Głównie chodzi mi o niezbyt fortunne przejścia koloru czerwonego w NAG, jeżeli to efekt zamierzony i Ci się to podoba, to nie ma sprawy, ale możliwe, że zapisałeś to w .jpg w nieco za dużej kompresji.
To efekt zamierzony - nałożyłem cień (iner shadow, jeżeli korzystasz z PS7 to wiesz o co chodzi).
Lub Gameonly...
Dalej nie rozumiesz - to nie ma byc serwis o grach, tam maja byc tylko newsy i to tylko żądnych SAMYCH nowinek zapraszamy do nas, chyba szybciej wejść na taki serwis nie obciążony zbyt wielką gamą grafik i przeczytać sie co chce niż wbijać na przykładowo Gamespot i męczyc się z loadnigami wszystkiego co świeci i mruga
chyba już rozumiesz.
Nie napisałem, że upadnie, lecz że może redaktorom po kilku tygodniach lub miesiącach zapał opadnie, a serwis z nowinkami, bez częstych aktualizacji jest nic nie wart
Wiem o co chodzi :] ale tak jak pisałem, w razie czego nie powinnem miec problemu ze znalezieniem chętnych do pomocy, to prosta i przyjemna 'posadka' tak więc...
Już nic więcej nie piszę. Widzę, że odbierasz moje sugestie jak ataki na Twój serwis.
Nie odbieram, pokój :].
A tak poważnie, to wesprę tamto forum, przyjemny design jest.
I tego Pana to ja rozumne!
Dzięki druchu
.
pozdro