Babka mi się podoba bo jest naturalna, wygląda jak normalna ładna kobieta, a nie jak jakaś modelka czy super laska. Z tego samego powodu podobała mi się laska z Uncharted. Była bardzo naturalna, taka prawdziwa i miała nieprzeciętną, taką subtelna urodę. Wolę takie bohaterki. Naturalnośc postaci ponad wszystko! Silent Hill był rewelacyjny równiez przez naturalność postaci. W The Room, grało się jakimś normalnym typkiem w koszuli, a babka miała podgrążone oczy, niedoskonałości. Czuć było, że takie postacie mogłyby istnieć naprawdę.
Jeżeli chodzi o grafikę to nie ma co oczekiwac szału. Fahrenheit nie był graficznym killerem na PS2, powiem więcej, graficznie gra była tylko ładna. Goście poprostu nie mają najlepszych programistów. Podobnie jak z serią GTA. Na PSX-a gra była brzydka, na PS2 była średnio ładna, na next geny GTA4, również graficznie pozostawiała wiele do zyczenia.
Ja nie mogę się gry doczekać. Jezeli będzie ona tak samo dobra jak poprzedniczka to bede wniebowzięty. Dla mnie Fahrenheit to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji.