OMG chodzi o to ze FM3, jako cala gra byla zrobiona w 2,5 roku... miala pelno modeli i jakos sie dalo zrobic to szybko a bardzo watbie by T10 miala znacznie wiecej ludzi niz PD
fizyka sobie mogla ewoluowac w dol ale silnik byl nowy
KKRT serio jest pelo boardow o modelingu idz i sie zapytaj
Czym bija modele na glowe te z GT5 ? tym ze sa kopia 1:1 i nie da sie na renderku powiedziec czy to prawdziwe auto czy render
Masz racje nie wiadomo ile pracownikow w PD bylo okresowo itd ale serio ten czas podany przez Kaza to tylko bajki zeby nie bylo ze sie obijaja...
O standad takich jakie sa nie bylo mowy, to mialy byc troszk gorsze modele i tyle... W czym Kaz klamal - nie ma polowy contentu, jak wyszlo jak wygladaja standard to mowil ze beda podciagniete graficznie tak by nie odstawaly, standard mialy miec wnetrza (ubogie ale mialy byc) i ogolnie co to nie mialo byc w tym GT5..
Ja sie pytam gdzie jest to 5-6 lat pracy ? mam kilka wyzwan, zmarnowany potecial TG, 200 smochodow premium z czego nawet preium roznia sie miedy soba jesli chodzi o wykonanie, mamy pogode i pory dnia na kilku trasach, wiekszosc tekstur przy trasach wyglada jak z psp, glowny kontent gry to 800 aut copy/paste z GT4 z ktorych klasyki wygladaja znosnie reszta wzbudza litosc.. w A-specu mamy kilka wyscigow.. nie no-lifilem przy GT5 a na zloto zostalo mi tylko formula GT i endurance + kika wyzwan...
Jesli mam byc szczery to gdyby nie to ze GT5 ma swietny model jazdy (na oponach wyscigowych bo na innych to smiech na sali) i jest wciagajaca to by byl to najwiekszy FAIL jesli chodzi o gry na PS3...
Gdzie sa miejscowki do photo travel ktore widze w glownym menu ?
itd itd
serio zakonczmy temat bo nie prowadzi to do niczego
Mi nigdy nie wmowisz ze tyle czasu robili te auta bo wiem ile sie to robi, zreszta to akurat najmniejszy problem Kaza i PD...
Iras mowie o FM3.. czemu mial bym mowic o fm2 ?
Aha nie zapomnijmy o slynnej wypowiedzi Kaza ze auta premium sa z innej generacji i sa takie swietne ze na PS3 ich nie powinno byc.. dajcie spokoj koles zyje we wlasnym swiecie... ps3 jest za slabe na premium ale jednak jest i to 16 premiumek jednoczesnie...
Tak jak o tym msle to wdaje mi sie ze GT5 porostu rozlecialo sie w rekach PD, a to w co gramy to na szybko "pospawana" gra byle wydac przed koncem swiata...
I nie piszcie mi ze PD robilo GTpsp itd ja wiem ze GT5 bylo robione maksymalnie 3 lata i to tez potwierdza to ze modele robi sie znacznie szybciej :p