Autor Wątek: Gran Turismo 5  (Przeczytany 1290228 razy)

Mrocz

• Gość
Odp: Gran Turismo 5
« Odpowiedź #10720 dnia: Listopada 28, 2010, 12:22:44 pm »
Da się potem wybierać dowolny wyścig z Grand Tour? Coś czuję, że ten na Monzie będę często sobie odpalał. 8) 8) 8)

Jak się ukończyło to tak... Ja na bank będę chciał poprawić sobie wyścig w Murcielago :D

BTW. Kiedy następuje odblokowanie możliwości robienia tras z punktu A do B? Pobawiłbym się edytorem a mam fazę na asfaltową szybką drogę do wytestowania mojego nowego Lamborghini Murcielago LP670 Super Veloce 8)

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
« Odpowiedź #10721 dnia: Listopada 28, 2010, 13:19:14 pm »
Cytat: Tomasz  Wczoraj o 14:32:12
http://gamrfeed.vgchartz.com/story/82843/gran-turismo-5-sells-18m-in-two-days-worldwide/

Średnio...spodziewałem się większej sprzedaży. No ale nie ma się co dziwić jeśli kampanii reklamowej nie było praktycznie żadnej (jedynie jakaś cienka reklama z Butlerem). Sony nic się nie nauczyło jeśli chodzi o promowanie swoich największych marek na rynku gier.
To jest vgchartz, nie patrz na to ;] Pewnie na dniach, max w przeciagu miesiaca pojawi sie info na stronie Polyphony.
Co jak co, ale akurat z dokladnymi wynikami sprzedazy serii GT problemow nie ma.

ciujo82

• Przodownik pracy
  • Reputacja: 0
  • Nathan
« Odpowiedź #10722 dnia: Listopada 28, 2010, 13:20:51 pm »
Nie rozumiem tych wszystkich ocen w recenzjach,gram na padzie i dla mnie ta gra jest genialna.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #10723 dnia: Listopada 28, 2010, 13:29:10 pm »
Nie rozumiem tych wszystkich ocen w recenzjach,gram na padzie i dla mnie ta gra jest genialna.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/gran-turismo-5 przecież średnia 85/100 to nie jest zła średnia... Jeszcze biorąc pod uwagę zaniżone oceny Hamburgerów co pograli może do maks 10 poziomu? A średnia ocen użytkowników, nawet pomimo Forzabotów atakujących ją (a trochę tam jest negatywnych opinii od nich) utrzymuje się na tym samym poziomie co ocena użytkowników Forzy 3 :P

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #10724 dnia: Listopada 28, 2010, 13:29:54 pm »
Jak Wam się podoba Grand Velley? Dla mnie ten tor stawiam w pierwszej 5 najlepszych torów w GT5. Do tego replay na tej trasie miecie. Tylko na litość boską niech wywalą te durne cienie na autach. Kiedy fura jedzie w tunelu, to wszystko wtedy wygląda idealnie. Natomiast po wyjeździe z tunelu gdzie oświetlenie daje światło słoneczne, zaczyna się padaka.

ciujo82

• Przodownik pracy
  • Reputacja: 0
  • Nathan
« Odpowiedź #10725 dnia: Listopada 28, 2010, 13:31:30 pm »
Może naprawią,te cienie patchem.

Wiadomość scalona: Listopada 28, 2010, 13:40:25 pm
Gdzie się kupuje stare samochody?
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2010, 13:40:25 pm wysłana przez ciujo82 »

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10726 dnia: Listopada 28, 2010, 13:56:33 pm »
Miałem bardzo ciekawy przykład jak działa AI w grze. Właśnie na Grand Valley gdzie wyhamowanie przed pierwszym zakrętem jest bardzo trudne (hamowanie przy lekko skręconych kołach) przeciwnik z początku stawi wypadł na piasek. Kiedy zaczął się z niego wygrzebywać nadjechała spora liczba aut, a on nie wyjechał na tor tylko poczekał, aż wszyscy przejadą i zrobi się miejsce. Na początku myślałem, że może AI się pogubiło i nie wie co zrobić przez co nie wyjeżdża na tor. Mocno się zdziwiłem kiedy po przejechaniu całej grupy aut AI zaczęło powoli wjeżdżać na trasę. Brawa dla PD.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #10727 dnia: Listopada 28, 2010, 14:03:07 pm »
BTW. Kiedy następuje odblokowanie możliwości robienia tras z punktu A do B? Pobawiłbym się edytorem a mam fazę na asfaltową szybką drogę do wytestowania mojego nowego Lamborghini Murcielago LP670 Super Veloce 8)

