F1 nie dostarcza takich emocji jak rajdy.
zgodzisz się że to kwestia gustu.... delikatnie mówiąc... bo gdy porówanać ogladalnośc która jest czegoś tam wyznacznikiem to temat mamy zamknięty...
Ale nie trzeba tak. Mam tu do czynienia z ślepo zapatrzonymi fanami... A mi to się ziewać chce jak widze kolejne nic nie wnoszące do seri GT. Czy time trial jest taki WAZNY wystarczy spojrzeć jaka role odgrywa w MENU gier... dodatek
obserwuję takie same zachowania: jadę sobie, hamuję przed zakrętem, a tu jak mi ktoś nie przywali w bok - ja ląduję na bandzie a koleś z trochę pogniecioną maską spokojnie jedzie dalej...
to trzeba było jeszce pograc dalej
... pozatym nie wiedze tu braku "logiki"... czego oczekujesz - ze w realu jego auto by wybuchło?
ale pisałem to już weź kurde zobacz na plusy tej gry a nie tylko na to, że nie ma zniszczeń
a w dupie mam plusy... mogly one byc z 300h gry temu... teraz to bez znaczenia
Odpalając tego Prologue czuje się jakbym wkraczał do wirtualnego świata motoryzacji
to ty moze jeszcze skreta odpal... wtedy to bedziesz miał wrażenia, a zniszczenia dorysowój ołowkiem w real time
Ja się uważam za fana GTseri ale jeśli nie ma zmian to niema zmiłuj się... ja się ich DOMAGAM!
I całe szczeście nie tylko ja i te zmiany mają być... oby.
Wiecie co jest najzabawniejsze. To że bronicie jakiś archaizmów niema nic wspólnego z obiektywizmem a jedynie przywiazaniem do marki i wlasną samooceną(nie chce mi się tłumaczyć). Kiedy jednak za 100lat GT otrzyma zniszczenia i swietny tryb online KAŻDY z was zapomni jak to Maximmusowi pisał encyklopedie jak to bez sensowne i bezużyteczne.
JA grałem tyle w GT ze widze dosłownie to gre na wylot, każda WADA i UŁOMNOŚĆ aż mnie kłuje w oczy.
I skończcie pieprzyć że nie grałem to bla bla bla... bo grałem w wszystkie poprtzednie czesci i WSZELKIE DEMA!
A co do chu... tak GIGANTYCZNIE i FENOMENALNIE gra sie rozni od wersji demo... no bez jaj... to załosne.