Cytat: szafa w Października 16, 2015, 08:01:20 amCo jakiś czas to powtarzam, ale optymizmem napawa mnie mój mały synek łobuz i moja super żona. Żona daję często czy juz tylko z przymusu?
Co jakiś czas to powtarzam, ale optymizmem napawa mnie mój mały synek łobuz i moja super żona.
Pogratulować!
Cytat: Kert w Października 16, 2015, 08:04:58 amPogratulować!
Skoro już mowa o potomstwie i zajebistości życia codziennego muszę się pochwalić forumkowiczom, że będę tatą Zajebiste uczucie, polecam
Cytat: grzeszczu w Października 16, 2015, 11:47:05 amSkoro już mowa o potomstwie i zajebistości życia codziennego muszę się pochwalić forumkowiczom, że będę tatą Zajebiste uczucie, polecam pewne to jest ze ona bedzie mamą.
Cytat: Leszke w Października 16, 2015, 13:37:12 pmCytat: grzeszczu w Października 16, 2015, 11:47:05 amSkoro już mowa o potomstwie i zajebistości życia codziennego muszę się pochwalić forumkowiczom, że będę tatą Zajebiste uczucie, polecam pewne to jest ze ona bedzie mamą.Masz coś na sumieniu?
Mam dwóch podrośnietych synów
Cytat: Leszke w Października 16, 2015, 19:08:12 pmMam dwóch podrośnietych synów To już wiadomo kto Ci platyny klepie.
http://www.motofakty.pl/artykul/wiecej-motocykli-mniej-wypadkow.html Nie sprawdziło się sranie żarem Policji i Wydziału Ruchu Drogowego, którzy twierdzili, że po wejściu przepisów umożliwiających jazdę 125cc na kat.B wzrośnie liczba wypadków i ofiar wśród kierowców jednośladów. To co sprawdziło się w innych krajach EU, sprawdziło się też u nas. Trzeba pamiętać, że po wejściu w życie nowych przepisów liczba jednośladów na drogach znacznie wzrosła. Fajnie, że wraz ze wzrostem ilości motocykli spadła liczba wypadków i poszkodowanych. Zapewne swój udział w tej sytuacji mają też groźniejsze kary za łamanie przepisów (szczególnie obawa przed utratą prawa jazdy).
Cytat: BoBaN w Października 16, 2015, 20:25:33 pm http://www.motofakty.pl/artykul/wiecej-motocykli-mniej-wypadkow.html Nie sprawdziło się sranie żarem Policji i Wydziału Ruchu Drogowego, którzy twierdzili, że po wejściu przepisów umożliwiających jazdę 125cc na kat.B wzrośnie liczba wypadków i ofiar wśród kierowców jednośladów. To co sprawdziło się w innych krajach EU, sprawdziło się też u nas. Trzeba pamiętać, że po wejściu w życie nowych przepisów liczba jednośladów na drogach znacznie wzrosła. Fajnie, że wraz ze wzrostem ilości motocykli spadła liczba wypadków i poszkodowanych. Zapewne swój udział w tej sytuacji mają też groźniejsze kary za łamanie przepisów (szczególnie obawa przed utratą prawa jazdy). Jeszcze by mogli drogi połatać, i by w ogóle było cacy.
Cytat: Ogur w Października 16, 2015, 23:09:52 pm Cytat: BoBaN w Października 16, 2015, 20:25:33 pm http://www.motofakty.pl/artykul/wiecej-motocykli-mniej-wypadkow.html Nie sprawdziło się sranie żarem Policji i Wydziału Ruchu Drogowego, którzy twierdzili, że po wejściu przepisów umożliwiających jazdę 125cc na kat.B wzrośnie liczba wypadków i ofiar wśród kierowców jednośladów. To co sprawdziło się w innych krajach EU, sprawdziło się też u nas. Trzeba pamiętać, że po wejściu w życie nowych przepisów liczba jednośladów na drogach znacznie wzrosła. Fajnie, że wraz ze wzrostem ilości motocykli spadła liczba wypadków i poszkodowanych. Zapewne swój udział w tej sytuacji mają też groźniejsze kary za łamanie przepisów (szczególnie obawa przed utratą prawa jazdy). Jeszcze by mogli drogi połatać, i by w ogóle było cacy. Jeśli coś mnie napawa optymizmem (mieszanym ) w tym względzie, to zarówno znaturalizowani niemcy jak i znaturalizowani uesańczycy twierdzą, że drogi mamy bardzo dobre.
Reklama napawa Ciebie optymizmem? Zupełnie nie moje klimaty...
dostałem przejazd formułą 3 na torze głównym w poznaniu
na voucherze mam, że jako kierowca, dwa pełne okrążenia :p
Dostaje na weekend na własność nowego Chevroleta Camaro oraz nocleg w 5 gwiazdkowym hotelu dla mnie i narzeczonej Zajebisty weekendzik się szykuje!
Napawa optymizmem i zarazem szokuje. Zostałem wybrany przez producenta z którym współpracujemy. Dostaje na weekend na własność nowego Chevroleta Camaro oraz nocleg w 5 gwiazdkowym hotelu dla mnie i narzeczonej Zajebisty weekendzik się szykuje!
Jak z narzeczoną to pamiętaj, żeby sprawdzić wygodę siedzeń w każdej możliwej sytuacji.
Czymś się wyróżniłeś, czy losowy farcik? Szkoda, że ten camaro nie na zawsze
Mnie z zawodowego punktu widzenia wiedząc, że Mrocz projektuje takie info nie napawa optymizmem, ale nie wiem, czy chodzi o to samo o czym myślę, więc obawa może okazać się bez pokrycia.