Nie wytrzymałem i obejrzałem końcówkę ostatniego odcinka How i met....
Niby miałem czekać na kumpla, bo on ze mną ogląda wszystkie seriale ale "ciśnienie mi nie pozwoliło"
Co mogę powiedzieć... Piszę te słowa wycierając ślinę z twarzy na którą wirtualnie napluli scenarzyści....
Na swoim koncie mam kilka seriali, ba..nawet parę gier z mega wkręcającą fabułą....żadna, absolutnie ŻADNA gra czy serial nie miało tak SPARTOLONEGO zakończenia.
Nie przeszedłem Mass Effecta 3, ale dam sobie palce...nie..dam sobie jajca rozerwać piłą łańcuchową że każde z zakończeń jest lepsze od tego z "Matki".
żeby lepiej to zobrazować: LOST skończył się lepiej niż to. Czuję się jak bym wszystkie sezony które obejrzałem nic nie znaczyły, jak bym zmarnował czas.
2 ostatnie minuty, tak..2 PIERD*OLONE MINUTY wystarczyły aby zrównać cały serial z ziemią, zasypać piachem i postawić piramidę dla faraona "Tuten-najgorsze-zakończenie-sitcomu-hamona".
Ludzi co to wykminili powinni dostać ban na robienie czegokolwiek.
Jestem wkurzony, jestem niezadowolony (lekko ujmując), jestem zawiedziony.
Płakać mi się chce bo jak to zwykle z serialami bywa przywiązałem się do bohaterów (pewnie parę osób tak miało przy Przyjaciołach), ale płaczę nie z powodu "rozstania" a z tego jak można było zrobić coś takiego FANOM.
Tym co nie oglądali---dobrze wam radzę, przestańcie oglądać ten odcinek przy 40 minucie i niech nigdy, ale to NIGDY, choć by was szatan na pustyni czy waż z raju kusił nie oglądajcie pozostałych 2 minut. NIGDY.
I wiem że w sumie tym postem i tak kuszę ludzi żeby zobaczyli jak spier*olone jest..
TL:DR
NAJGORSZE ZAKOŃCZENIE EVER
Edit: pogrubiłem to że oglądałem dosłownie samo zakończenie, jak mnie Dark na FB "uprzedził" po całym odcinku dało się je przewidzieć...
CO ONI KUR*A WMYŚLILI?!?!?!?!!?!?!!?!?!?!?!?!?!