Dopiero wczoraj nabylem gierke i tak...
single jest swietny, chociaz wkurza na poczatku ze zamiast robic sobie misje to wydzwaniaja zeby sie umowic czy cos.... wiem ze to mozna sie nie zgodzic ale to nie wypada
(i boje sie zeby nie spieprzyc relacji xd)
wiekszosc czasu gralem w multi i jest fajnie choc cops and croocks z tego co gralem (okolo 4-4 z polakami) to bylo przewaznie tak, ze policja przyjezdzala dopiero jak zlodzieje znalezli woz i odrazu naparzajac z uzi rozwalaja samochod albo samego lidera i game over... choc czasem byly dluzsze i ciekawsze akcje, pewno to z powodu malego doswiadczenia
(ogolnie zlodzieje maja chyba troche za trudno
)
ciekawa akcja z single: pojechalem z romanem poogladac panienki ;o i sobie zazyczylem az 3 lap dance'y
(wyczytalem w necie ze 3ci taniec jest ciekawy i tak zaiste bylo
ale nie bede zdradzac jaki jest ;p) tylko nie wiem czy to bylo za duzo, czy cos zrobilem przez przypadek ze nagle ochrona zaczela mnie naparzac, wiec zaczalem uciekac, bo przeciez nie chcialem rozroby, ale jak walneli mnie przy romanie to on zaczal sie z nimi bic, no to musialem mu pomoc i rozwalilem 2 ochroniarzy tylko ze roman padl... nie dalo sie nic zrobic, podnies, przeniesc nic.... wiec sobie poszedlem a tu za chwile roman dzwonic bym go ze szpitala odebral xd
i jescze smieszny bajer: przed wyjazdem z mostu byla kolejka do kasy, wiec wzialem zaczalem wymijac wozy, a tu jeden probowal mi zastawic droge (ale mu sie nie udalo)