Przeczytałem kilkanaście, nie ma linków do kopulujących ludzi, nie nazwał nikogo śmieciem. Fakt, zdarzały się posty typu "full", lub coś w ten deseń, ale niektórzy dają jedną emotkę jako pos, lub piszą "yeeeea" i nikt nie marudzi , ot nieszkodliwy spam
Randomowo wybrane:
To wygląda masakrycznie, a pamiętam niedowiarków, którzy twierdzili ze gra nie ma szans prześcignąć graficznie U2.
Największe wrażenie robi animacja i wielkość terenów
Tak próbowałem na 1 wyspie i za cholere nie chce to wyjść.
A mi zostało tylko przejść na normal i Hard
No i jak tu nie kupić tej gry, oj BF2 musi poczekać na swoją kolej
I tak jak już na wstępie zaznaczyłem,
I teraz pokaż mi , w którym złamał :
1. obrażanie,
2. pomawianie,
3. rozpowszechnianie niepotwierdzonych wiadomości,
4. ubliżanie,
5. stosowanie prowokacji,
6. handlowanie pirackim oprogramowaniem, sprzętem oraz zamieszczanie linków do stron o tej tematyce,
7. publikowanie treści obscenicznych,
8. propagować teori o rzekomej niższości jednych osób względem drugich, opartych na twierdzeniu o nierównej wartości biologicznej, społecznej, oraz intelektualnej posiadaczy sprzętu, albo sympatyków, poszczególnych firm (tzw. "fanboizm").
No chyba, że chodzi o multikonta, ale jak napisałem, jeśli chodzi o posty , raczej czysty - nie czytałem wszystkich, ale moderatorzy zapewne również nie.
Bo jak się zacznie "nie widzisz w jego postach nic złego", ale nie obrażanie i jakieś ewidentne obsceniczne sprawy, to na dobrą sprawę kto podpadnie moderatorowi to będzie :
- napisałeś, że Fallout 3 ssie - warn;
- napisałeś, że GoW III to 8/10, wkurzyłeś innych (w tym mnie) co za post bajka - warn;
- twierdzisz, że GT5 nie zarządzi, oj ty niedobry - BAN;
- e, co to za tekst w SF IV , że niby CH12435 na MJ po SC ff+2LKMKMK QCB, ja nic nie rozumiem, post kretyński - ban.