Kierownica i PS3 jadą teraz gdzieś po polskich drogach do nowych właścicieli, GT5 wręczyłem dzisiaj osobiście nowemu właścicielowi, WSP spakowane do wysyłki, na półce zostało jeszcze ICO&SOTC czekające na zakończenie aukcji - ta generacja to dla mnie już temat zamknięty, dlatego przychodzi czas żeby powiedzieć: "żegnajcie"
piszę to w tym temacie, bo dla GT5 kupiłem konsolę (właściwie to dla prologa, ale z myślą o pełnej wersji) i nie zawiodłem się, przeżyłem z grą mnóstwo wspaniałych godzin i niesamowitych emocji, za co w szczególności Wam serdecznie dziękuję, bo takiej dawki emocji w online nie zaznałem w żadnej innej grze za wyjątkiem Motorstorm: Pacific Rift (czego się absolutnie nie spodziewałem - ja, fan symulacji, mam polubić wyścigi arcade?! a jednak! nabiłem ponad 130h i zdobyłem platynę
), przeżyłem z GT5 kilka na prawdę niezapomnianych wyścigów które tkwią mi w pamięci i pozostaną tam na długo
finishe o ułamki sekund, jazda zderzak w zderzak przez kilkanaście okrążeń, tasowanie się co zakręt - na prawdę emocji było wiele
mam nadzieję że i ja zapewniłem Wam chociaż trochę wyzwania i emocji - dawałem z siebie wszystko, starałem się przy tym jeździć na tyle czysto na ile byłem w stanie - czasem zdarzało się przepałować zakręt czy zwyczajnie zagapić się - shit happens, dlatego jeszcze raz sorry za wszystkie gorsze manewry
zapomnijcie o nich i pamiętajcie tyko te lepsze chwile
nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam jak najwięcej przyjemności z GT5 i do zobaczenia na PS4 przy GT6