Jak to się nie da? Sam KKRT napisał:Cytat: KKRT w Czerwca 23, 2010, 16:16:04 pmTak, bo geometria lamp jest kiepska, za kiepska dla mnie na Premium i szczegoly tez nie jakies wypasione jak na Premium.No to jak to w końcu jest?
Tak, bo geometria lamp jest kiepska, za kiepska dla mnie na Premium i szczegoly tez nie jakies wypasione jak na Premium.
Ja tak samo od razu zostałem porażony genialnym oddaniem szczegółów i dlatego poznałem, że to premium. No ale znawca KKRT twierdzi inaczej.
No tak przepraszam masterze, a teraz mi wytlumacz o co chodzi z liczba polygonow, bo widac sie nie znam i nie rozumiem. Co zmienia liczba polygonow?
Dlatego też pisałem, że auta premium nie będą wystarczały do Gran Turismo na PS4 jak niektórzy tutaj twierdzą. To jest auto premium.
moim zdaniem wystarcza ewentualnie niektóre tekstury dadzą lepsze czy niektóre detale trochę wygładzą.to jest model zbudowany z niecałych 200tys poligonów.
Hehe Ps. Ktoś chce kupić mojego GT5P, cena 30zł + wysyłka, ew. odbiór osobisty. Stan oczywiście idealny.
Dobra rada... Save'a i instalke zachowaj... Bo mogą coś odblokować w GT 5 Very Happy Very Happy
CytujDobra rada... Save'a i instalke zachowaj... Bo mogą coś odblokować w GT 5 Very Happy Very HappyNie cos, tylko juz od dawna jest potwierdzone, ze kasa i samochody przechodza do GT 5.
Cytat: KKRT w Czerwca 23, 2010, 20:48:48 pmCytujDobra rada... Save'a i instalke zachowaj... Bo mogą coś odblokować w GT 5 Very Happy Very HappyNie cos, tylko juz od dawna jest potwierdzone, ze kasa i samochody przechodza do GT 5.Ja słyszałem, że tylko fury do Arcade się odblokowują...
Cytat: KKRT w Czerwca 23, 2010, 20:48:48 pmCytujDobra rada... Save'a i instalke zachowaj... Bo mogą coś odblokować w GT 5 Very Happy Very HappyNie cos, tylko juz od dawna jest potwierdzone, ze kasa i samochody przechodza do GT 5.W takim razie ja kasuje swoje save-y przed GT5. Chce zaczynać od początku, za pierwsze pieniądze kupić jakiś używany średniej klasy samochód. Zbierać na nowa rurę wydechową i hamulce. Powtarzać 4 razy wyścig by uzbierać na nowe autko. itd.Startować od razu z mega brykami to tylko psucie sobie zabawy.
Chce zaczynać od początku, za pierwsze pieniądze kupić jakiś używany średniej klasy samochód. Zbierać na nowa rurę wydechową i hamulce. Powtarzać 4 razy wyścig by uzbierać na nowe autko. itd.Startować od razu z mega brykami to tylko psucie sobie zabawy.
Zdawałoby się, że data ogłoszenia premiery wyczekiwanego Gran Turismo 5 na Stany Zjednoczone (2 listopada) położy kres dalszym plotkom i spekulacjom. Ale zostaje jeszcze Europa...Swoje strony zaktualizował francuski oddział Sony, gdzie jako data premiery stoi...
“Standard cars do indeed have a cockpit/dashboard view, just not nearly as detailed as the premium cars. The existing cars are not just being copied; they are all being generated properly to create authentic experiences from car to car.”
All cars in GT5 will have Interior Views:http://igamereport.com/2010/06/23/official-all-cars-in-gt5-will-have-interior-views/Cytuj“Standard cars do indeed have a cockpit/dashboard view, just not nearly as detailed as the premium cars. The existing cars are not just being copied; they are all being generated properly to create authentic experiences from car to car.”
