@ Marcepan w UFO wierzylem ( czas przeszly - i to dosc odlegly ) a ty jeszcze niedawno na forum broniles teorii o spisku rzadu USA wiec niezbyt dobre porownanie ziooom
PS. Kończąc OT, to mam radę dla Ciebie. Wyluzuj z tą ślepą obroną emigracji. Ja sobie żart strzeliłem a Ty złapałeś taką spinę że nie wiem czy się śmiać czy płakać zioooooooom.
nie bronie slepo emigracji, ale to jest lekko wku*wiajace, kiedy ktos kto zna ja jedynie z TV i opowiesci wypowiada sie na jej temat ... to tak jak jakis anglik by mowil, ze Polska jest w Azji jakims krajem 3-ego swiata, albo ze pewnie ciagle tam nie mamy lazienek i podlog w domach, ze wogole zacofany strasznie kraj a zamiast samochodow "furmanki" po wybojach jezdza itd. mozna tak pisac i pisac...gosc poki sam sie nie przekona jak jest naprawde ma skrzywiony obraz rzeczywistosc, a z emigracjia wyglada to tak samo, ale co ja sie mecze .... ehhhh...
OT:
Ta teoria broni się sama. Wystarczy zadać sobie parę pytań. Poza tym, jakbyś nie zauważył to nie jestem jedynym, któremu ten cały atak terrorystyczny z 11 września, nie pasuje do tego co widziałem w tv.
hahaha... broni sie sama?? lol... Chyba nie mowisz o tym panie "niby" z MIT ?! Gdzie nie ma go na liscie ani studentow ani wykladowcow tej uczelni
Ty wiesz ile ludzi na swiecie ciagle wierzy w UFO ?! Ilu naukowcow werzy w istnienie pozaziemskiego zycia?! Ile jest przypadku
potwierdzonych przez wojsko kontaktow z niezidentyfikowanymi obiektami ?! Co najzabawniejsze, choc juz dawno wyroslem z tego, to mimo wszystko wiecej jest dowodow mogacych potwierdzic UFO niz to, ze za atakiem na WTC stal spisek rzadu USA.
Koniec OT.
A optymizmem napawa mnie za*ebista pogoda. Jest slonecznie, ale i mrozno (teraz ok 2 stopni C), do tego sucho - bez deszczowo i bezwietrznie, kocham taka pogode... i wlasnie ze spaceru wrocilem... to napawa mnie optymizmem... no i jeszcze snieg przedwczoraj, w zeszlym roku tylko raz spadl snieg w Londynie i to na jeden - dwa dni i to dopiero grudzien - styczen, a teraz tak wczesnie
mam nadzieje, ze w tym roku bedzie go tu wiecej