OK, ale nie robiło jej cały czas + nie była do tego zadania przydzielona cała ekipa, zresztą GT na PSP robi się od czasów Gt4, więc nie przesadzajmy w tym elemencie. Mówiąc krótko to nie jest wymówka.
Odnośnie tego jak ja bym widział to grę to tak. Jeśli w grze ma być sekcja NASCAR, to nie widzę tego w inny sposób niż bardzo dobre(te które widzimy na filmikach takimi nie są gdyż są nawet gorsze niż u konkurencji) zniszczenia visualne i mechaniczne, gdyż jest to kwintesencja tej dyscypliny poza samym ściganiem się. Oczywiście do tego dochodzi fachowo zrobiony dym i skupienie się na Pitstopie.
Odnośnie serii Super GT która też ma być w Gt5, to również w/w elementy są ważne, jednak ważniejsze dla mnie właśnie są te smaczki o których wspomniał BoBaN czyli nagumowanie się toru, ew. przy zmiennych warunkach pogodowych to by tor przesychał, tam gdzie już nie pada, a także właśnie zarycie ziemi czy piasku i to by na danych sekcjach toru bywało niebezpiecznie.
Jeśli chodzi zaś o same ficzery, dla mnie najważniejszym ficzerem i czynnikiem dla którego znów chcę grać w serię GT(poza samym modelem jazdy), jest zapowiedziany tryb dnia i nocy na każdej trasie(zobaczymy czy będzie w pełnej wersji), i nie mówię że ma być real time, może być już jakaś z góry ustalona pora nocna i dzienna. To właśnie jest to czego nie było wcześniej w tak rozbudowanych produkcjach samochodowych jakim jest bez wątpienia FM czy GT. Kolejnym miłym akcentem były by dla mnie zmienne warunki pogodowe, gdyż dodało by to realizmu i smaczku przy eventach. Następnie czego wymagam od nowego GT, to rozbudowana kariera, ta z wcześniejszych serii nie była zła, ale na dłuższą metę męcząca, tu potrzeba jakiegoś liftingu, odmłodzenia(czyli np. miło widziane eventy point to point wzorem konkurencji). Dla mnie ta gra oprócz tego że będzie znów największą multimedialną encyklopedią o motoryzacji, wymagam też większego przywiązaniu się do istniejących trendów, lub kształtowania swojego punktu widzenia motoryzacji + wdrażania inspiracji. Samo blisko 900aut + widok z kokpitu + sporo torów + przebudowany model jazdy to trochę za mało, wiem że ta gra jest cholernie przez to rozbudowana, ale twórcy PD sami wiedzieli w co się "pakują".
Dziękuje za uwagę.