0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Od 1 kwietnia zaczynam pracę
Spokojnie. Niektórzy w miecha robią (pod warunkiem, że nie wykorzystają wszystkich godzin). Tak z ciekawości zapytam, ile teraz kosztuje sama kat. A? Ja robiłem obie naraz i płaciłem coś około 1.5k.
Cytat: windomearl w Marca 22, 2012, 10:55:04 amOd 1 kwietnia zaczynam pracę Gdzie, jaka umowa, za ile?
Zalatwiłem prace uzytkownikowi Kresq czyli mam w koncu do kogo gebe otworzyć na przerwach
Na kolana chamy Faith No More 4 lipca w Posen. Kto jedzie? KTO JEDZIE???
Znalazłem na ranczu staruszków moje stare wiosło. Trochę bejcy, kleju i będę znowu grał
To chociaż ułóż jakiś napis z papierków jak sylvan.
Twoja kobieta nie widzi nic dziwnego/smiesznego/zenujacego, ze co jakis czas wyjmujesz pieniadze z szafy i ukladasz z nich napisy, zeby pozniej wrzucic fotke na forum o gierkach? Polecam otworzyc jakies konto w banku tak btw.
Oni mają konto w banku...spermy.
Cytat: jay jay w Kwietnia 11, 2012, 12:23:44 pmNa kolana chamy Faith No More 4 lipca w Posen. Kto jedzie? KTO JEDZIE???Nie mają oni czasem jakiejś europejskiej trasy koncertowej?? Chętnie bym ich zobaczył!
June 28 Volt Festival Sopron HungryJune 29 Belgrade Calling Belgrade SerbiaJune 30 Creation of Peace Kazan RussiaJuly 02 Stadium Live Moscow RussiaJuly 04 Malta Festival Poznan PolandJuly 7 Sonisphere Amnéville France[code]