wszystko OK, ale PC to nie maszynka do grania,
....
Dla czego nie? Kto tak obwiescil swiatu, bo nie czytalem tej notki prasowej i jestem nie w temacie
dobra, moze przesadzilem...powinienem dodac wg. mnie, ale ze z graniem na PC jest zle, wiedza wszyscy:
np:
http://polygamia.pl/molyneux-granie-na-pc-jest-w-tragicznym-staniedeklaracja Epic o UE4 tez o czyms swiadczy...
zreszta o czym my tu gadamy....
jesli lubisz zabawy myszka i klawiatura to powodzenia,
Tego to ja juz calkiem nie rozumiem. Oczywiscie, ze lubie "zabawy" myszka + klawiatura w FPSach. To Ty sie musisz uzerac z padem by grac w FPSy, ja mam czasem wrazenie, ze moj Razer DeathAdder sam celuje bez mojej ingerencji;). Granie na padzie w FPSy to prawdziwa udreka i "zabawy" myszka + klawiatura w tym gatunku IMO dodaja od 0,5 do 1 punktu wiecej za grywalnosc i gameplay.
widzisz sam kiedys bylem zatwardzialym PeCeciarzem, tez twierdzilem ze granie na padzie w FPS to profanacja, ale po dluzszej sesji z padem w reku, zrozumialem jak niewygodnie sie gra na klawiaturze ( nie mowie tylko o FPS) a na padzie, no coz, polecam obczaic filmiki z COD4 czy Halo3 co ci goscie padami wyprawiaja, masakra...
do tego ile osob gra online GoW na PC a ile na XO,
Nie ma to dla mnie zadnego znaczenia. Dla mnie multiplayer jest coraz mniej istotnym dodatkiem, nie mam ani czasu ani checi biegac bez celu po mapie i strzelac do innych - znudzilo mnie juz to. Mysle, ze dopiero GT5:P mnie przyciagnie na dluzej do MP a tak poza tym jest mi to obojetne. Wole przejsc singla z super fabula, klimatem z dobra muzyka i sie tym delektowac niz "niszczyc" noobow.
moze sie wlanie boisz ze to ty bedziesz "noobem"
:D:D...no to z tym ze MP jest coraz mniej istotnym elementem mocno dowaliles...twoja wypowiedz powinno sie zostawic bez komentarza...jesli nie zauwazyles, to MP przedluza zytwotnosc kazdego tytulu(pod warunkiem ze jest dobry)
MP daje duzo wiecej frajny ( konfrontacja z zywym przeciwnikiem)...SP tez oczywsicie jest wazny, ale nie oszukujmy sie to wlasnie MP w wiekszosci gier jest najwazniejszy...
do tego wez pod uwage ze na PC nowa karta graficzna wychodzi co kilka miesiecy, podobnie jak nowy procek, a XO wyszedl w roku 2005 i pozostal taki jaki w tedy byl ( od strony technicznej)
Tego to ja nie wiem po co mi to powiedziales, ale czuje teraz, ze mam wobec Ciebie dlug wdziecznosci i tez musze Ci od siebie jakas zyciowa oczywistosc przekazac.
Niech bedzie - wez pod uwage, ze krowa musi zjesc trawe aby dac mleko a kangur trzyma dzieci w torbie - jestesmy kwita?
nie zrozumiales mnie, to zdnanie odnosilo sie do calosci mojej wypowiedzi, a w szczegolnosci do tego ze wersje gier tych ktore byly na XO i zostaly skonwertowane na PC sa lepsze wlasnie z tego powodu, poprostu ewolucja PC trwa caly czas, konsola od swojej premiery sie nie zmienia technicznie, a dodatki w postaci dodatkowych map itp. to po pierwsze dodatkowy czas jaki mial developer, a po drugie, trzeba jakos ludzi przekonac zeby gry nie sciagali z net'a...
...ile ty masz lat??
13 a Ty?
zaczynam w to wierzyc, ze masz 13 lat:D:D...a ja, ja to juz starym dziadkiem jestem....
:D
a zeby nie pisac nastepnego OFT:
taka paczuszka tylko 299GBP w HMV...
http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1&sku=782907Sony niezle promuje swojego "killera", sporo reklam w metrze, duzo plakatow( moze zrobie foto jakiegos duzego), filmiki z gameplaya na monitorach na stacjach itp...