na rynku Japonskim GT5:Prologue ma sie pojawic 13 grudnia w wersji BD jak i na PSN, nie wiem czy bylo juz to info, ale teraz to jest informacja od Sony podana na TGS...
Opublikowane: Wrzesień 20, 2007, 12:23:29
no XO jest troche mocniejsza konsola i nie ma tylu problemów z wyswietlaniem obrazu bez AA czy slabymi bitmapami w tle
podziwiam twoja odwage, w takim temacie piszesz takie rzeczy, przeciez zaraz cie zjedza...
wiesz mam to gdzies - przeciez nie bede ukrywal ze jest inaczej skoro nie jest -
tak Forza2 ma kiepska grafe ale taka samo bedzie miec gt5 z troche lepszymi samochodami - i tak dobrze ze dali widok z kokpitu to troche to uratuje sprawe/
dla mnie GT5 to tylko pieknie wykonane samochody, i niczym innym ta gra mnie nie zachwycila...replay'ow nie lubie ogladac, a w racery gram z kamery " na zderzaku", wiec w wyscigu ktos taki jak ja widzi tylko asfalt i otoczenie a to jak narazie w dostpnych materialach nie zachwyca, nie wiem czy sluszne sa porownania do Forzy2, gry ktora juz jest dostepna od pewnego czasu, w koncu Gt5 od gry na XO dzielic bedzie spory kawalek czasu...