tuz za nimi kroczy prasa i serwisy branzowe, opierajace sie na zaslyszanych od Kaza farmazonach - tak niekonkretnych jak sie tylko da
Akurat Preview OPM nie byl prowadzony pod okiem Kazunori ..., znow Twoj blad.
Kreca na temat feature'ow? Oh really, gdzie niby? Narazie wszystko to co powiedzieli sie sprawdza, po prostu nie pokazali silnika deformacji i warunkow pogodowych, oraz nie opisali za bardzo WRC, bo nikt o to nie pytal [nie wiem dlaczego ...]
Orientacyjna data wydania byla jedna - dla Japoniii i zostala przesunieta, weic jak kreca? Po prostu jej nie podali, tak jak Alan Wake nie ma jeszcze premiery, Last Guardian nie ma premiery, The Agent nie ma premiery i nic o niej nie wiadomo, Rising nie ma premiery i nic o niej nie wiadomo oraz wiele, wiele innych gier.
@Unlimited
Odnośnie trybu dnia i nocy i innych ficzerów, jakby nie zostały zapowiedziane to by się nikt nie czepiał, a tak na BARDZO WIELU FORACH, w tym Gt planet jadą ostro po PD i Sony. Tak to jest jak się wpierw obiecuję a potem się mataczy
A gdzie jest niby edytor filmow i grafika jak z trailera E3 w Forza 3, albo grafika jak w bullshotach ze strony Turn10? I to niby PD sciemnia? Narazie wszystko co PD mowilo sie potwierdza.
Kiedys wszyscy pisali o w Gran Turismo nie bedzie na 100% online, znowu sprzedaja nam kiszke z PS2 no i jest online i to zaawansowany, oo na pewno nie bedzie zniszczen, bedzie kiszka jak na PS2, bah sa zniszczenia, ooo znowu sredni model jazdy jak na PS2 i bah jest zajebisty. Dziwne, ze wszyscy Ci krzykacze, nie ciesza sie z tych funkcji i nie chwala PD za ich zrobienie, ale zamiast tego znajduja kolejne rzeczy do ktorych mozna sie przyczepic.
-edit-
Co mnie ta strona obchodzi stary. Daj mi potwierdzenie przez Polyphony, a nie wklejaj jakies niepewne ploty.