Cytat: LoNdEk w Listopada 02, 2008, 15:06:28 pmbtw. mialem na poczatku nick'a : Londoner, ale bana zarobilem To teraz drugi banik za multikonto.
btw. mialem na poczatku nick'a : Londoner, ale bana zarobilem
Cytat: svonston w Listopada 02, 2008, 15:18:19 pmCytat: LoNdEk w Listopada 02, 2008, 15:06:28 pmbtw. mialem na poczatku nick'a : Londoner, ale bana zarobilem To teraz drugi banik za multikonto. cicho swonston
Ale są też rzeczy które dosłownie "freaking me out" typu abonament za granie przez neta i ta sytuacja z (nie)polskim Live. Huh
Dzis rozpoczalem kurs nurkowania PADI. Bedzie sie dzialo
Cytat: Desser w Listopada 05, 2008, 22:30:28 pmDzis rozpoczalem kurs nurkowania PADI. Bedzie sie dzialo To trzeba się będzie kiedyś zgadać i zanurać
widzę znowu awatary:D
Ceny i względna dostępność konsol poprzedniej generacji - można się zagrywać w największe hiciory za marne gorsze. A nowa generacja nie ucieknie...
Cytat: Trusio w Listopada 06, 2008, 15:19:19 pmCeny i względna dostępność konsol poprzedniej generacji - można się zagrywać w największe hiciory za marne gorsze. A nowa generacja nie ucieknie... co za odkrycie...hahha..
Cytat: s00s w Listopada 06, 2008, 14:14:49 pmwidzę znowu awatary:DA mojego Kirbego porwali.ZEMSZCZĘ SIĘ!
Cytat: Mikes w Listopada 06, 2008, 15:09:57 pmCytat: s00s w Listopada 06, 2008, 14:14:49 pmwidzę znowu awatary:DA mojego Kirbego porwali.ZEMSZCZĘ SIĘ!bynajmniej londek nie ma juz swojego
Napawa mnie optymizmem przyjazd do polski na dwa tygodnie.
Napawa mnie optymizmem Mayday 2008 skład nie z tej ziemi.Rush, Advent
Optymizmem napawa mnie ze nie robia takich imprez koło mojego domu.I długi weekend.
Alkoholicy, fe.
A ja dzis odstawiam antybiotyki i kupuje sobie butelke rumu
Albo mi się wydaje, albo to sarkazm był.
BTW połącz antybiotyki i alko - fajne fazy.
Cytat: svonston w Listopada 07, 2008, 18:26:23 pmAlbo mi się wydaje, albo to sarkazm był.nom
Tarny, słyszałeś newsa o tym że jesteś moim nowym e-wrogiem? Naprawa Cię to optymizmem?
CytujTarny, słyszałeś newsa o tym że jesteś moim nowym e-wrogiem? Naprawa Cię to optymizmem?Za co znowu?