Pobawcie się GT by Citroen road Car, ten samochód to szatan!!!!
Kilka razy razem pojeździliśmy i rzeczywiście - też się dziwiłem jak to śmiga.
Wiadomość scalona: [time]Sierpień 03, 2011, 11:59:02 am[/time]Od zwykłych aut różni się jedynie przyspieszeniem i prędkością maksymalną.
Różni się przede wszystkim kosmiczną przyczepnością w łukach, pozwalającą na kosmiczne prędkości bez wypadnięcia z toru.
Po którymś patchu PD obniżyło wymagania co do brązu w tych wyzwaniach, żeby więcej osób mogło go zdobyć. Osobiście po zrobieniu ostatniego 24h wytrzymałościówki nie dotknąłem tego sci-fi, ale frajda z prowadzenia jest.
Wiadomość scalona: [time]Sierpień 03, 2011, 12:05:37 pm[/time]Trafiłem na filmik z RUF'em Yellow Bird, który pokazuje jak niesamowicie oddana jest fizyka w GT5.
Aaaaa, legendarny Stephan Roser (test driver RUFa) i jego sandały:
Absolutnie zdominował, brutalnie zgasił Yellowbirda - na stockowych "cywilnych" oponach. Spróbujcie to powtórzyć w GT5.
Wiadomość scalona: [time]Sierpień 03, 2011, 12:07:25 pm[/time]Na obecną chwilę to mój nr1 wśród drogowych aut, zaraz za nim RUF RGT.
To sprawdź Nissana R390 Road Car, pewnie zmienisz zdanie - wspaniały wóz.
Wiadomość scalona: [time]Sierpień 03, 2011, 12:11:05 pm[/time]Tak ogólnie śmiganie na łopatkach daje równie dużo frajdy i Master666 jeśli chcesz to z powodzeniem możesz kupować DFP lub DFGT aby bawić się na najwyższym poziomie w GT5.
Wpis jak stąd gdzie siedzę do Kalifornii - DFGT jest idealna dla Ciebie: tania (jakość/cena), dostępna, dobrej jakości i wspaniale działa z GT5 (dedykowana). W sam raz na pierwszy sprzęt, na spróbowanie. Szczerze polecam.
Wiadomość scalona: [time]Sierpień 03, 2011, 12:16:29 pm[/time]Potyczki online ze zgraną grupą są mega miodne.
A propo - z ekipą z ps3liga, po dwóch sezonach polskiej ligii robimy dodatkowy event, tym razem drużynowy. Tu macie wszelkie info:
http://ps3liga.pl/board/viewforum.php?f=256.
Mam pomysł zmontowania ekipy z GO i wystawienia jej do reprezentowania naszego forum. Potrzeba 3 zawodników + rezerwowy. Ja zajmę się całą organizacją. Andy, Boban, Unli, Paweł, Piter_neo, inni - jak to widzicie?
Wiadomość scalona: Sierpnia 03, 2011, 12:19:48 pmKończąc nieco chaotyczny ciąg postów (odrabiam zaległości w lekturze) - ostatnio mam zajoba na Mercedesa 190E 2.5 16 Evolution II touring car (ten klasyk DTM z 1992). Jazda nim po Pętli mnie uzależniła, kolejny wspaniały standard.