Ktoś odpowie na to pytanie? :P Stawiam, że większość już tutaj odblokowało tą funkcje, i jestem ciekaw kiedy jej się doczekam :D

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10728 dnia: Listopada 28, 2010, 15:04:43 pm »
Kuwa skąd mam wziąć auta do wyścigu klasyków w Japonii i na świecie?

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #10729 dnia: Listopada 28, 2010, 15:06:04 pm »

Ktoś odpowie na to pytanie? :P Stawiam, że większość już tutaj odblokowało tą funkcje, i jestem ciekaw kiedy jej się doczekam :D

Ja ją mam w menu głównym, jak wybierasz GT LIFE, ARCADE, GT TV, i tam też właśnie jest TRACK EDITOR. ;)

@ BoBaN

Ja jedno wygrałem w klasie wyższej, tam też były jakieś wyścigi klasyków, ale młodszych, a jak tam nie masz to poszukaj w używanych samochodach, jakieś powinno się trafić, tylko pamiętaj by mu wyremontować silnik i przywrócić sztywność bryły, a potem możesz delikatnie pobawić się z tuningiem.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10730 dnia: Listopada 28, 2010, 15:11:41 pm »
Oki, dzięki.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #10731 dnia: Listopada 28, 2010, 15:14:36 pm »

Ja ją mam w menu głównym, jak wybierasz GT LIFE, ARCADE, GT TV, i tam też właśnie jest TRACK EDITOR. ;)

Jak na początku gry odpalałem Track Editor to miałem dostęp tylko do zamkniętych torów a nie od A do B... Gdzieś czytałem że w jakiś specjalnych zawodach się to odblokowuje, nie mniej nie dostałem żadnego komunikatu jeszcze o tym... Ale spoko w GT LIFE to sprawdzę :P

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10732 dnia: Listopada 28, 2010, 15:15:07 pm »
Jak Wam się podoba Grand Velley? Dla mnie ten tor stawiam w pierwszej 5 najlepszych torów w GT5
Mi bardzo, gralem w kampanii i stawiam go zaraz za Tsukuba. Zwlaszcza jeziorko jest peikne na tej trasie.

Ps. Jak sie zapisuje replaye z Online?

Tomasz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
  • TUSKU CHYTRUSKU TY je**ny ZŁODZIEJU!!!!
« Odpowiedź #10733 dnia: Listopada 28, 2010, 15:22:06 pm »
Wniosek jest taki że AI jest skopane. :cry:
Moze zagraj i wtedy oceń hmmmm? Bo moim zdaniem jest zajebiste i w końcu jest walka na torze.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10734 dnia: Listopada 28, 2010, 15:32:17 pm »
Jak Wam się podoba Grand Velley? Dla mnie ten tor stawiam w pierwszej 5 najlepszych torów w GT5
Mi bardzo, gralem w kampanii i stawiam go zaraz za Tsukuba. Zwlaszcza jeziorko jest peikne na tej trasie.

Ps. Jak sie zapisuje replaye z Online?

Wchodzisz w "wyniki" (ikonka podium) i tam masz "zapisz powtórkę".

PS Unlimited dzięki za prezent!!! Mam już autko do wyścigu klasyków dzięki Tobie. :grin: :grin: :grin:

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #10735 dnia: Listopada 28, 2010, 16:15:56 pm »
Boban weź wrzuć na youtube czy podeślij mi jakoś ten replay tego wyścigu z Nightrunnerem. Ciekaw jestem bardzo :)

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10736 dnia: Listopada 28, 2010, 16:20:51 pm »
Boban weź wrzuć na youtube czy podeślij mi jakoś ten replay tego wyścigu z Nightrunnerem. Ciekaw jestem bardzo :)

Zaraz nagram ostatnie okrążenie na kamerę u wrzucę.

