Za co dostałem bana:
Siema lewusy.
Ogólnie przyjęte określenie na tym forum dla osób o poglądach lewicowych. Mnie nazywają konserwą i takowe osoby bana nie mają. Lecimy dalej:
Wchodzisz do tematu
Księga zażaleń po ledwo zakonczonym banie za ten jakze dojrzaly post:
Wolne Media !? debilu lewaku, odpowiedz na to. Czemu twoi bohaterowie skandują to hasło, gdzie w tym samy czasie blokuje się strony które mają inne zdanie niż czerwone świnie ? Brak argumentów ? Chory na umyśle użytkowniku ?
wyzywasz ludzi od lewakow co jest w danej chwili totalnym offtopem, prowokacja, obraza i nic nie wnoszaca do dyskusji wypowiedzia i jeszcze mi bedziesz wmawial i tlumaczyl sie, ze to:
Ogólnie przyjęte określenie na tym forum
Troche pokory, serio, a jesli myslisz, ze tutaj ludzie nie potrafia wylapac z kontekstu kiedy cos jest obraza/prowokacja, a kiedy nie to sorry ale pomyliles fora.
Soos nie wytrzyma tego psychicznie.
Odniosłem się do tego, że soos dzieli się swoimi porażkami forumowymi z żoną wtf ?
Najzwyklejsza w swiecie prowokacja, ktora miala na celu tylko zaostrzyc sytuacje.
Wiem, że niemcy dogadywali się z ruskimi ale bez przesady.
2 wojna światowa fakty historyczne.
Nie wiem czy to trolling czy Ty tak na serio. Jesli trolling to takie mocne 1/10, jesli na serio to: [']
Jeśli za takie coś dostałem bana to osoby które groziły śmiercią kiblom i obarczały mnie, że nim jestem domagam się bana na stałe dla tych osób.
A ten uzytkownik:
Lider lewaków Owsiak może być dumny ehhhh czekajcie zapomnijcie to KIBOLE są najgorsi jebaki lewaki.
Wy się sami kompromitujecie debile
Lupi co to za spam odpierdalasz lewaku ?
Typowy janusz. Mało wiesz o życiu lewaku. Mocny w internecie to jesteś ty ruski agencie. Rób swoje a za 30 lat muslim odwiedzi twoja rodzinę. Powiedziałem prawdę i boli co ?
Wojna będzie ciężka bo oprócz muslimów trzeba będzie napier**lać lewaków ale damy rade. Gardzę wami.
Współczuje twojej żonie - jak masz i całej rodzinie zwyrodnialcu.
to pewnie powinien byc na rekach noszony za swe bohaterskie czyny na forum nie?
Podsumowujac: Jesli nadal bedziesz sie tak zachowywal jak sie aktualnie zachowujesz to dalej beda sie bany sypac i zadne placze w tym czy w innych tematach nie pomoga. EOT.