Heh, dobra napisze to ostatni raz. Oba to rendery. Nie wiem skąd wziąłeś to 10-100 razy więcej włosów? Na obu ma takie same, lub może lekko przemodelowane (wątpię). Pierwszy jednak pochodzi jeszcze z pierwszego trailera, podczas gdy drugi z późniejszego. Lekkie zmiany mogły zajść, choć ja nic takowego nie widzę. Jedynie co je różni to oświetlenie, ustawienie kamery i pozycja w jakiej się znajdują. Podawałem screeny, które prezentują gameplay. Jak nic postać wygląda na nich gorzej, niż na tym pierwszym obrazku więc jak, są dwa "gameplaye"? W samym filmiku zaraz po tym pierwszym zbliżeniu jest scenka na autostradzie. Tam widać, że model użyty jest nieco biedniejszy - w pewnych miejscach (np. ręka) jest nieco kwadratowy. Włosy natomiast to taki zlepek. Na tych dwóch screenach widać poszczególne włosy. Różnice są widoczne. Wiem, że ciężko przyznać się do błędu.
A co do GT5Prologue - wypowiedzi były kierowane pod adresem toru jaki został zaprezentowany, a nie podlega dyskusjom, że Suzuka nie wygląda najlepiej. Ruiny zaś pochodzą z Photo Mode - mała lokacja to nie to samo co tor. Ale żeby nie było - ja jestem akurat w obozie tych co wierzyli lepsze trasy miejskie (co zresztą zaznaczyłem w playteście).