Teraz pytanie z cyklu "ojapierdole". Powiedzcie mi czy w wyścigach japońskich klasyków wszystkie auta to standard? Celica GT, którą dostałem od Unlimiteda potraktowałem jako premium, nawet oglądając ją na replay'u. Dopiero w kolejnym wyścigu jak chciałem sprawdzić widok z środka, to skapnąłem się, że to standard, bo nie dało się takiej kamery ustawić. To tego czasu byłem przekonany, że to premium i pozostałe auta na torze też. :o :o :o

Powiedzcie czy tam jedzie jakiś standard? Naprawdę wykonanie większości fur standard rozwala. Ciężko je odróżnić od premium. Nawet specjalnie przyglądałem się przezroczystości szyb i nie potrafiłem określić jakiego typu to auto. Ci wszyscy, którzy narzekają na standardy w dupie byli i gówno widzieli. Tyle ode mnie. Odpalcie sobie wyścig japońskich klasyków i zamilczcie, bo to naprawdę robi wrażenie.

Wiadomość scalona: [time]Listopad 28, 2010, 17:24:27 pm[/time]
EDIT.
Solid najpierw musi mi się bateria naładować w kamerze. Nagram wieczorkiem ten replay.

Wiadomość scalona: [time]Listopad 28, 2010, 17:49:27 pm[/time]
Im więcej gram, tym więcej smaczków zauważam. Np. charakterystyczny dźwięk redukcji biegów w FT-86. Ogólnie dźwięk aut w GT5 to zupełnie inna bajka niż to co w GT5:P. Tylko niektóre autka (np. GTR34) brzmią gorzej, ale całą reszta to poezja. Nie wspomnę już o jeździe na zderzaku przeciwnika gdy ten zredukuje i da w palnik. W tej kwestii PD miło zaskoczyli.

PS. Pytanie do posiadaczy kierownic ze sprzęgłem. Zauważyliście, że w starszych autach trudniej wbić biegi? Np. w Celice GT jak się za ostro wkręci 1 bieg, to dwójkę wpiąć graniczy z cudem. Na początku myślałem, że coś źle robię, ale odpaliłem nowe autko i przy tak samo szybkiej zmianie bieg wchodzi bez problemu. W starszych autach już nie jest tak łatwo.

Ta gra to najlepsze co może spotkać gracza, który jest fanem sportów motorowych i ogólnie gier wyścigowych. Owszem mogłaby być jeszcze lepsza, mieć więcej opcji tuningu (tutaj trzeba napisać, że zmiana dźwięku po zmianie wydechu brzmi cholernie realistycznie, wydech buczy jak w prawdziwym aucie aż łeb boli :P ) i brak graficznych baboli, ale mimo to i tak jest najlepszym sim racerem jaki się kiedykolwiek ukazał.
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2010, 16:58:00 pm wysłana przez BoBaN »

punisher85

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #10737 dnia: Listopada 28, 2010, 17:01:56 pm »
grałem dziś online z kolegą na trasie szutrowej.... nasze autka pokrywały się kurzem...przy okazji przypominam też o zniszczeniach online które doświadczyliśmy nie raz grając w forumowym gronie...i nawet przez headsety to ostro komentowaliśmy...

Błąd w grze, durne zablokowane rzeczy zależne od lvl? - bo w singlu nie ma tych bajerów :/

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10738 dnia: Listopada 28, 2010, 17:04:34 pm »
Punisher zobacz ile kosztuje remont silnika i prostowanie budy. Teraz pomyśl, że po odpaleniu wyścigu na początku gry rozwala auto i nie masz kasy żeby je naprawić. Myślę, że po to dodali te levele.

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10739 dnia: Listopada 28, 2010, 17:04:53 pm »
. nasze autka pokrywały się kurzem...
Tak mocno jak na filmiku z McLaren'em?

