzę się do końca z tym fragmentem i chciałbym wytłumaczyć dlaczego.
Każdy doskonale wie, że to forum to klapowe zagłębie, każda lepsza gra i jej wątek który nie dotyczy Sony, zalewany jest wiadrem szamba.
Dobra gra na Xbona, klapy wrzucą do tematu, że M$ kupił recki.
Zelda jest jedną z najlepszych gier ostatnich lat, napiszmy że nintendofile są ślepi i każda inna gra miła by odjęte punkty za niemego bohatera i spadki animacji.
Tutaj nie chodzi o żadną dyskusję, ale o zaślepienie kilku tutejszych prawdziwków. Każdy z nas wie, że nie chodzi im o żadną polemikę, a jedynie dosrywanie osobom prawdziwie zainteresowanym tematem. Dla mnie to właśnie rozjebuje temat, a nie moja odpowiedź na niskich lotów zaczepkę.
Akurat w tym wypadku bronię Zeldy przed nie popartymi niczym (a może popartymi filmikami na jutubie) oskarżeniami, tak jak ostatnio chwaliłem exa Sony The Last Guardian i nie miałem z tym problemu, bo to była świetna gra.
Ja wypowiadam się o grach w które sam gram, lub w nie zagram, nie hejtuję bez powodu, jak robią to oni. Trochę się droczę z klapami robiąc wrzutki o
NAJLEPSZEJ GRZE GENERACJI (choć w sumie to prawda), bo mnie krew zalewa.
Cały świat sprzysiągł się przeciw nim, bo Zelda zniszczyła system!
Jestem fanem dobrych gier, a byłem już na forum w dawnych czasach nazywany fanem xboxa, teraz już jestem nintendo zjebem. Choć mam i gram na wszystkich sprzętach.
HOWGH!