0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
O fak chyba czas na serio rzucić .
Kanapki z szynką?
Ostatnim czasem długo mnie tu niebyło a zmieniło się wiele Rzuciłem palenie 2 tygodnie niepale i jest dobrze ale najważniejsze ,że jestem z osobą o której kiedyś tak dużo pisałem i wiem ,że jest pięknie aż chce się żyć .W życiu są dobre chwile i gorsze ja mam teraz te dobre .
Moja juz z pol roku obiecuje, ze rzuci palenie a dalej pali
Cytat: bebbop w Czerwca 25, 2008, 21:52:11 pmMoja juz z pol roku obiecuje, ze rzuci palenie a dalej pali Ostatnio pomogłem koleżance rzucić tą cholerę- ja to jednak złoty człowiek jestem. Będę kiedyś święty.
Cytat: bebbop w Czerwca 25, 2008, 21:52:11 pmMoja juz z pol roku obiecuje, ze rzuci palenie a dalej pali jebnij jej
Cytat: _Music w Czerwca 25, 2008, 22:17:12 pmCytat: bebbop w Czerwca 25, 2008, 21:52:11 pmMoja juz z pol roku obiecuje, ze rzuci palenie a dalej pali Ostatnio pomogłem koleżance rzucić tą cholerę- ja to jednak złoty człowiek jestem. Będę kiedyś święty. Zdradz sekret. Jak ci sie to udalo?
Zdradz sekret. Jak ci sie to udalo?
ah ty nasz mądraliński a może tak je**iesz się z okna, hmm?
CytujZdradz sekret. Jak ci sie to udalo?Napisałem na jednej fajce "mój ostatni papieros"- w połączeniu z urokiem +4, zadziałało.
Cytat: Miazga w Czerwca 25, 2008, 22:36:23 pmah ty nasz mądraliński a może tak je**iesz się z okna, hmm?Wystarczy, że Ty to zrobisz. :*
Wszyscy? Ja też?
Mamy fanów w Nowym Jorku!!!!!!!!!!!
Wakacje i to że za 10 dni lecę do Szkocji