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #10740 dnia: Listopada 28, 2010, 17:32:50 pm »
Trochę mojej zabawy z Photo Mode ^__^

« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2010, 17:35:49 pm wysłana przez Mrocz »

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10741 dnia: Listopada 28, 2010, 18:09:13 pm »
Jak sie w replay theatre zmienia kamere? Select mi nie dziala.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10742 dnia: Listopada 28, 2010, 18:12:30 pm »
Ok wrzucam filmik z obiecanym replay'em. Ma 250MB i będzie ładował się około 70min. 8)
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2010, 18:20:54 pm wysłana przez BoBaN »

pawel_k

• Gość
« Odpowiedź #10743 dnia: Listopada 28, 2010, 18:48:33 pm »
kilka uwag odnośnie gry po paru dniach grania :) ogólnie model jazdy i fun płynący z prowadzenia auta jest przeogromny, i generalnie jestem z niej bardzo zadowolony co nie zmienia faktu że gra mnie w paru miejscach niemiłosiernie zawiodła. na szybko parę uwag:
- grafika potrafi zachwycić, po czym nagle momentami nie imponuje, a momentami wręcz odrzuca - nie tego spodziewałem się po tylu latach pracy, do tego te żałosne cienie, dość zauważalne cięcia animacji i jednak momentami męczący screen tearing...
- ogólnie samochody zatrzymały się na modelach które były produkowane w okolicach GT4, za mało jest nowszych aut które przez te 5-6 lat pojawiały się na rynku, brakuje szczególnie aut z takiej niższej półki typu kompakty...
- kariera trochę za szybko nabiera tempa, przed graniem założyłem sobie że pierwszy miesiąc nie wyjdę ponad klasyki GT (głównie japońskie autka o mocach ok. 300 koni typu NSX, S2000, Impreza itp), które będę kolejno ogrywał, dopiero potem przesiądę się do Ferrarek czy aut wyścigowych. ale kariera jest słabo zorganizowana. zamiast robić zawody typu auta FR podzielone na wiele różnych przedziałów mocy i w każdym przedziale 4-5 wyścigów itp. to za dużo jest w mistrzostwach wyścigów konkretnego modelu. do tego w większości są to auta którymi nie mam ochoty jeździć (Lupo, Mini itp). samych wyścigów w poszczególnych mistrzostwach też jest momentami za mało, bo co to za mistrzostwa z jednym czy dwoma wyścigami? ogólnie jest dość nudno bo za szybko mamy za mocne auta, a sama gra dopuszcza do tego że mogę startować z przeciwnikami którzy mają 4x mniej mocy.
- brakuje innowacji w licencjach, brakuje też fajnych pomysłów z poprzednich części (chociażby jazda ze safety car'em)
- replay'e zepsuli do tego stopnia że nie chce się ich oglądać
- cięcia w tuningu (wyleciał intercooler, nie ma nitro, brak tuningu hamulców)
- AI wbrew temu co piszecie nie jest jakoś mocno poprawione, dalej jest za dużo jeżdżenia po szynach czy kompletnego nie uważania na gracza. jeszcze można by było to wybaczyć jak na zakręcie się ustawimy i przeciwnicy nas nie zdążą ominąć, ale to że na prostej jak się bardziej napędzą walą nas prosto w tyłek to nieporozumienie
- braku wielu torów nie potrafię zrozumieć, nie ma nawet tych co już pokazywali (Siena miała być torem a została miejscówką do photo mode, chyba że ja go nie widzę). fajnie że są nowe tory, szczególnie tory miejskie są zajebiście zrobione, Monza to jeden z moich ulubionych torów więc fajnie że jest, ale kurde, mieli tyle torów w GTpsp która była jakby zbiorem tego co było w całej serii, a tutaj nagle nie ma 1/4 kluczowych torów dla serii. porażka. pewnie sytuację naprawią w DLC

co do DLC to mam nadzieję że nie skończy się na paczkach z samochodami i torami, ale będą dochodziły kolejne wyzwania, kolejne licencje, kolejne puchary itp.
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2010, 18:51:41 pm wysłana przez pawel_k »

Tomasz

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10744 dnia: Listopada 28, 2010, 19:19:04 pm »
No panowie mam już 19 level i gra ciagle mnie zaskakuje :)

