Grafika jest cudowna. Killzone 2 się chowa! Design swiata,postaci też wspaniały!
No grafika sie chowa,szczególnie że można powiedziec że prawie wogóle jej nie pokazali,ciągle dają screeny z Cut scenek.A design świata też pewnie widziales już.Troche obiektywizmu,bo o tej grze nie wiemy prawie nic,może to byc hit,ale i jakieś rozczarowanie.
A co do płatnego dema to przesadzili,może niedługo każa płacic za oglądanie trailerów i screenów.
Stary wyluzuj
. Na początek uspokoję cię - nie mam x360. W domu mam tylko ps3, a i killzona 2 kupuje w dniu premiery (chociaż wielkim fanem fpsów nie jestem - ale dla kz2 zrobię wyjątek
). Nie jestem żadnym fanbojem konsoli Microsoftu. Zresztą nie jestem też fanbojem Sony. No i może dlatego jestem obiektywny. Zresztą pisząc tamten komentarz przupuszczałem, że ktoś (fanboy?) się na mnie rzuci za słowa o killzone2
. Zdania jednak nie zmienię i napiszę to jeszcze raz. Grafika miażdzy i moim zdaniem jest ładniejsza NAWET od tej z KZ2 (choć trzeba pamiętać, że FF13 nie będzie miało tej samej fizyki i innych bajerów, które ma killzone 2). I skąd ta pewnośc że te scenki to rendery?. Ja śmiem twierdzić, że jest zupełnie inaczej. Dlaczego? Bo jest kilka zdjęć z walki i na nich modele postaci wyglądaj identycznie jak na scenkach ,,ciągnących" fabułę do przodu. Dotatkowo przypomnij sobie jak wspaniale prezentowały się postacie (z naciskiem na twarze) w FF10, X-2 czy FF12. Mimika, poziom szczegółowości - szok. A dobrze wiesz o tym, że ps3 jest konsolą dużo mocniejszą od swojej poprzedniczki, więc wydaje się logicznym, że będzie duży postęp. Zresztą jak dotąd wszystkie Finale wyglądały cudownie i graficznie zostawiały inne gry daleko w tyle. Dlaczego tym razem nie miałoby być tak samo?. Co do designu to ,,kilka" zdjęc i filmików square już wypuściło więc można sobie już opinię o świecie i wyglądzie postaci spokojnie wyrobić.