To nie tak, po prostu klasa zorganizowała wycieczkę i wybrała ten film. Potem jeździli windą w galerii i ścigali się wózkami po Realu. W autobusie śpiewali piosenki z wiejskich dyskotek, a później to już byłem w domu i chciałem zapomnieć. Cóż za straszne przeżycie. Jedyny plus, to fakt że w MediaMarkt kupiłem dwa lub trzy filmy. Już nawet nie pamiętam, to było dosyć dawno.
Kupiłem VIVA Film: Kolekcja filmów z Jamesem Bondem. W pierwszym numerze (z 20) jest Die Another Day. Film jako taki jest w porządku, dużo efektownej akcji, niezłe efekty specjalne, fabuła naciągana, ale da się obejrzeć. Gorzej z samym wydaniem, nie ma żadnego menu, a co za tym idzie wyboru scen czy dodatków (całe szczęście, że film chociaż jest podzielony na części i można je zmieniać z poziomu pilota). Obraz jest w formacie 4:3, a na dodatek słabej jakości. Najgorsze jest jednak, to że nie da się wyłączyć lektora. Cena 19,98, dodatkowo jest dokument na drugiej płycie "Dziewczyny Bonda", nawet nie włączałem, szkoda czasu. W następnym numerze Dr. No. Chyba mimo wszystko zbiorę całą kolekcję, ale jeszcze nie jestem pewien.