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10745 dnia: Listopada 28, 2010, 19:19:56 pm »
ale to że na prostej jak się bardziej napędzą walą nas prosto w tyłek to nieporozumienie
Jak juz pisalem, AI nie traktuje Cie jak boga i zwalnia/skreca jak tylko jestes obok, ono z Toba walczy, wiec czasem w Ciebie wjezdza jak w inne AI jak mu przetniesz droge, a nie zdazy wyhamowac. Jedynym minusem wedlug mnie, ze nie zdarza mu sie zablokowac kol w takich sytuacjach, wiec czasami w ogole nie stara sie hamowac na 100%. Do tego  AI robi bledy i o to chodzi. Dla mnie to wlasnie takie AI powinno byc w grach, a nie takie, ktore traktuje gracza inaczej niz inne samochody na torze.

'Tunning' hamulcow jest, nie ma [przynajmniej u mnei jeszcze] mozliwosci kupna innych hamulcow.

Wiadomość scalona: [time]Listopad 28, 2010, 20:22:12 pm[/time]
co do DLC to mam nadzieję że nie skończy się na paczkach z samochodami i torami, ale będą dochodziły kolejne wyzwania, kolejne licencje, kolejne puchary itp.
Raczej bym nie liczyl, bo wtedy zamiast GT 6 po prostu bys mial DLC - bezsens, ktory podzieli tylko community w online. DLC powinny sie ograniczyc do GTTV i ewentualnie wyzwan specjalnych.
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2010, 19:22:35 pm wysłana przez KKRT »

pawel_k

• Gość
« Odpowiedź #10746 dnia: Listopada 28, 2010, 19:26:11 pm »
Jak juz pisalem, AI nie traktuje Cie jak boga i zwalnia/skreca jak tylko jestes obok, ono z Toba walczy, wiec czasem w Ciebie wjezdza jak w inne AI jak mu przetniesz droge, a nie zdazy wyhamowac.
ale nie o takiej sytuacji pisałem - chodziło mi chociażby o owale, jadę sobie pierwszy, za mną przeciwnicy w tunelu aerodynamicznym, rozpędzają się i w połowie prostej nagle dostaję potężne uderzenie w tylny zderzak. ja nie zmieniam linii jazdy, jadę cały czas przy bandzie, nie manewruję żeby przeciwnika jakoś wybić z tunelu. po prostu jadę prosto.

o hamulce to chodziło mi o to co napisałeś - o kupno nowych lepszych części...

Tomasz

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10747 dnia: Listopada 28, 2010, 19:30:46 pm »
Jak juz pisalem, AI nie traktuje Cie jak boga i zwalnia/skreca jak tylko jestes obok, ono z Toba walczy, wiec czasem w Ciebie wjezdza jak w inne AI jak mu przetniesz droge, a nie zdazy wyhamowac.
ale nie o takiej sytuacji pisałem - chodziło mi chociażby o owale, jadę sobie pierwszy, za mną przeciwnicy w tunelu aerodynamicznym, rozpędzają się i w połowie prostej nagle dostaję potężne uderzenie w tylny zderzak. ja nie zmieniam linii jazdy, jadę cały czas przy bandzie, nie manewruję żeby przeciwnika jakoś wybić z tunelu. po prostu jadę prosto.

Może chciał Cie wypchnąć ? xD
CO do Ai wystarczy postawić samochód na środku toru i zobaczyć czy auta zachowają sie tak samo jak w Prologu, a podpowiem Ci ze nie, nie tak samo :)

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #10748 dnia: Listopada 28, 2010, 19:31:58 pm »
Kuźwa, mam już GT, zagrałem parę wyścigów, ale wstrzymuję się do jutra (dostanę kierownicę).

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #10749 dnia: Listopada 28, 2010, 19:32:22 pm »
Raczej bym nie liczyl, bo wtedy zamiast GT 6 po prostu bys mial DLC - bezsens, ktory podzieli tylko community w online. DLC powinny sie ograniczyc do GTTV i ewentualnie wyzwan specjalnych.

