Przecież z dema widać tak samo jak na vid, jak realistyczne są wypadki więc nie wiem czemu takie tu różne opinie.
Nawet jeśli są także efekciarskie to dlatego, że takie miały być, zresztą są odpowiednio realistyczne i efekciarskie jednocześnie, jednym słowem, idealne do gry. Dźwięk także na wysokim poziomie, gnąca się blacha, szkło, uderzenia, silnik wszytko brzmi pięknie
, tak szamo odgłosy np. szurania o karoserie innych samochodów, aż mi szkoda, że odpowiednie zarysowanie lakieru przeciwnika np. w celu wyzwania go na duel (wyścig, czy Deathproof'owe akcje ~jazda na czołówkę itp itd.) nie jest jakimś elementem gry.
Otoczenie średnie ale za to wózki wspaniałe ale może to dlatego, że ten model z dema sam w sobie jest przepięknym samochodem
Otwarte miasto to dla mnie średni pomysł, plus za online, płynne przechodzenie z jednego trybu do drugiego (mimo, że to pierwsza gra, w której faktycznie miałem problemy z połączeniem się z innymi graczami z powodu NATu), fajna sprawa. Minus za pustkę i brak konkretnego celu, te wyzwania wydają się średnio ciekawe, a godzinami jeździć i się takedown'ować z innymi/bić swoje drifty itd. wydaje się średnio ciekawe... szczególnie, że cały system takedown'ów nie jest wybitnie dokładny i wymagający skilla... I tak pewnie kupie dla samych wypadków