Dla niektórych GT to ciągle marka tak jak Pes. Wszyscy jednak wiemy co dzieje się z tym ostatnim.
Cytat: Unlimited w Lipca 22, 2009, 22:37:40 pmDla niektórych GT to ciągle marka tak jak Pes. Wszyscy jednak wiemy co dzieje się z tym ostatnim. Nadal pozostaje najlepszą grą w swym gatunku?
Cytat: Krauser w Lipca 22, 2009, 22:39:16 pmCytat: Unlimited w Lipca 22, 2009, 22:37:40 pmDla niektórych GT to ciągle marka tak jak Pes. Wszyscy jednak wiemy co dzieje się z tym ostatnim. Nadal pozostaje najlepszą grą w swym gatunku?Taaaa...a świstak siedzi i zawija w sreberka. Jest grą niezłą w swoim gatunku, z schematami ciągnącymi się od początku serii, w dodatku niechętnie zapowiada zmiany i dostosowuję się do Next Genowości, pomijając że od paru lat odcina kupony i raz developer wydaję grę dobrą a na drugi raz do dupy.
Jeżeli te schematy są sprawdzone i dają dużo więcej frajdy podczas grania. Co znaczy że gra nie dostosowuje się do next-genowości? Bo np. patrząc na grafikę to GT5:P jest w cholerę bardziej next-genowe niż FM3.
skok na kasę
Cytat: Unlimited w Lipca 23, 2009, 10:48:36 amDla mnie next gen to głównie Fizyka, innowację, rozwijanie rozwiązań które zaledwie dotykaliśmy przy current genach, etc. Noc , deszcz i "potencjał"?
Dla mnie next gen to głównie Fizyka, innowację, rozwijanie rozwiązań które zaledwie dotykaliśmy przy current genach, etc.
Żadne Gt nie było do dupy, jednak przy Gt2 i Gt4 Polyphony odcinało po troszę kupony, dając max. doszlifowany zamysł gry który mieli od początku.
Mylisz pojęcia..Gt4 to rozwinięcie Gt3. FM2 była bardziej RACING SIM GAME niż pierwsza FM(świadczą o tym trasy, "większy" garaż etc. I tak nie zrozumiesz bo nie grałeś w FM a potem w FM2. Koniec Offtopa.
Gran Turismo 5 creator Kazunori Yamauchi stated last month that Polyphony Digital could potentially release the game at ?any time?. This came as a surprise to many considering the game wasn?t present in playable form at E3, but rather in a gameplay trailer. However, if Amazon is correct then Yamauchi definitely wasn?t kidding.According to Amazon?s official listing for North America, Sony will release Gran Turismo 5 on December 29th, 2009. The fact that this date falls on a Tuesday only adds more credence since game publishers typically release their titles to retailers on Tuesdays. Oh, and you may remember this little tidbit spilled by SCEE chief executive James Armstrong last December.Even though this isn?t an official release date from Sony, most games on Amazon get just a ?available for pre-order? tag and/or an estimated fiscal year release date if the actual date hasn?t been officially set. For example, God of War III is tied to April 1st, 2010, the beginning of the 2010 Fiscal Year. And Final Fantasy XIII and Versus XIII have similar release estimates, for December 31st, 2010.
W urodziny mojej drugiej połówki, a na dwa dni przed moimi. Powiedzieć jej, że chcę GT 5 na moja kolejną wiosnę (zimę), czy jej zrobic psikusa z " kochanie, popatrz jaka fajną grę ci kupiłem"
If Sony continues to maintain the uncertainty around the release of Gran Turismo 5, sources from the distribution indicate that the game of Polyphony Digital released on 11 December. Kazunori Yamauchi has stated during an interview on GT PSP: Gran Turismo 5 is finished and he can leave when he wants. Intrigued by this announcement, we surveyed the distribution and sources have indicated that the projected release date for Gran Turismo 5 would be December 11. If it remains, according to our sources, apparently still a slight hesitation at Sony, everything indicates that the manufacturer should formalize this date at its conference in the gamescom Cologne. Interviewed by us, representatives from Sony have refused to comment on.
Cytat: Sylvan Wielki w Lipca 30, 2009, 06:57:29 amW urodziny mojej drugiej połówki, a na dwa dni przed moimi. Powiedzieć jej, że chcę GT 5 na moja kolejną wiosnę (zimę), czy jej zrobic psikusa z " kochanie, popatrz jaka fajną grę ci kupiłem" No i też w moje urodziny!!!(pozdrowienia dla twojej dziewczyny ) To byłby dopiero prezent. Myśle że 2009 rok może być jednak bardzo prawdopodobny. W GT na PSP też już mało kto wierzył, a Kazunori wyszedł na E3 i zapowiedział na 1.10, także wszystko jest możliwe
Podobnie obstawiam marzec/kwiecień 2010.
Cytat: MarcePan w Lipca 30, 2009, 15:00:35 pmPodobnie obstawiam marzec/kwiecień 2010. Założę się o czapke gruszek, ze wyjdzie w tym roku.
Co wy na to ?! http://www.gtplanet.net/you-will-like-gran-turismo-5s-release-date/
GT5 + Uncharted 2 + PS3 Slim = okres świąteczny dla PS3.