Ja tam miło przywitam DLC z nowymi autami (Premium) i torami... Zawsze to więcej życia w grze... No i wątpię, by przynajmniej aut nie wydali jako jakieś DLC... :/ Tym bardziej trasy, które widać było w planach PD... Może nie udało im się ich dokończyć, i pojawią się w jakiś DLC? SPA Belgium chyba ktoś wspominał, że były plany...

pawel_k

• Gość
« Odpowiedź #10750 dnia: Listopada 28, 2010, 19:32:55 pm »
CO do Ai wystarczy postawić samochód na środku toru i zobaczyć czy auta zachowają sie tak samo jak w Prologu, a podpowiem Ci ze nie, nie tak samo :)

no ja wiem że jest poprawa i tego w żaden sposób nie negowałem ;) ale po prostu ta sytuacja którą opisałem przytrafia mi się praktycznie w każdym wyścigu na owalu i nie tylko.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10751 dnia: Listopada 28, 2010, 19:36:09 pm »

Przed chwilą miałem wyścig pickup'ami na owalu i kolesie wymijali mnie jak tylko mogli. Kilka razy sam chciałem żeby we mnie uderzyli i zajeżdżałem drogę, ale oni tak zawsze gdzieś się wcisnęli. Chyba, że kolo mnie doganiał a po obu stornach miał innych przeciwników, to wtedy przywalił mi w tył.

Wrzucam obiecany reaply z pojedynku online na HSR.

punisher85

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #10752 dnia: Listopada 28, 2010, 20:08:11 pm »
co do trochę źle skonstruowanej kariery się zgodzę. W porównaniu do wcześniejszych GT zdecydowanie zbyt szybko jesteśmy w stanie kupić super samochody.

Po drugie dziś osiągnąłem 15lvl i co za tym idzie odblokowała mi się przedostatnia grupa wyścigów. Zdziwiłem się,że tam dalej są eventy gdzie ścigamy się na torach max 5 okrążeń. Wobec tego po co zużycie opon, zużycie paliwa i zmienny cykl dnia na paru trasach ? Kiedy pojawią się eventy które to będą wykorzystywać?!

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10753 dnia: Listopada 28, 2010, 20:18:43 pm »
co do trochę źle skonstruowanej kariery się zgodzę. W porównaniu do wcześniejszych GT zdecydowanie zbyt szybko jesteśmy w stanie kupić super samochody.

Po drugie dziś osiągnąłem 15lvl i co za tym idzie odblokowała mi się przedostatnia grupa wyścigów. Zdziwiłem się,że tam dalej są eventy gdzie ścigamy się na torach max 5 okrążeń. Wobec tego po co zużycie opon, zużycie paliwa i zmienny cykl dnia na paru trasach ? Kiedy pojawią się eventy które to będą wykorzystywać?!
Endurance to chyba 25 czy 27 lvl.

punisher85

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #10754 dnia: Listopada 28, 2010, 20:20:11 pm »
przy okazji pochwalę się moimi fotami z photo mode
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2010, 20:22:28 pm wysłana przez punisher85 »

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #10755 dnia: Listopada 28, 2010, 20:50:12 pm »
Za 20 min. utworzę pokój do online, chętny zapraszam. Jak zawsze będzie trochę nocnych wrażeń ;)

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #10756 dnia: Listopada 28, 2010, 20:52:40 pm »
Beznadziejne to wyzwanie Top Gear... :/ Przecież tej akcji z Lotusami nie da się ogarnąć... -__-' Lekkie puknięcie - dyskwalifikacja, lekki wyjazd z toru- dyskwalifikacja, przeciwnicy mega szybcy, a Lotus tańczy jak pijany byk na wrotkach... No po prostu koszmar -__-'

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #10757 dnia: Listopada 28, 2010, 21:53:51 pm »
Wrzucam obiecany reaply z pojedynku online na HSR.
A da się ustawić żeby prócz was jeździli przeciwnicy AI? No muszę przyznać że ładnie wam wyszedł wyścig  :grin: gdyby tylko kamera z 1 wozu była to by człowiek bardziej mógłby się wczuć.

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10758 dnia: Listopada 28, 2010, 21:56:26 pm »
A da się ustawić żeby prócz was jeździli przeciwnicy AI
Nie da sie.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins