Jedyny Crash w jakiego grałem, to był Crash Team Racing, więc za bardzo urazy nie czuję Muszę załatwić sobie na PSP przez PSS
Gorąco polecam, na bank nie pożałujesz. Ja tylko czekam na nasze PS Store i sam sciągam Crasha na PSP :]
Opublikowane: Listopad 01, 2007, 11:03:07
Postanowiłem dodać kilka informacji odnoście samej gry. W niedawnym wywiadzie udzielonym przez Evan’a Wells’a można dowiedzieć się, że przejście gry powinno nam zająć 10-12 godzin. Jednak mówimy tutaj o grze bez odnajdowania wszystkich sekretów i bonusów jak np: 60 skarbów ukrytych w całej grze.
Gra oferuje też system medali które zdobywamy wykonując określone zadana jak np określoną ilość headshotów czy wykonanie jakiegoś kombo podczas walki wręcz. Zdobyte medale są dodawane do ogólnej puli bonusowych punktów których zdobywanie odblokowuje różne bonusy zawarte w grze. Prawdopodobnie gra jest już przygotowana do współpracy z HOME gdzie będziemy mogli pochwalić się osiągnięciami.
Z nieco innej beczki.
* Gra zajmuje na płycie Blu-Ray 24GB
* jest kompatybilna z Dualshock’iem 3
* nie uświadczymy w niej napisu LOADING
* Nathan posiada 3,500 animacji ruchu
* gra korzysta na raz maksymalnie 2 do 3 SPU zainstalowanych w PS3 , co pozostawia twórcą gry sporo mocy do zainwestowania w przyszłości.
http://www.ps3site.pl/uncharted-drakes-fortune-nowy-trailer