Ja myślę, że Ty wszystko niepotrzebnie odbierasz jako atak na GT5. Pisząc o Forzie 4, miałem na myśli to, że Turn 10 zapewne będzie chciało wykorzystać potknięcia, które teraz wszyscy wytykają PD. Dodałem przecież, że mimo to nie przeskoczą niepowtarzalnego klimatu GT5, ale tego już nie doczytałeś. Z torem Monaco po prostu się jebnąłem. Wbiłem do newsa na GTPlanet z listą torów i za po mocą Ctrl+F chciałem wyszukać Monaco, albo Monte Carlo. Zapomniałem jak nazywa się ten tor w GT i użyłem jego oficjalnej nazwy. Naprawdę nie bierz wszystkiego jako atak na Kaz'a i PD. Mnie bardziej dziwi narzekanie niektórych na auta standard gdyż ostatnie filmiki pokazują, że nie są wcale takie tragiczne. Baa można stwierdzić, że wyglądają zaskakująco dobrze jak na modele kopiuj/wklej z GT4. A co do trybu Pro to podtrzymuje zdanie. Jeśli ugrzecznili model jazdy, to naprawdę bardzo zła wiadomość. Jednak użytkownik tekken90 pisze, że model jazdy jest bardzo podobny do tego z GT:Academy a nawet ciut lepszy. Za 10 dni wszystko się wyjaśni, ale do tej pory nie widzę powodu dla którego nie mielibyśmy pisać o tej grze. Oficjalnie już zapewne nic nie wycieknie, więc dyskutować należy o tym co dostarczają nam gracze posiadający GT5. A jeśli nie możesz czytać tego co ja wypisuję to użyj funkcji "ignrouj". Byle nie tak jak Iras, tylko tak naprawdę.