Ja w ogole chyba mowilem za krotko, a na pytania odpowiadałem przechodząc obok nich. Jedyne co dobrze tam powiedziałem na pewno to to, że 'być albo nie być' jest z Hamleta Mam to gówno z głowy i jedyne co odczuwam teraz to współczucie dla tych którzy ustny mają w przyszłym tygodniu, a są przygotowani w tym samym stopniu jak ja (czyli oprócz konspektu wcale)
Ja mam i będzie walka o 6 punków
Oprócz tego, że mam konspekt, przeczytaną jedną lekturę i napisaną prace + zrobioną do druku zawieszkę z 7 obrazków to nic nie umiem. A dzień sądu w czwartek
Nagrałem się i słucham tego gówna
Wie ktoś może czy można lub trzeba podpisywać wydrukowane obrazki, jeśli się napisało w konspekcie "planszowa zawieszka"? Gdzie lepiej zlecić druk z pdf? Mam do wyboru kolor - sklep drukarka atramentowa 1zł strona, lub sklep papierniczy drukarka laserowa 1,5-2zł strona. Nie mogę się zdecydować.. Tu kropki, "mokrość" ale lepsze kolory ? A tu brak kropek itd ale boję się o nasycenie kolorów lub pasy. PDF jest przygotowany pod CMYK.
Nie napawa mnie optymizmem egzamin praktyczny zawodowy (Technik Informatyk) dla szkół policealnych w czerwcu. Nie dość, że muszę się teleportować jakoś do Warszawy, to jeszcze jest tak debilny, że większych głupot nie da się wymyśleć. Wejdźcie sobie na CKE (btw strona tak brzydka, że się rzygać chce) i zobaczcie ustny. Głupoty do kwadratu trzeba pisać, do tego ten Word czy sam Windows (jak by nic innego nie było
). Przecież to zrobi gimnazjalista
Ale wypisywanie takich głupot ? A potem jakiś belfer po 3 latach nauki więcej niż ja będzie mnie oceniał, że nie wypisałem jakieś oczywistej głupoty związanej z problemami Windowsa czy nie zrobiłem do niej "Printa"
Najgorzej nieprzewidziane włożenie 100zł.. A pisemny w moim mieście, jak kartkówka bo ABCD. I gdzie tu porównanie
Z drugiej strony jak by dali linuxa czy MAC OS wszyscy by oblali w tym sam sprawdzający belfer. Rozumiem, że ten praktyczny egzamin ma nauczyć mnie jak ściemniać i lać wodę klientowi czego ja nie zrobiłem, ile się nie napracowałem nie robią tak naprawdę prawie nic ? Teraz rozumiem co miał na myśli jeden z belfrów kiedy mówił, że powinniśmy umieć wycenić swoją pracę
Teraz tego uczą egzaminy CKE ?
Tam niżej FAILL, a ja j.w wolny więc dopiero od 17 czerwca
I po co ja tą Finlandie 1L kupiłem
: Maj 16, 2009, 05:13:11 am
Wakacje, które dzisiaj zainaugurowałem.
jeszcze za szkołą zatęsknisz!!!
Za już za dziennym liceum tęsknię. Niby chodzę zaocznie do policealnej a mam mniej czasu na wszystko
Tam to sobie poszedłeś, dostałeś 1 to dostałeś. Odwalałeś swoje
Z kolegami nawet przed szkołą pogrywaliśmy na ps2. A teraz ? Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem
Ciągle jak nie matura, to praktyki, to policealna to komp się sypie
: Maj 16, 2009, 05:22:00 am
Ja w ogole chyba mowilem za krotko, a na pytania odpowiadałem przechodząc obok nich.
Można prosić o HOWTO