CytujDlatego też pisałem, że auta premium nie będą wystarczały do Gran Turismo na PS4 jak niektórzy tutaj twierdzą. To jest auto premium. moim zdaniem wystarcza ewentualnie niektóre tekstury dadzą lepsze czy niektóre detale trochę wygładzą.to jest model zbudowany z niecałych 200tys poligonów.
To jest z GT5 ? Ten wózek wygląda obłędnie !!
Ten delikatny dymek z pod kół na zakrętach Obłędnie to wygląda. Momentami wydaje mi się że oglądam wyścig na eurosportHD
Cytat: sieq w Czerwca 25, 2010, 23:35:37 pmTen delikatny dymek z pod kół na zakrętach Obłędnie to wygląda. Momentami wydaje mi się że oglądam wyścig na eurosportHD na wyścigach samochody zostawiają ślady opon...
Current status of the track list... In brackets the minimum number of variations / layouts. Already seen in GT5... 1. France, Circuit de la Sarthe (2) 2. Germany, Nürburgring (3) 3. Italy, Passo dello Stelvio 4. Italy, Rome 5. Italy, Val d'Orcia, Tuscany 6. Japan, Fuji Speedway (2) 7. Japan, Suzuka Circuit (3) 8. Japan, Tsukuba Circuit 9. Japan, Tokyo R246 10. Spain, Madrid 11. Switzerland, Alps (2) 12. UK, London (2) 13. UK, Top Gear Test Track 14. USA, Daytona International Speedway (2) 15. USA, Indianapolis Motor Speedway (2) 16. Polyphony, High Speed Ring 17. Polyphony, Route 5 (2) Additional tracks in GT5P's ending movie... 1. China, Hong Kong 2. France, Chamonix (2) 3. France, Paris (2) 4. French Polynesia, Tahiti Maze 5. Italy, Citta di Aria 6. Italy, Costa di Amalfi 7. Japan, Tsukuba Circuit 8. Japan, Twin Ring Motegi (4) 9. Korea, Seoul 10. Monaco, Monte Carlo 11. USA, Grand Canyon 12. USA, Infineon Raceway (2) 13. USA, Las Vegas Drag Strip 14. USA, Mazda Raceway Laguna Seca 15. USA, New York 16. USA, Seattle 17. USA, Yosemite (4) 18. Polyphony, Apricot Hill Raceway 19. Polyphony, Autumn Ring (2) 20. Polyphony, Deep Forest Raceway 21. Polyphony, Grand Valley Speedway (2) 22. Polyphony, Midfield Raceway 23. Polyphony, Motorland (3) 24. Polyphony, Trial Mountain Circuit Stickers on Yamauchi's luggage... 1. Belgium, Circuit de Spa-Francorchamps 2. Italy, Autodromo Nazionale Monza Additional GT5P weather widget tracks... 1. Belgium, Circuit Zolder 2. China, Shanghai International Circuit 3. France, Circuit de Nevers Magny-Cours 4. Germany, Hockenheimring 5. Italy, Autodromo Enzo e Dino Ferrari 6. Portugal, Autódromo do Estoril 7. Spain, Circuito de Jerez 8. UK, Brands Hatch 9. UK, Silverstone Circuit (3)We also might get another oval (or two) as well as more rally locations.
Cytat: pawel_k w Czerwca 25, 2010, 23:49:04 pmCytat: sieq w Czerwca 25, 2010, 23:35:37 pmTen delikatny dymek z pod kół na zakrętach Obłędnie to wygląda. Momentami wydaje mi się że oglądam wyścig na eurosportHD na wyścigach samochody zostawiają ślady opon...No tak bo to jest najistotniejszy element samochodówki... Serio ludzie, czasem po prostu szkoda czytać niektóre komentarze...
Eee no nie przesadzajmy w tym nagumowaniem toru. Może w kartingu to istotne (aczkolwiek i tak dużej różnicy nie robi), ale w wyścigach fur GT itp. odgrywa znikomą rolę.
...i sejwy w 24-godzinnych wyścigach wytrzymałościowych
Nie wiem czy ktos juz to dawal.!