Moderacja wiedziała, więc kolejna porcja mydła do oczu.
Pisałem o sobie (ja = liczba pojedyncza) i
ja nie wiedziałem ani ten temat nie był poruszany w temacie moderatorów.
Buzu dostał ze trzysta od murdocka
...za co dostał swojego czasu ode mnie ostrzeżenie; wówczas jednak jeszcze nie wiedziałem, że można komuś zablokować zmianę reputacji (przypadkowo się o tym dowiedziałem tłumacząc napisy do pakietu Karma Description Mod).
Wy chyba rzeczywiście uważacie użytkownikó za idiotów...
Jasne, tak naprawdę to Sylvan obiecał nam codziennie lizać dupy :0
To jest chyba jedyna wersja, w jaką ty chcesz wierzyć i wierzyć będziesz.
A, i jeszcze oczywiście sypie nam codziennie kasą.
W rzeczywistości wyglądało to tak, że Sylvan po prostu nie dawał nam spokoju PM'kami.
Nie mam pojęcia jak wyglądała sprawa z innymi osobami, które wymieniłeś; widocznie albo im to nie przeszkadzało i nie zgłaszali tego, albo po prostu zwrócili się do nie tego moda, co trzeba. Jak widać wyżej, _Music zareagował, gdy dostał podobną sprawę. Ja również. Teraz też zareagowaliśmy.
A skąd blokada i zmiana regulaminu?
Blokadę chciałem dać murdockowi już wcześniej, przy okazji sprawy z Buzu, bo nawet po dostaniu ostrzeżenia nie przestał. Wówczas jednak ani nie miałem dostępu do Panelu Admina (by załatwić sprawę naokoło), ani tez nie wiedziałem, że jest opcja blokady pojedynczym użytkownikom możliwości zmiany reputacji. Tak się szczęśliwie złożyło, że się dowiedziałem tego kilka dni temu.
Zmiana w regulaminie zaś wynikła m.in. z Twojej odpowiedzi, gdy zdaliśmy sobie sprawę, że regulamin nie pokrywa wszystkich możliwych rzeczy, jakie ktoś może złośliwie robić na forum, a znajdą się ludzie, którzy to wykorzystają; normalny człowiek powiedziałby "ok, przestanę" gdy mod zwraca mu uwagę, ale formalista Jurass zaczął wywijać hasełkami, że tego nie ma w regulaminie więc nie możemy mu nic zrobić. Więc tak, po części 7 pkt doszedł w związku z tą sprawą, ale możesz też sobie podziękować, że otworzyłeś nam oczy.
Do tego, jak napisałem gdzieś tam indziej, większość modów dopiero z twojej odpowiedzi do bodajże Chrisa dowiedziała się, że również s00s i Muagan Ra dostaje od ciebie ciągłe minusy. To również dolało oliwy do ognia.
Poza tym, następnego dnia doskonale wiedziałeś o zmianie regulaminu (patrz: podpis), a mimo to go złamałeś świadomie. Taki z Ciebie formalista, że pilnujesz, co jest w regulaminie? Cóż, trzeba więc było się do tego regulaminu również zastosować a nie teraz robić z siebie wielkiego męczennika.
Heh, czyli reputacja może być przedmiotem zabawy.Dobre. Ale mnie (i nie tylko) odbiera się to prawo z powodu czterech uzasadnionych minusów odnośnie osoby S.W. ?
Już się zabawiliście.
Tak, o tak możesz wy*ebać tysiąc stron system łorsa pierwszego ale konta od idioty już nie, mało przekonywujące.
No niestety, nie mogę.
Idź i zapoznaj się z
dokumentacją forum na silniku SMF jeżeli nie wierzysz (albo uważasz, że "mydlę") to się dowiesz, że moderacja ma możliwość ingerowania w wiadomości i tematy (od tego jest) + posiada dodatkowe uprawnienia przy różnych wtyczkach doinstalowywanych do forów. Nie ma jednak uprawnień do ingerowania w konta użytkowników.