Sek w tym, ze od oswiadczyn do wyprowadzenia sie czasem mija dluga droga
CytujSek w tym, ze od oswiadczyn do wyprowadzenia sie czasem mija dluga drogaoświadczyny tylko mnie umocniły w tym że się wyprowadzi niedługo. Bo jak już mówiłem wpłacili zaliczkę na mieszkanie, które ma być oddane do użytku w maju.
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 17, 2008, 21:42:05 pmCytujSek w tym, ze od oswiadczyn do wyprowadzenia sie czasem mija dluga drogaoświadczyny tylko mnie umocniły w tym że się wyprowadzi niedługo. Bo jak już mówiłem wpłacili zaliczkę na mieszkanie, które ma być oddane do użytku w maju. To jeszcze trochę poczekasz.
Dziś jest piękny dzień, nie chodzi mi o pogodę (ta jest ciulowa) a o to że... chłopak siochy się oświadczył. Czyli---na bank się wyprowadza!!!!!! aż sobie pier*olnę w kalendarzu.
Optymizmem napawa mnie to, że Ibra i Svon muszą kupować Pringlesy spoza kraju, a ja podczas dzisiejszej wizyty w sklepie zobaczyłem pełną półkę best czipsów ever.
szybko zleci...matura w tym roku ...i oby tylko w tym.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=424404812napawa mnie optymizmem cena Xboxa 360 Elite za 19,99 kurde chyba zakupie bo to okazja
Haha, jakieś turbomuły kupiły po 10 (bo co 10 wygrywa ) Masakra.
Pudło Kubicy i koniec olimpijskiej farsy Pekin 2008.
Trafiłem na najlepszą klasę na jaką mogłem.Mam 23 dziewczyny i 7 chłopaków, ludzie są świetni, dogadać się mozna z nimi natychmiastowo. Od razu po szkole trzeciaki wzięły nas na piwo, w celach integracyjnych . Szkoła jest świetna, czuje ze spedzę tu miłe 3 lata
W sumie to również napawa mnie optymizmem moja klasa. Spędziłem już z nimi 2 lata - masa imprez wspólnych, ognisk, grilli, ucieczek, przypałów i 2 nagany. Dobrze, że zdałem poprawkę. Dziś pierwszy dzień, ale już kilka razy płakałem ze śmiechu, powróciły te wszystkie przezwiska... Ach.