Trailer raczej slaby.
Cytat: windomearl w Września 30, 2015, 14:04:05 pmTrailer raczej slaby.Raczej słaby? Tak zmontowany, że ktoś powinien za to oberwać. To jakieś kur** CSI New York Los Angeles, a nie X-Files. ZERO atmosfery. Gdzie tajemnicza otoczka znana z niektórych zwyżkowych odcinków Jak na debiut w postaci trailera, bardzo słabiutko.
Cytat: Kert w Września 30, 2015, 14:09:26 pmCytat: windomearl w Września 30, 2015, 14:04:05 pmTrailer raczej slaby.Raczej słaby? Tak zmontowany, że ktoś powinien za to oberwać. To jakieś kur** CSI New York Los Angeles, a nie X-Files. ZERO atmosfery. Gdzie tajemnicza otoczka znana z niektórych zwyżkowych odcinków Jak na debiut w postaci trailera, bardzo słabiutko.Nie chcialem sie narazic na szalony gniew fanbojow Warto sobie ten serial po latach zapodac? Ile tego w ogole bylo?
Cytat: windomearl w Września 30, 2015, 14:13:32 pmCytat: Kert w Września 30, 2015, 14:09:26 pmCytat: windomearl w Września 30, 2015, 14:04:05 pmTrailer raczej slaby.Raczej słaby? Tak zmontowany, że ktoś powinien za to oberwać. To jakieś kur** CSI New York Los Angeles, a nie X-Files. ZERO atmosfery. Gdzie tajemnicza otoczka znana z niektórych zwyżkowych odcinków Jak na debiut w postaci trailera, bardzo słabiutko.Nie chcialem sie narazic na szalony gniew fanbojow Warto sobie ten serial po latach zapodac? Ile tego w ogole bylo?Ja ze 3 lata temu obejrzałem, ale tylko odcinki z głównego wątku. Polecam taki sposób, bez rozwlekania po pomniejszych sprawach. Miałem wkrętkę na maksa i jaram się nie tyle gównianym trailerem, co faktem, że serial powstaje
Cytat: cappo w Września 30, 2015, 14:28:44 pmCytat: windomearl w Września 30, 2015, 14:13:32 pmCytat: Kert w Września 30, 2015, 14:09:26 pmCytat: windomearl w Września 30, 2015, 14:04:05 pmTrailer raczej slaby.Raczej słaby? Tak zmontowany, że ktoś powinien za to oberwać. To jakieś kur** CSI New York Los Angeles, a nie X-Files. ZERO atmosfery. Gdzie tajemnicza otoczka znana z niektórych zwyżkowych odcinków Jak na debiut w postaci trailera, bardzo słabiutko.Nie chcialem sie narazic na szalony gniew fanbojow Warto sobie ten serial po latach zapodac? Ile tego w ogole bylo?Ja ze 3 lata temu obejrzałem, ale tylko odcinki z głównego wątku. Polecam taki sposób, bez rozwlekania po pomniejszych sprawach. Miałem wkrętkę na maksa i jaram się nie tyle gównianym trailerem, co faktem, że serial powstaje Co to znaczy z glownego watku?Jak ja zobacze jakis trailer Twin Peaks to tez pewnie sie zesram ze szczescia nawet jak bedzie gowniany (nie wierze w to!)
Lo jezusie, to chyba mi sie nie chce ogarniac co jest co
mi się wątek główny nigdy nie widział w x-files. za bardzo to kombinowane, niespójne. za to odcinki <3jak ktoś chce zacząć od czegoś bardzo mocnego, ale nie do końca paranormal, to polecam "home". fani powinni wiedzieć, o którym odcinku mówię
Cytat: s00s w Września 30, 2015, 16:18:49 pmmi się wątek główny nigdy nie widział w x-files. za bardzo to kombinowane, niespójne. za to odcinki <3jak ktoś chce zacząć od czegoś bardzo mocnego, ale nie do końca paranormal, to polecam "home". fani powinni wiedzieć, o którym odcinku mówię Zgadzam sie w 100%
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Bydzie dobre.
Cytat: windomearl w Października 13, 2015, 16:54:58 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Bydzie dobre.Co widzę Twój wpis w tym temacie od razu myślę, że coś z Twin Peaks... Kiedy to w końcu wyjdzie
Bydzie dobre.